Tur

Hytteglede

Det er første gang jeg har måttet måke meg vei opp til hytta. Å gå fra strålende shortsvær i Oslo til ett snødekt Narnia-landskap på bare en flytur var helt uventa. Jeg hadde tatt med alt av varme klær hjem for å ikke bruke de mer i år jeg. Men den gang ei. Og, ironisk nok, nå når jeg har pakka ned masse sommerklær som skal tas med ned til Oslo, ja, da melder det to grader og sludd der også.

 Neida, jeg er egentlig veldig glad i vinteren. Spesielt når det går an å nyte den ifra båten til tante og onkel. Fredag dro vi ti personer på vårt eget lille private 'fjordcruise', som tante så fint kalte det. Med fine folk, flere stykker gulrotkake type fabelaktig med en krem fra himmelen, og masse sol var de tre timene på bøljan blå forhåndsbestemt til å bli vellykka.

 

Pappa fikk til og med en fisk. Tenk det. 

Ellers så har påskeskipet mitt vært lasta med ett tonn sjokolade, flotte disneyfilmer og den sære og morsomme filmen Kommandør Treholt og Ninjatroppen[herregud, for en film - se den!], uttallige runder med scrabble og mastermind, og enda mer kake. Masse kake. Jeg elsker kake.
Også har jeg vært sammen med familien da. Hytta er ikke så stor. De er aldri lengre unna enn andre siden av sofaen.

 
Den bikkja her, det er Otto. Nabobikkja. Naboens bikkje. Skulle gjerne hatt en sånn lodden turkamerat jeg også.

Utsikta her derimot, den er vår. Trives med den også. / Det må være lov å skryte _litt.

- Har dere hatt ei fin påske ? 

I'm trav'ling at the speed of light

Jeg skjønner ikke hvor jeg tar energien fra noen ganger. I helga brukte jeg krefter på å hoppe opp og ned til alt som kom ut av høyttalerne på RaumaRock, på mandag løp jeg noen kilometer og tok både en åtti push ups, seksti pull ups og seksti situps. I går jobba jeg fra elleve til ni. Det er TI fu* timer det! Mens i dag har jeg jobba nesten sju timer og sprunget halvannen mil(itær).

Om du ser bort i fra at jeg har vært litt sur når jeg har vært hjemme, fordi jeg er sliten, så har det så absolutt vært noen fine dager.

Og dere - dette er ikke et rent skryteinnlegg - dette hjelper på motivasjonen til å fortsette å trene, nemlig! ; - )

CorfuBaby*

Bare fordi jeg er borte på ferie ei uke, så er det flere av dere som fjerner meg fra bloglovin'. Hva er det for slags oppførsel? Makan.

Neida. Uka på Corfu med familien var helt herlig. Jeg har fått kinesisk massasje på stranda, snust inn deilige sydendufter, feira lisjpias fjorten, spist verdens beste gyros på en bitteliten restaurant i et smug akkompagnert av trekkspillmusikk, og vært i tidenes desidert fineste gamleby. Du vet de du tror bare eksisterer på filmer? De med gamle høye murbygninger i masse forskjellige farger, med små smijernsverandaer overfylt med blomsterpotter? De eksisterer faktisk. Det var helt nydelig. Jeg har også fått masse slibrige blikk fra grekere og ikke-grekere, om det går an å kalle de det, både med og uten dame. De tar seg friheter nedi der du. Også kan man jo ikke gå bort i fra at jeg har fått litt bikiniskille. Litt. Og spilt masse bordtennis med pappa. Som han sa: "Hadde vi trent en time hver dag, Eirin, ville vi vært skikkelig gode." Kunne virkelig ikke sagt meg mer enig!

Æ har hatt ei fin uke æ!

- Vært på sydenferie du?

*Corfu - gresk øy

bloglovin

"A cabin with plenty of food is better than a hungry castle"

(søk: bjelleklang - hyttetur)

Jeg dro på hyttetur med kanarifugl i bur
Tok med skia, fjorten ølkasser og søstra som er sær
Tok med grinemor, og tok med kranglefar og tannbørste og klær

Hytte-te, hytte-te, hytte-te, hytte!

Dro med meg Emiliepus på hyttetur i helga. Kom sent inn på fredag etter masse masse pakkesurr, og etter en tur på bua laga vi tidenes spaghetti og brukte en time på å få fyr i peisen.

På lørdag var vi flinke og brukte en time på å holde oss i form. 8 x motbakkeløp med halvminutt/minutts hvile imellom, og 10+9+8+7 osv. burpees. Støl i dag sa du? Kjennes på rumpa og i triceps i alle fall.
Etter trening ble det en tur på butikken, hvor vi gikk til innkjøp av TK for å lese om meg( + at vi trengte noe å tenne opp med :))) )

Vi knekte peiskoden mot lørdagskvelden og kom opp i fine tredve grader mens vi spiste tidenes hjemmelagde pizza. Nach dem Essen fikk Emilie bare stygge ord i den obligatoriske runden scrabble. Herregud som vi lo!

I dag har bare slampa, sett MonaLisaSmile(anbefales!) og spist pizza i undertøyet på verandaen samtidig som vi dansa til partymusikk. Flott syn(anbefales også)!Sliten etter trening.


Dette bildet er fra før vi kledde av oss. : - )


I tillegg til å være i TK, har jeg også vært på NRK(ikke lite flaut å få et kamera mitt oppi trynet. alltid like sjarmerende) Kjendis sikkert.

Påska 2011 pt.1

I påska hadde jeg med meg Sofus(kaninen) og Emilie på hyttetur. Fantastisk.


Jeg hadde påskegult hår for anledningen,

og Emilie fant igjen barnet i seg.

Vi dro på skogsvandring og så på ganske mange fine busker.


Også møtte vi på Padda. (Ikke kom her og si at det er en frosk!) Dere husker Padda fra Det suser i sivet, ja?

Til slutt endte vi opp i Hundremeterskogen. Trærne stod stille rundt oss, med historier fra turvandrere som har vært der tidligere, uten å kunne fortelle oss noe.


I

Ifølge Emilie tok jeg litt for mange bilder av disse trærne, så hun fant ut at det var lurest å kaste småpinner på meg for å få meg tilbake til verdenen hvor de normale dødelige holder til.


Etter langt om lenge, og lengre enn langt, [tilbake straks: Lisjpia trenger mattehjelp........... Sånn. Hvor var jeg? Stemmer!: ] fant vi bebyggelse igjen, og var glade og fornøyde med det.
- Hvor tilbrakte du påska?

bloglovinbloglovinbloglovin

Ska du værra me ut i snøøn, kanskje?

Iblant er 3mu verdens søteste klasse. Som nå på fredag for eksempel. Først Istid 3 i auditoriet, deretter pølse - og marshmallowsgrilling og quiz ute i snøen. Liker. Liker også det fine bildelyset det var der ute.

Simen


Anniken frøs på beina, og JR ville ikke sitte rett på snøen, så Anniken lot han få sitte på sitteunderlaget mot å varme føttene hennes. Var ikke engang hennes. Utspekulert sei :-)


Øystein
Ingvild

Mathilde


JR, huleboer

Kristina, Maren, Mathilde

André, Caroline - romlemantisk


Meg, Signe(ene kontaktlærern), Caroline, Hermine i bakgrunnen


Stor del av klassen

bloglovinbloglovinbloglovin

Tacokos

Koselig middag sammen med to fine førstiser, ved navn Siv og Ingrid, og Emilie i dag etter skolen. Eller, skole og skole. To timer hvor jeg spilte fløyte på piano-tentamenen til ei i klassen og hørte på andres hovedinstrumenttentamen. HO, langt ord. Tilbake til middagen! Spleisa på taco, og satt og slarva om alt og ingenting. Midt inne i en innvikla samtale - alle vi fire vil gjerne snakke samtidig, og ofte om forskjellige ting - får Ingrid høre noe om Sivs slektsskaper og bryter ut: "E du i slækt me hanj?! GA Å VASK DE!" Herregud som vi flira.

Bildene er for å vise at vi alle er vakre iblant( og litt for å gi deg et spark bak og si at du ikke alltid trenger å være så selvhøytidelig).


I dag har jeg hovedsaklig pussa sølv og gjort annet husarbeid pga. AD-dag i dag. Som forsåvidt egentlig var i går, men så lure som jeg og Caroline var, tok vi en spontantur ned til Åleby på mandag, lå over til venninner av C og tilbragte deler av tirsdagen på Fagerlia (Ems kom også nedover). Fikk truffet igjen flere herlige vesener fra tidligere turer og kurs. GLEDE(!)

Klassetur til bartebyen

Sist uke dro en stor gjeng fra klassen pluss to herlige lærere på en snarvisitt til Bartebyen(Trondheim). Du kan kalle det en todagers studietur, for vi var innom både Trøndertun(folkehøgskole for jazz, dans, kunst og rock) og NTNU. På Trøndertun var vi publikum på en superbra huskonsert og spiste middag sammen med de som gikk der. Ikke at så mange av de snakka til oss da, vi satt på en måte for oss selv. Koselig uansett. :-)

Vi betalte faktisk bare 300,- for hver person for ei natt, så og si midt i sentrum. Rommene var ikke så verst heller. Flatskjerm sier jeg bare. Så når rommene var så billige tok vi likesågodt kveldsmaten på Egon.

I tillegg til omvisning på NTNU og Trøndertun så ble det tid til noen timers shopping også. Brukte overraskende lite, kjøpte meg bare en nydelig blomstertunika(som dere sikkert får se en eller annen gang) pluss nok en hårblomster.

Hele turen ble avsluttet med besøk på Rockheim, Museum for norsk rock.Magisk. Må oppleves. Og dere rockeentusiaster der ute, jeg håper dere vet at den norske Nilsen-gitaren kom før Fenderen.(!!!)

BILDERULL

ROCKHEIM - bildene er linka til kilden

Over og ut, Knut

bloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovin

Eirin og Emilie på nye eventyr

"Å, Bamsen min!" sa Kristoffer Robin.
"Jeg er så glad i deg!"
"Det er jeg også," sa Ole Brumm.

 

I dag har jeg vært sammen med Emilie. Og som vanlig var alt bare fjas. Ole-Brumm-sitatet ovenfor er forresten om oss.

Opphavsrett: EirinBlomstergave fra hemmelig beundrer. :-)

 

Emilie har forresten publisert denne statusen på facebook:

 

Skikkelig vågalt.

bloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovin

Bartebyen

I helga har jeg kjøpt meg fløyte(!) og vært og besøkt søstersen og kjæresten hjemme hos dem i bartebyen. Biltur med familien selvfølgelig. Liker familien. Var oppom Kristiansten festning, bodd på samme hotell som en av Kinas ti mektigste menn(!! - rød løper, mørke biler med sota vinduer og livvakter og politi rundt ham når han kom. kult.)
Jeg har vært på bakklandet og sett på søte kafeer og hus, hilsa pent og spurt om jeg fikk ta bilde av sy-mannen som reparerer klær gratis, OG jeg har lekt turist og fått andre til å ta bilde av meg foran den gamle bybrua.

PRIMA åpningsbilde da.


Som alltids i Trondheim må man ta seg tid til å gå å prøve klær - det er så mye fint jeg skulle hatt! (Men så absolutt ikke har bruk for.) Bra jeg er litt fornuftig sånn sett, i alle fall; kommer ikke hjem med hele bartebyen i ett handlenett.. Endte opp med bare en stripete cardigan, ei lilla hettejakke, VERDENS KULESTE FORKLE med SAUER, pluss noen fine ting fra platekompaniet.

ÆSJ som jeg hater at bildene legger seg i den rekkefølgen de selv føler for.
Eirin(C) på alle bildene!

Drøm søtt, fine lesere!

Bartebytur med verdens besteste IngvildJ

Vi surra rundt, surra litt mer rundt, lo litt , tok litt bilder og var skikkelige turister(vitensenteret og Nidarosdomen), surra enda mer rundt, ble forsøkt kristna av noen britiske mormonermisjonærer(!!!!!!!!!!!), kjøpte litt klær og nødvendigheter(i Ingvilds tilfelle: tre kjoler, mitt tilfelle: mamma: "Du kommer ikke hjem UTEN SKO." så på meg ble det overraskende nok sko), og generelt sett nøt livet på Trondheims beste hotell. (Obs. rolig i svingene når du leser detta slik at du skjønner alt.)
Clarion Hotel Grand Olav that is; med verdens mest funky spisesal, og gratis filmutleie(<3). Når vi kika ut av vinduet vårt så vi forresten rett på en glisende John Gliis, ops Cleese, hver gang.

obs. lang trondheimsbilderullEngangtil, jatakk!

- Vært i bartebyen i det siste and what did you do there?

bloglovin

Tyrkia - reisemål # 1 ! Dag 6 - 9

Ferien min i SIDE 2010

Tyrkia - reisemål # 1 ! Dag 1-5 her.

Dag 6: "Jalla "

Bassengkanten ble min nye adresse. Lunsjen ble ikke inntatt lengre unna enn i bassengbaren. Livet viste seg fra sin deilige side. Vindusshopping om kvelden inne i fine gamlebyen, hvor vi også møtte på flere tyrkere av det sleipe slaget. Noen folk kan bare ikke folkeskikk.
Til middag spiste jeg min aller første skikkelige Döner Kebap. N to the ydelig! Kebaben ble fortært på en skikkelig jalla restaurant med hvite plaststoler, gul og oransje duk, kjendisplakater som hang i alle mule retninger i forskjellige rammer, og musikk fra radio  blanda med musikk fra tyrkiske mtv i bakgrunn. Lekkert. I tillegg var nærmeste nabo, som faktisk viste seg å høre til restauranten (!), ei sittegruppe med fullt av vannpiper stående. Og som om ikke det var nok var bakgata restauranten lå i dekorert med juletrelys i i alle slags farger, oppetter trestammene.

Fire stykk storfornøyde kebab-mennesker. Skal sies at lisjpia spiste kylling.


Dag 7: "Sunburned all over"
Denne dagen var også en finfin dag(om du ser LAAANGT i bort fra solbrentheta). Fikk nemlig naan-brød med navnet mitt på. Ikke verst, ikke verst.


Dag 8: "BURGER KING!!!"
Hahaha. Nok en tur på det fantastiske markedet i Manavgat. Går jo an å dra dit for å besøke grønnsaksmarkedet og bare lukke øynene og la nesa gjøre jobben. Fantastiske dufter, anbefales! :)
Etter markedet endte vi faktisk opp på burgerking. Mat derfra har ikke smakt så godt på mange år. Matvrak som jeg er gikk den ned i ett jafs.
Bildeillustrasjon fra burgerhimmeln


Dag 9: "Zen"
Dagen hvor jeg prøvde yoga for første gang i mitt liv. Virkelig irriterende å se på verdens lengste og tynneste tyrkerdame bare strekke og folde kroppen sin på måter du trodde var umulig, mens man selv sitter der og nesten banner fordi det gjør så vondt når man bare prøver å få hodet inn til knærne... Yoga er IKKE min greie. Neinei.

Dette var også dagen hvor lisjpia(lillesøstersen) ble tenåring, og vi feira på god-restauranten Alremu(som vi hadde spist på to ganger tidligere). Heldig som hun er hadde de tyrkisk aften hver fredagskveld, så hun fikk jo både dans og underholdning på bursdagen sin. Var bare en ting som skurra litt. Rett etter at Ingvild hadde fått servert verdens nydeligste frukt - og kremkake, med bursdagssang fra kelnerne, snudde discjokeyen på steika og sangen sex bomb strømma ut av høyttalerne samtidig med at to av kelnerne starta strippeshow. Rett ved bordet vårt. Bingo. Lurer på hva jeg hadde gjort for å fortjene det? ^^
(ja, jeg har tillatelse til å legge ut Ali-bilde)
More to come.

Åja, det er sant. Bare en siste ting før jeg legger meg. Jeg bare må vise dere effekten av det nye tannblekemiddelet jeg kjøpte der nede:

SUPEREFFEKTIVT

Tyrkia - reisemål # 1 ! Dag 1-5

Dag 1: "Pysjamasflyet"
Det ble få timer søvn før hele familien dro seg opp i femtida på natta for å nå Pysjamasflyet fra Årø lufthavn for litt over to uker siden. Mål: Side - TyrkiaÅh, fine flyutsikta!

Dag 2: "You do magic with your hands."
Tid for tyrkisk hamam med mamsen. Badstu, full kroppspeeling, gjørmeansiktsmaske, skummassasje, og ei avslutning med en førtifemminutters full kroppsmassasje. MEKKA. Bare ett minus; pga. olja jeg ble massert inn i førte både til solbrenthet og soleksem. Jippi. På kvelden så vi en av mange VM-kamper.Sjekke kule tattisen til mannen!

Dag 3: "Bitch? Beach?"
Første stranddag. Hotellet vi lå på, Cennet, lå rett på stranda, så var bare å tusle rett over fine promenaden med handkle i handa :) På kvelden spiste vi middag på restaurant Alremu for første gang. Fantastisk mat, og verdens beste kebab i følge pappa. Og jeg kan ikke si noen på stående fot som har spist så mye kebab som papsen.

Og ja! Når vi var ute og gikk på kvelden fikk jeg meg en ny kompis.


Dag 4: "Ikke Side da!"
Sidespøkene begynner å komme; "butikken ligger i sidegata", "sjekk sidelomma" Haha ha      ha. Morsomt.
I tillegg så fikk vi se burka-damenes svar på OnePiece for første gang.
Disse damene...


går nemlig kledd slik på stranda:Drakta er å få kjøpt i alle regnbuens farger, og om du vil være skikkelig vågal skaffer du deg ei med en annen farge på mansjetten. Da altså, da tar du av.

Dag 5: "Manafgat"
Båttur med stort sjørøverskip til Manavgat. Bading i elvevann med 13'C. Hva skal man si? Forfriskende?
I Manavgat besøkte prutedronninga Eirin ett gigantisk kles,smykke, frukt - og grønnsaksmarked og kom storfornøyd ut, med både belte, honning, aprikos, fersken og shorts til en billig penge.
Etter markedet satte ett stykk Eirin med familie seg ned og inntok et heidundrandes burgermåltid på selveste BurgerKing, avdeling Manavgat. Yum.Skriver om de siste dagene når jeg er våken.
Godnatta!


I morgen drar jeg til Bartebyen og blir der i tre dager!

bloglovinbloglovinbloglovin

Jeg tenker lurt

Derfor tenker jeg å sette i gang en ny spørsmålsrunde imens jeg er borte. Denne gangen lover jeg dere, og ikke minst meg selv!, å ha svarene ferdig mye fortere enn sist.

Hva er du nysgjerrig på?

Eksempelspørsmål: Hva tenker Eirin på når hun sitter på do?           Neida. Unnskyld.        Det jeg mener er at jeg ikke vil ha spørsmål om hva jeg spiser til frokost, for hvor interessant er egentlig det?               

Svarene fra sist spørsmålsrunde kan du lese her.

Snakkes om to uker folkens!


Siste korpstur(sist helg)

Min aller siste korpstur med Kristiansund Skolekorps. Denne gangen besøkte vi Lillehammerfestivalen som vi også har gjort to år tidligere. Jeg har vært på utrolig mange stevner, men det er ingenting som slår opplegget på Lillehammer. Noen gang. Hjelper godt på at Lillehammer by er full av kjekkaser og nydelige hus også!
I løpet av en busstur som varer i sju timer er det ikke rart man blir litt trøtt og lei,
og da hender det slike fjes viser seg

At ting matcher er viktig tydeligvis
så da passer det bra å ha like grønn bukse som pære-is

Å føle seg velkommen er alltid bra,
dette klarte Lillehammer, takk ska de ha!

Korpsmusikk er fantastisk å høre på,
spesielt når det kommer fra så søte, ivrige små

Søte dukker, som var maskoter under OL,
se på smilene våre, du ser jo ingen forskjell
...
[okei. den var dårlig]

På stevner får man alltid gode venne(r),
for eksempel slik som Espen,
som legges i lista over folk man alltid vil kjenne

Først på topp i OL-bakken,
så høyt oppe at man kunne kjenne vinden i nakken

Hvem nådde toppen,
hvem er best?
Jo, det er vi kvinner som trener mest!
(alternativ: Hvem er på toppen,
hvem fikk størst (helse)gevinst?
Jo, det er vi kvinner som trener minst!)


Girlpower

Her står jeg ved siden av to fine,
innmari glad for at de begge er mine


HAHHAHAHA

Åhuff, jeg tør ikke se,
det er så himla langt ned

La oss dytte Inger ned,
da skjer det noe moro,
bare vent og se!

Til sammen sikkert tjue som trodde de var frøken kul,
noe jeg og ville trodd om jeg var så flink til turning med hjul

En Inger til besvær,
for vind velter trær
(uhm, ja)

Ivrige er vi med,
på alt som på Hunderfossen skal skje
To frøkner i turkis
du ser dem nok på et eller annet hvis

Inger fikk også en ny venn,
bare synd vi ikke kunne ta ham med hjem,
rakk sånn akkurat å få en hadeklem


Jo flere mil,
jo større smil
[på hjemturen]

Å vise hvem som er sterkest må til,
så jeg beviste nok en gang at det er lett å sette Inger ute av spill!


Takk for meg, Kristiansund Skolekorps. Jeg digger dere! Kommer nok tilbake en tur, bare vent!
Spesiell hilsen til deg, Merete, verdens triveligste dirigent!


Hva mener du om slike innlegg? For lite tekst, for mange bilder? Burde innlegget deles opp i to?

bloglovin

Bestemors hage

Jeg har glemt å fortelle dere om påska. Om hele påska :O

I alle fall; første søndag ble tilbragt i byen sammen med Helenekos. Tusla litt rundt, tok litt bilder og avla den nyeste kaféen her i byen et besøk. Måtte jo sjekke ut den nye herligheten.

Og fyttikatta så koselig det var inn der! Dere må bare se med deres egne øyne.
Kaker, kaffe, boller, leker, hjemmesydde barneklær, matbokser, alt mulig solgte de. I tillegg til at jeg ikke noen gang har vært på en så nusselig kafé. Hadde til og med en barnekrok.Vårklær og kaffe mokka og nye vårsko og sol og tropisk aroma og Helene - utgjør en fin søndag.

-Vært på Bestemors Hage, eller har du en lignende kafé der du bor?

Dere søte, små som lurte på ting :

- prisene er kafépriser. Dvs. at det ikke er billigste maten og drikken. Prisene ligger rundt 30-40 for kakematen, og en tier høyere for kaffen.
- kaféen ligger rett ved siden av Vanndamman. I lokalene til den gamle barnehagen ;)

bloglovin

I går var jeg hos Emilie

Vi spiste frums(:smurf) og så på Tarzan.

Deretter meska vi oss med deilige koteletter.

Så skrev vi fine statuser på facebook.


Etter nok datasitting bestemte vi oss for å gå en tur. Sightseeing på Frei. (Y)
Da turen begynte var vi ganske glade og fornøyde.
Men etter hvert merka vi at noe ikke stemte. Vi hadde ikke musikk. Den fine lego-høyttaleren til Emilie hadde forsvunnet. Midt på svarteste natta. Og det tok ikke lang tid før følelsene tok overhånd og surleppa kom fram.


"Dette ordner vi", sa Eirin. Tenketenketenke.

Og gjett da! Den dukka opp!LYKKE


Søndag: 1 mil på ski

Sol som varmer fra skyfri, babyblå himmel. Blide mennesker. Frisk luft som lager vakre roser i kinnene. Kvikklunsjspor som man følger med skiene, laget av mennesker som tar seg tid. Fuglekvitter fra tretoppene. Brennvarm kakao som kjøles ned med nysnø.
Årets første skitur er alltid den beste. Min ble delt med lisjpia og pappa.

Mobilbilder

- Bare jeg som er sent ute med å dra på skitur i  år?

EirinAnnikenTur

  • Kaffe
  • kakao
  • lekeplass
  • Anniken
  • = koselig tur    
                                                           <3
eirinankatur13nov09

Min nye bestekompis Vidar Busk
Du finner ikke bedre ;*

eirinankatur13nov09 41

Legs is the word of the day. So come on let us spread the word :))

eirinankatur13nov09 33

Man blir aldri for gammel til å leke
eirinankatur13nov09 8

Jippiayee!!
eirinankatur13nov09 17


- Er du ofte ut å går tur?
    SÅNN ALT I ALT, SÅ HAR FREDAG DEN 13. EN FORTREFFELIG DAG.

Walk to the edge

Vært på godtur helt alene i dag jeg ser du. En og en halv time. Flinkflink.
Utløserknappen fikk gjennomgå, og mr. Selvutløser selvfølgelig :)
utptur8nov09 15
E for Eirin
utptur8nov09 20

utptur8nov09 46

utptur8nov09 83

utptur8nov09 67


utptur8nov09 85

Kompaktkamera ftw!


Martha, Closing Time

^ Tom Waits. Bruk spotify, youtube, hva som helst, men lov meg at du lytter til låta Martha av Tom Waits. Knall låt anbefalt av selveste Jorunn:)

Jeg, Eirin, kjøpte meg nye sko i dag. Noe som til vanlig skjer en gang i året. Jeg er ikke som dere fleste andre. Jeg er nemlig ekstremt kresen på sko, i tillegg til at føttene mine er litt pussige. Rett og slett. Så det hele ender opp med at jeg kjøper meg et par sko, og går med de til mamma og føttene mine klager på at de har blitt lefser.
Men altså, fantasifull er jeg ikke. Det ble samme vintersko som i fjor.. Må jo ha plass til ullsokker oppi, og god støtte er jo bra for foten.                                                                                
skosko 2
"Takk for trofast tjeneste, sko"
Vet du, de har faktisk vært opptil flere ganger på bergtur også!
Anniken kjøpte seg også et par stlige converse som går et stykke oppover leggen. Melike.

Kvelden ble tilbragt sammen med 3 koselige; Øystein, Øystein og Markus. Forresten 4. Vi må da ikke glemme Solan!
Vi gikk tur, og ene Øysteinen spanderte sjokoladepudding på oss. Disse folka fra Sunndalen altså.

Det var forresten Solan som gikk tur med Øystein, ikke omvendt.
14okt09 10

Vakkert
14okt09 5

Pynta på rommet mitt når jeg kom hjem. Ikke noe er som Billy og Nullet.
14okt09 34

Nå skal jeg gå å få skjønnhetssøvnen min. Vi snakkes.
14okt09 25

- Har du en hund å gi meg? Helst Schnoodle eller Irish Softcoated Wheaten Terrier, har nemlig noe som heter allergi.

Cats in the cradle - Ugly Kid Joe

Jeg kan ikke annet enn å si at oppholdet i Nordfjordeid var herlig og befriende. Jeg gjenoppfriska til og med strikkinga mi!

Bildeblogger er alltid koselig. Så kanskje jeg skal henge meg på trenden, i alle fall for dette innlegget. Hihi, gleder meg til å se hvordan det tar seg ut.

Som vanlig der hvor jeg er, så regna det. Slipper ikke unna. Dette er forresten Silje, som jeg bodde hos.
dsc00247

Første kvelden tilbrakte vi på Carmen. For de som ikke har opplevd den store musikkverdenen, og fortsatt sitter å bare lytter på listepop, så er Carmen en av verdens mest omtalte opera. Forestillinga var rett og slett knallbra! Operamusikk er så mektig og fint at man blir helt paff. Tro meg. Jeg fikk frysninger mer enn en gang.
nordfjordeid56okt09 43

Ganske så obligatorisk så var vi innom en kafé. Denne gangen falt valget på Cats som var innredet etter alle kattens regler.
dsc00241

Cool cat looking for a kitty.
dsc00239

Også var jeg, Silje og Jostein(med verdens herligste blonde AFRO) på videre vandring og endte opp på dyrebutikken, hvor jeg fikk holde den søteste, og minste kaninungen i verden! (Neida Rasmus, den kunne ikke erstatte deg.)
dsc00214

Bobb bobb, dædidædi bobb bobb suuup
dsc00201

På dyrebutikken hadde de en kul grå papegøye, som het Viggo, i tillegg til det beste eksemplaret av fengselsfugler på denne jord.
dsc00219

Forresten, det holdt jeg på å glemme. Jeg fant nesten en tro kopi av Mette Marit i kaninburene. Bare se her:
dsc00218
Jeg hadde en kanin ved navn Mette Marit tidligere jeg.

Nordfjordeid har også noe som slår Hilseplikta opp bakken på Nordlandet fra klenodiumet Sundbåten. Nemlig en klemmekrok!
nordfjordeid56okt09 14
Om alle byer hadde hatt en klemmekrok ville verden vært en bedre plass å leve.

Mesterverket mitt.nordfjordeid56okt09 90

Silkepus ville strikke han også.
nordfjordeid56okt09 87

- Trenger du en klem akkurat nå?


Endring:
Jostein ville også være med i bilderullen min. Her får dere Jostein folkens. Si hei, og smil pent.
nordfjordeid56okt09 29
kopiJeg dro på hyttetur med kaninen min i bur (8)

Hør på sangen og kos deg:)


Deilig å endelig komme på hytta igjen. Eneste plassen jeg virkelig får kobla helt ut, fantastisk. Ble møtt av et nysgjerrig ekorn allerede på vei opp stien med tingene mine, men fikk desverre ikke tatt noen bra bilder. Var knallsøtt! Med skikkelig lang pels på øreflippene og herlig buskete hale. Hele familien spilte til og med LUDO. Brettspillet over alle brettspill liksom.

Søndagen tok vi ferga over til Halsa, med nærmere bestemt mål hytta til onkel og tante i Skålvikfjorden. 16grader og knallvær!
Hvem trenger sørlandssommeren når man har Skålvikfjorden?
Vi kom dit til boller med hjemmelaga jordbærsyltetøy, og frukt og bær med vaniljesaus som vi nøt nede ved naustet.
Til middag ble det hjemmelaga fishan' (fish and chips for deg som trenger ordbok). Har ikke smakt noe så deilig på lenge. Onkel er kokk nemlig :))

hyttaogsklvikfjordenaug09 4
hyttaogsklvikfjordenaug09 30

hyttaogsklvikfjordenaug09 36
Meg og verdens søtese pappa!
 hyttaogsklvikfjordenaug09 53
Jeg og Ingvild bada også vi :Dhyttaogsklvikfjordenaug09 74
SÅNN går det når jeg ikke passer på kameraet mitt. Tror sannelig jeg skal gjøre det flere ganger.
hyttaogsklvikfjordenaug09 87
Jeg padla i kajakk! Ikke tenk på badesveisen
hyttaogsklvikfjordenaug09 79
Kokken sjæl.
hyttaogsklvikfjordenaug09 99
IDYLL
hyttaogsklvikfjordenaug09 111
hyttaogsklvikfjordenaug09 67
hyttaogsklvikfjordenaug09 121

Godnatt alle sammen, håper  dere har hatt ei like fantastisk helg! ;* [tell me all about it]

bloglovin

Hvor hen du går i li og fjell, ehm, berg :o)

Hadde en fin tur tidligere i dag, selv om det pøsregna hele tiden. Men på toppen skulle jeg likevel. Så hadde på meg både regnjakke og regnbukse, pakka ned paraply og matpakke og la i vei.
Traff egentlig ikke så mange folk på veien, og de få som sykla eller gikk forbi meg smilte ikke tilbake en gang. Kristiansundere og nordmenn generelt er alt for lite flinke til å smile til fremmede. Fy Skam.

På toppen kom tåka nesten med en gang. Litt irriterende egentlig. Hadde lyst til at dere skulle se Kristiansund i sin helhet.
Men jess, nå har jeg ei unnskyldning til å dra en tur til :D Kanskje du vil være med? Jeg er en veldig hyggelig person,  det skal ikke stå på det.

Jeg må egentlig ha vært litt av et syn av de få som kom opp på toppen etter meg. Satt på toppen ved siden av boksteinen under den hvite paraplyen min og spiste brødskive med egg. Hihi. Synd jeg ikke hadde noen plass til å sette mr.Selvutløser.

16aug09 36
Usminka og stolt. Jeg kom meg på toppen!

Litt mer tilfeldige bilder. er det på tide med nytt kamera.
16aug09 85
For det er Norge i rødt, hvitt og blått...
16aug09 92
Meer grønt er Græsset intetsteds,
meer fuldt af Blomster vævet...
16aug09 97

16aug09 69
Jeg tror faktisk jeg har gått to ganger jeg, ikke én. Eller når var det musikklinja var på topp folkens?


bloglovin

Er du flink til å gå tur? :)

Ut På Tur Aldri Sur

Lang sykkeltur/oppdagelsestur med Anniken i dag. Midtveis endte vi opp samme plass som jeg var i går, nemlig Gløsvågen. Men denne gang i ens ærend for å spise bær. Finnes jo ikke noe bedre enn å putte friske bær rett i munnen, eller hva? Solbær er i alle fall min favoritt.
Vi sykla altså fra husene våre, rundt nyveien til flyplassen og hjem igjen. Deilig at det endelig er finvær så vi kan trimme ute!

utpturmedanka29juli09 38
Vi bor ved enden av den røde linja, flyplassen ligger på A, den røde krussedullen er Gløsvågen.

utpturmedanka29juli09 3
To bevis på at vi var så flinke som vi var. Flyplassen over, nyveien under.
utpturmedanka29juli09 7

utpturmedanka29juli09 20
LYKKE ^
utpturmedanka29juli09 29
LYKKE ^
utpturmedanka29juli09 32
Anniken. Byfis på tur. Lever ikke uten mobilen. ^^
utpturmedanka29juli09 34
Jeg, skogsvant med turklær og det hele. Kan  det bli bedre?

- Kakeoppskrifta kommer i morgen. Mamma har tulla den bort.

Natta

Kake-mekka

Idagnå, når jeg egentlig skulle vaske dro jeg ut med Papsen og lisja[Ingvild-lillesøster] istedet. Reisemålet var Gløsvågen hvor pappa vokste opp, for å plukke tyttebær. Typisk vår uflaks så var ikke tyttebæra moden enda, så vi gikk lett over til å plukke blåbær og utforske ting rundt om inni naustet.
Jeg fikk
-  hoppa på den store blåse vi har liggende der, som jeg ikke har gjort siden jeg  var lita
- spist deilige villbringebær og solbær
- sitte på svabergene og bare tenke tilbake
- nok en gang sett på grunnmurene til barndomshjemmet til pappa
- tatt noen bilder
- litt fritid fra dataverdenen, utrolig givende!
- kosa meg sammen med Ingvild og pappa.
- kasta propeller "løveklippen" til meg og Kristine. (Dere vet de små propellene som henger i store klaser på en viss type trær.) Noe som jeg heller ikke har gjort siden jeg var lita. Minner.

bilde113

Naustet vårt. Eller farmor sitt, om du vil.
glsvgen28juli09 5
glsvgen28juli09 10
glsvgen28juli09 11


glsvgen28juli09 6
bilde119
Jeg vil bo på bygda når jeg blir stor. Ved siden av sjøen.
glsvgen28juli09Tittelen har mamma æren for. Hun har nemlig laget verdens beste sitronkake -og vulkanboller til vi kom hjem. Oppskrift på sitronkaka kommer i morgen, er du en kakemoms bør du ta turen innom bloggen i morgen også.

Godnatt!
hits