Musikklivet

Ett racerløp gjennom 2011! - jakten på linkene

(Det kryr av linker i denne teksten, så om du ikke har noe bedre å gjøre på første nyttårsdag er det bare å klikke seg rundt.)

I januar var forelskelseskaoset(link) virkelig på topp. Heldigvis hadde jeg verdens beste i nærheten som tok vare på meg.

I februar farga jeg håret rødt(link) og leste tidenes søteste skolerapport: "Hvorfor liker gutter å kysse på jenter?"(link).

Mars var måneden for den etterlengtede russedåpen - hvor jeg fikk navnet "Sola", og filmmusikkonsert med linja oppe i Braatthallen, hvor vi endelig fikk danna ei skikkelig blåserekke og spilt bl.a. The Muppet Show Theme og Catina Band.

April var en måned fylt av spenning. NM i janitsjar hvor jeg traff igjen musikervenner fra fjern og nær, og ikke minst, var på audition til musikktroppen. Herlighet så sært det var å gå fra auditionlokalene uten den fjerneste anelse om om det hadde gått bra eller ikke. Aldri vært borti noe lignende. April måned var så travel for min del at den ikke ble blogga om i det hele tatt.
Jeg tok også en del bilder i det fine aprilværet sammen med søteste Siv.

Mai = russetid (!!!), dåp til mitt kjære fadderbarn, hytteturer med verdens beste, eksamener og store innleveringer, og sist, men ikke minst, 18. mai hvor jeg fikk brev fra HMKG at jeg fra oktober av kom til å være en del av musikktroppen. STORT!

Pappa: jeg hadde egentlig ikke forestilt meg at noen av ungene mine skulle inn i militæret jeg.
(han er glad altså!)
Mamma
: tenk at vi får se Eirin på tv foran kongen neste år!
Lisjpia:
Åja
Eirin:
ÆÆÆÆ!!!I Juni skjedde det utrolig mye. Det var avslutningsseremoni - og fest med tidenes mest kreative, krevende og herlige musikklasse, de to siste eksamenene ble gjennomført med toppkarakter, mange ting ble gjort for siste gang med tårer i øynene og spent nysgjerrighet til det nye som skulle komme, jeg feira nittenårsdag, det gamle korpset mitt hadde stevne i byen, og jeg kjøpte meg endelig en hatt (som om det er interessant...). Sommerferie!

Juli: Siste del av Harry Potter ble sett, jeg deltok på familietur til Corfu, var på Malakoff Rockefestival sammen med verdens beste, og det som aldri skulle skje, skjedde. Jeg skulle ønske jeg kunne gi dere alle som er hardest ramma en god klem. Men lille meg kan ikke nå ut til alle - så jeg oppfordrer dere alle til å gi klemmer, vise at dere bryr dere. De trenger oss fortsatt, og kommer alltid til å trenge oss!


I august dro jeg på nok en musikalsk opplevelse (Raumarock) med verdens beste(festivallivet anbefales på det sterkeste!), tok enda flere bilder sammen med Siv, vant både sminke og bøker, og lagde meg en kul shorts.

Foto: Siv


I september begynte jeg på den tredje og siste jobbmåneden på Onkel Bar - og Espressobar, og jeg merket at vennene mine på samme alder hadde rømt byen for å begynne studier. Det var rart å være så og si den eneste som var igjen. Sånn sett er det greit at verdens beste er året yngre.
For første gang følte jeg at jeg virkelig hadde noe å si i en litt større sammenheng når jeg stemte ved kommune - og fylkestingvalget.
Måneden ble avslutta med tre dagers festing; jeg og Johns snek oss først med på Back to School i byen, deretter dro vi til Trondheim og fortsatte festinga i to dager til. Mer innholdsrikt eventyr skal man lete lenge etter! Eller hva, Johns?


Oktober: Skikkelig feiring av verdens beste pappa som fylte femti år, og gardelivet begynte! : O

Her er jeg og Aspevold, min absolutte partner in crime på gardeleiren, utenfor operaen i Bjørvika.

Aldri før har en måned vært så innholdsrik og gått så fort som november gjorde. Oppgavene på leiren ble til rutiner, og livet ble generelt mer levelig igjen. Og nå hadde man plutselig tjue minutter å spise på, istedenfor en sju-åtte som vi hadde i starten. Kp.3 musikk begynte virkelig å bli den store familien det er meningen vi skal bli, utelivet i Oslo ble testa for første gang, vi hadde innholdsrike dager ute i felt, spilte debutkonsert i x-hall(gymsalen på leir), og den 24. november fikk vi den etterlengtede lua og ble gardister! (!!!)

Pepperkaker og gløgg under julegrantenninga på leir.

Desember måned var fylt med flere konserter rundt om, bl.a. kirkeparaden i Oslo domkirke hvor både HM Kongen og Kronprinsen var tilstede. Det_var_stort! Det jeg før hadde sett på tv var jeg nå med på selv. Helt vilt, rett og slett. Kirkeparadaen kan du lese mer om på fellesbloggen til Kp.3 - musikkogdrill.wordpress.com.
Ellers så ble desember en ganske stusslig måned for min del. Med beinhinnebetennelse i begge leggene måtte jeg avstå fra all marsjtrening og humpe rundt på krykker de ti siste dagene. Ikke en ønskesituasjon akkurat. Spesielt ikke når vi har begynt å lært vår første drill... Men det skal sies at jeg gladelig kasta krykkene og tok imot litt smerte når kp.3 skulle gå rundt juletreet. Aldri i verden om jeg skulle avstå fra noe julekos med kp.3(julestemningslink)! 
 

Nyttårsforsett? Nei - det har jeg ikke. Å love store ting bare fordi det er ett nytt år tror jeg ikke på. Man bør heller jobbe med å forbedre seg selv, sin hverdag og sine omgivelser hver eneste dag. Start i det små, og du vil kunne gjøre store ting. Så lenge du ikke mister troen på deg selv - så skal det gå fint i 2012 også.

Husk at du er fantastisk!
GODT NYTT ÅR!

SOSIALT VAKUUMDet er rart å være den som sitter igjen. Jeg har ikke mista noen. Jeg bare trer inn i de militære rekkene halvannen måned etter at alle andre jeg kjenner har begynt på skolen. Det er så utrolig rart å være igjen her i byen, og lese om alle morsomhetene vennene mine finner på i fadderuka si. De er studenter de nå. Mens jeg sitter igjen i byen og koper. Eller. Jeg bedriver jo ikke bare koping. Du finner meg også på byens eneste kaffebar, Onkel og Vennene Hans. Trives der! Men uansett. Skoledagen med rutiner og masse folk på min egen alder, den savner jeg. Savner så gale at jeg i går var på skolen og begynte som 4MU. En av sanglærerne meldte seg fort som kontaktlærer for meg, og jeg fikk delta i en dobbelttime med musikkhistorie. Jeg fikk også snakka med og klemt fine, gamle lærere. Deilig. Og sist fredag snek jeg meg med på årets første musikklinjefest. Noe som resulterte i mange nye veneførespunadar på fb. Det må da være lov å være med på moroa når man er i byen enda? Ikke sant?

- Hva ville du ha gjort om du var meg?

(og dere? skrives vakuum med en eller to u-er? jeg finner det ikke ut jeg. Hah. fritid og feber <3 )

3MU

I kveld er siste kvelden vi er samla som elever på Atlanten Videregående Skole.

3MU, russ 2011, er og var en klasse bestående av så og si personer med sterke personligheter, både i positiv og negativ forstand. Humoren klassen vår utvikla, den kreativiteten vi alle er med på å dele, og ikke minst talentet vi har samla på en plass, har vært med på å gjort disse tre årene helt unike.

Det blir trist å dra ifra den gjengen jeg har delt så mange oppturer og nedturer med. Selv om vi så absolutt har hatt våre krangler, både små og store, så er det de gode minnene som alltid kommer til å sitte sterkest igjen.

Jeg kommer til å savne dere alle som en, og håper på en reunion om ikke lenge !Tema: allmenn vs. musikklinja
Vil du vite mer om den herlige gjengen jeg har gått i klasse med disse tre årene kan du gå inn på musikklinja.blogg.no.

Nå skal jeg gjøre meg klar til avslutning med bunad og vannfast maskara.

MonaLisa

På musikklinja har vi en finfin tradisjon som går ut på dra med hele den musikkfrelste bølingen ut på restaurant. Kjempekoselig konsept. Etter gårsdagens middag ble det tidsrom til en ikke så alt for liten onsdagsfest også.
Fjorårets middag her.

(gi beskjed om et bilde skal fjernes)

FINTFOLK


(se der ja! ironisk nok har bildene fjerna seg selv. fikser i morgen. så stikk innom da også :)))

11/9(tanker sendes til de som ble rammet)  Sånn ja! Nå kan dere se hvor fine folk er ! Smil.

Nå er jeg både sliten og skada

Det er virkelig synd på meg.Bohemian (spåtifai)
Rhapsody (jutub)

Kvelden har forresten blitt brukt til enda mer trafikalt og skriving av stil om Bohemian Rhapsody(av legendariske Queen selvfølgelig).
For dere som lurer på hvordan jeg ser ut når jeg synger :kolon:

Sånn, nå slipper dere å lure på det mer.

Over og ut, Knut. Godnatt.

Skolekorps og regn

I dag var jeg på siste offentlige spilleoppdrag med skolekorpset. Godt og trist på samme tid. Avslutta med å ha publikumspremiere på at jeg og ei anna fin ei på trompet dirigerte hver våre marsjer for ukresent, gladpublikum på et av byens gamlehjem. Storstas.

Gammel dame1 : Håper dere kommer tilbake.
Dirigenten vår: Det gjør vi garantert. Dere blir ikke kvitt oss så lett.
Gammel dame2: Neei, de er jo ikke grå enda!                         (som i gammel og grå..)Og forresten. Kristiansundshøsten har begynt.


Også har vi fått ny peis. Kombinert med seriekoblede brannalarmer blir det en skikkelig funky pipekonsert pga gassene som ikke har forlatt ovnen enda. Jej.

Hvem sa at musikklinja var slapp?

Dagens: velkomstkonsert til ære for førstisene og musikklinjetur på ei av byøyene; Skorpa.

Egenskrevet kjærlighetssang til dama si. Råtint!


Bob Marley - No woman no cy - NYDELIG


Japp, Eskil og Øysteins opptreden med diverse gitarlyder var så sær som den ser ut som.
The Jackson 5


Flotte jenter


Tigger.


Pål.


Fine fotogene førstiser


Emilie går på musikklinja.


Dette er musikklinja.


Nå er jeg støl. Skikkelig gammelkrok som driver å går rundt. To timer gym og en hard time Zumba i går og tur i dag. Treningsrata går i alle fall riktig vei. Auplaus.

MALAKOFF ROCKFESTIVAL 2010

Det her innlegget skulle vært posta for lenge siden. Typisk meg. (Festivalen var helga 23.-24. juli)


Jeg gjør som Mathilde i klassen, og lager et oppsummeringsinnlegg fra festivalen jeg var på i helga jeg. Men før jeg begynner med det, må jeg bare si takk til Ingvild, Silje, Jostein, Johan Olav og Jens, og andre herlige sjeler; TAKK for ei fantastisk helg! Malakoff var konge. #€%&!!=)!"#€ !!!!!!!

Big Bang

Var det noe jeg hadde gleda meg til så var det Big Bang. Kunne ikke blitt mer skuffa, dårlig sammensatt set-liste og kjedelig live-opptreden. Hadde nesten vært bedre om bandet ikke hadde vært på scenen og de heller hadde spilt av musikken dems med en form for film/bilde i bakgrunn. Huffa.


Det var seriøst råstor trengsel på BigBang, jeg holdt ut nest fremst i typ 10 minutter. SKVIS.


Thomas Dybdahl
En fyr med så mye musikk i seg skal man lete lenge etter. Mannen var en av de som virkelig klarte å lage stemning til tross for at smekken hans var åpen og jeg, Ingvild og Silje hadde lyst til å smekke ned de jentene bak oss som ødela ballade på ballade ved å gaule etter to andre sanger HELE tiden.
Thomas Dybdahl har en av verdens mest behagelige stemmer. Hørpå.
John Olav Nilsen og Gjengen
"Eg e John Olav Nilsen..." "...og dette e gjengen!"
Selv om vi skjønte siste del på introduksjonen lenge før den kom, så kunne den ikke vært bedre. Var ett eller annet med stemninga som spredde seg blant publikum i det mannen åpna munnen.
John Olav Nilsen er absolutt ikke noen god sanger, men det gjorde absolutt ingenting; bandet laget skikkelig feelgood-stemning og får ett giga-pluss for å ha tekster som er lette å lære seg. De har absolutt skaffa seg en ny fan!
The Cumshots
BESTE sceneshow. I tillegg til at han så absolutt kan synge og underholde, er han ikke så verst å se på heller.
For å bruke en klisjé; The Cumshots kan ikke beskrives, de må oppleves!


The Blacksheeps
Beregna på de små, men fader heller, jeg klarte til slutt å dra med meg Ingvild for å høre på. Agnete(vokalisten) overrasker meg like mye hver gang jeg hører henne. Jenta kan virkelig synge!

Jaga Jazzist

!!!!!!!!!!!!! WOW
Det bandet med flest folk og flest instrumenter på scenen. RÅTT! Fantastisk, fabelaktig, flott! <3
Trommisen, Martin Horntveth, var det supermye underholdning i. Mannen kunne ha hatt fulle one-man-show på Chat Noir om han ville. Garantert fullt hus! Også må jeg bare nevne at jeg er superimponert over broren, Lars Horntveth, som spilte på både tenorsax, sopransax, bassklarinett, klarinett, gitar og tangenter. Fyfader, for noen musikalske brødre.


Timbuktu og Damn(s)!
Avslutningskonserten hvor absolutt alle festivaldeltagerne hadde samla seg rundt den største scena for å bruke opp de siste digge-med-musklene i hender og lår. Timbuktu er ikke det han en gang var, selvfølgelig spilte de de gamle slagerne sine; Alla vill til himmelen og Det löser sig, men det hjalp ikke så mye når han hadde med seg blåsere som så vidt hørtes og dro ut alle låtene til det ytterste noe som gjorde det kjedelig. Skuffende avslutning altså.


Skambankt
Har jeg rett og slett ikke hørt mye på, men også de samla utrolig mange folk, og det var ikke uten grunn. Høy partyfaktor, bra kontakt med publikum og fengende musikk. En av de bedre.


Svelekameratane
Lokalt band som sikkert blir nye Vassendgutane. Nei, jeg tuller ikke. "Homle i ondebrokja..." (8)

Sivert Høyem

Stod på må-høre-lista fra første gang han poppa opp på lista over årets malakoff-artister.  Mannen har en fantastisk stemme og en god del flotte sanger. Og i tillegg, til manges glede dro han fram Madrugada-låta Majesty fra baklomma og framførte den akustisk helt alene på scena. Nydelig.
Ingvild heldiggrisen endte opp med plekter fra verdens kuleste gitarist/pianist.

Lars (åj, se, vi er på fornavn allerede!) fra Jaga Jazzist lurte seg med både på en av Sivert Høyems låter og flere av Susanne Sundførs.


Bildekilde: funker av en eller annen grunn ikke. Bildet er hentet fra nrk.no - sogn og fjordaneCato Salsa i egen "høye" person


- Kjenner at musikkfestivaler er noe som tar meg med på en lang flygetur, og nå som jeg har lagt inn bilder til all denne teksten kjenner jeg at jeg ikke har landa enda. Tilbake neste år? ÅJADDA!


- Har du vært på festival i sommer?
-Hvilke artister av de ovenfor vil du se/har du sett?

Long december nights

VERDENS VAKRESTE JULESANG av Kristiansundsbandet Dance With A Stranger. Dere husker Team Elg ja? Øyvind "Elg" som har vokalen ;-)
Virkelig en sang som får folk til å tenke. Spill av og nyt!

O helga natt

Killer skolekonsert tidligere i kveld. Ikke noe annet å si enn WOW!

Et hjerte til alle som deltok; dere er så bra!

!

Drama

Rolf Sand Tullesangen (link til Spotify)

pp13nov09 2 kopi
"Whats this?"

pp13nov09 4
"Just sneaking around hoping that nobody sees me."

pp13nov09 7
"Perfect!"

Etter skolekorøving i går deltok jeg og ei venninne i dramaen og dansinga til 1MU. Virkelig to fag jeg savner. Utrolig morsomme fag, og  å danse zorba er konge.

Fra en dramatime tidligere i uka.
Roller: 1 intervjuer(I) 1 tolk(T) 1 fremmedspråklig
Setting: Intervju hos Fox News - intervju av en fra en fremmed planet.

Det skal sies at alt er improvisert, og ikke derfor ikke alltid har så mye sammenheng.
De kommuniserer via lukt for dere som ikke får med dere det.

Intervjuer: Tror dere på Gud?
Tolk:          Ja, det er jo spennende det da. Kan du fortelle meg litt mer om det, så jeg får litt bakgrunnsinfo til spørsmålet? Er det et     slags dyr?
Intervjuer: Altså, her på Fox News har vi ikke noe grunnlag for å uttale oss om det vi spør om. Jeg kan heller spørre dere om noe annet.
Tolk:         Okei.
Intervjuer: Dere viste tidligere at dere var interesserte i å vise hvordan dere formerer dere på planeten. Vi er informert at det  er likekjønnet formering som skjer.
Tolk:         Nei, detaljene rundt formering på vår planet er slik at kjønn betyr ikke så mye for vi har 376 forskjellige. Så det vi pleier å gjøre er at vi har en slags drikke som kalles "zourr". Vi tar med oss den ned i en kjeller og så låser den. Så holder vi det gående i noen måneder, eventuelt kan det strekke seg fra noen timer til noen generasjoner, men det er som regel noen måneder. Og så går vi ut, og vips er det helt nye folk som kommer ut.


- Også deltar jeg i nok en konkurranse, denne gangen hos Khanhi.

Det sier vi ikke.

Endelig fredagskveld. Deilig. Popkorn. Potetgull. God Musikk. Talglys. Gale rotter som springer rundt i hele stua. Skulle egentlig vært på fest i kveld, men valgte pysjen istedenfor. Iblant er det også godt.

Ett stykk glad Eirin på klassetur i Innerdalen for to år siden. Det er nemlig ikke viktigst å se bra ut, men å ha det bra. Og slik jeg husker det var jeg ganske lykkelig her.
292


Om du lurer så hører jeg på skikkelig gladmusikk. Gladmusikk ingen kan si de ikke har et forhold til. Har du spotify kan du ta del i gleden min. Værsågod: du VIL høre på dette.

Gladbilde av nyere dato. Meg og dirigenten min. Måtte jo få inn korps i fokus på bloggen igjen. Det er jo tross alt en stor del av livet mitt.
averyaseminar09 048

- Har du viet livet ditt til en spesiell hobby?

This Is It

I'm just saying; this man is both fabulous and fantastic!

thisisit20090909055943798
Michael Jackson var og er et geni. Musikken, tekstene, showene. Du finner ikke bedre entertainer eller bedre mann.
Nei, nemlig. Etter å ha sett This Is It så kan jeg garantere at MJ aldri har gjort noe så grusomt mot små barn som pressen påstår. Michael fremstår som en så herlig og elskende person at det er ikke til å tro.

This Is It var STERK.
Jeg gråt en liten skvett når I just can't stop loving you kom.

Helt siden jeg var lita og fant en kassett av MJ har jeg vært fan. Ikke en gang når jeg så musikkvideoen til Thriller, og hadde mareritt den påfølgende natta, sluttet jeg å like mannen og musikken. Musikken hans er nødvendig, fin som trimmusikk (Beat It, Billie Jean), sippemusikk(I just cant stop loving you), tenkemusikk(Man in the mirror) og masse annet fint(Black or white!).

Endringer:
eller edit som dere så fint kaller det. Mathilde minte meg på at jeg må skrive at jeg har vært borti en av de sykeste unge gitaristene noensinne. Sjekk ut dama HER. Rått!

innlegg nummer hundre. jej.

"what's wrong with the trumpet section?" "It's full of trumpets."

Nå skal jeg på korpskonsert. Noe som kommer til å bli en fin opplevelse. Håper jeg. Egentlig skulle jeg vært med å spilt selv, men pga. den ufordragelige senebetennelsen jeg har klart å fått (ja, jeg skriver enda med venstre), så får jeg ikke spille. Trist i grunn, for korpset skal spille sammen med et av byens to voksenkorps, og  på repertoaret står begge mine favorittsanger for janitsjar; White River Canyon og John Williams in Concert. Korpset vårt alene har for få musikanter og for få "store" så vi får ikke spilt de stykkene lengre.

Lytt:Petra sier Hei:)
25okt09 7
Pappa drømte forresten om at rottene var oppe og dreit fullt hele nygulvet i natt. Haha.

- Hvilke kjente filmsanger klarer du å kjenne igjen fra lydklipp nummer to?

Fame

Gutta i tyskklassen kan nå juble. Etter tre gloseprøver fikk de snittet over fire. Jon Patrick ble  i alle fall glad. (Les:tysktimer for å skjønne noe av dette)
aina18guttegloseprve

Unnskyld Ole. Jeg må bare vise den kule skjorta jeg fikk av pappa i sommer. Dette er IKKE et outfitbilde, skjorta er sikkert tretti år gammel, så dere får ikke kjøpt den noen plass heller. Nemlig.
kvitterutfordring 25
Beltet må være d(a)er, for skjorta er så svær.

Meninga med dette innlegget er å vise dere hvorfor jeg er stolt av å gå musikklinja. I dag har nemlig kinoen i byen premiere på Fame, og et band fra skolen spilte før filmen.
Trykk play, len deg tilbake, og bli kjent med deres fremtidige konsertholdere.

Jeg koste meg i alle fall. Torgeir(vokalisten) sang knallbra i går! Bandets spilling var jo herlig som alltid.

For en gangs skyld skal jeg delta på en konkurranse også. En fotokonkurranse faktisk. Bare fordi jeg liker bildet selv. Ikke for at dere skal kommentere under her; "Herlig bilde! / Vakkert bilde o.l." Konsentrer dere heller om å kommentere videoen dere;) Så får jeg også sett hvem som virkelig leser alt her:P
20aug09 15

Huff, det er nå jeg skjemmes over hvor dårlig kameraet mitt er. Blir speilrefleks når jeg finner noe jeg liker på nett!

Drazkowski

Hadde øving igjen med Drazkowski. Mest ineffektive øvinga, men koselig var det fordi. Vi skal fremføre en låt om ei og ei halv uke, men enda så vet vi ikke hvordan vi skal bygge den opp. D skakkje værra lætt.
drazkowski


Etter øvinga var jeg og Linda så snille at vi rydda og vaska til Markus, og Øystein M. fikk seg en gratis hårklipp:D Det ble uventet bra egentlig. Film og pizzakos.

Linda har forresten blitt gravid. Se så søt hun er!
22sep09 2


- Er du med i noen form for band?

Kanskje ikke så lurt

I følge pappa burde jeg ikke dratt på restaurant i går. Det førte jo bare til at jeg ble enda dårligere, og måtte bli hjemme i dag også. Men å dra på restaurant med musikklinja var noe jeg ikke ville gå glipp av. Middag på en av byens restauranter er nemlig tradisjon for musikklinja her i byen, og så og si alle pleier å møte opp.Noe som skaper en herlig stemning og vi blir bedre kjent med hverandre.

Jeg kan trygt si at jeg satt ved det koseligste bordet.
monalisa09 4

Øystein tegna de to som tegna hverandre :))
monalisa09 33

Etter god mat, kebab for min del*hjerte*, dro vi til Kiwi. Jeg kjøpte meg mariekjeks som trøst for at jeg var for syk til å bli med hjem til Torgeir å se film sammen med de andre:(

Dette er forresten KAPTEIN ØYSTEIN, som dessverre gikk på grunn utafor Sparebanken.
monalisa09 2
Har du noen tips får å få sjøsatt Syver igjen, så er det fint om du kontakter han.

Har du vært ute med herlige folk i det siste?

[Som du kanskje oppdager har jeg laget kategorier på bloggen min nå, satser på å ha litt av hvert i hver av dem om ei stund. Koselig om du trykker deg litt rundt og legger igjen noen spor.]

Drazkowski (L)

Første øvinga med korps/storband-bandet vårt i dag. Masse tull, krangling og herlige folk:D Som overskrifta sier så heter vi Drazkowski, i alle fall foreløpig.
Jeg kommer til å presentere dere for alle åtte/ni medlemme, tur etter tur:) Må bare få de til å svare på noen spørsmål først. Hvordan høres det ut? (Det er nå dere skal komme med synspunktene deres.)

Også en ting til, ikke alltid lurt å låne bort kameraet sitt, men er man heldig ender det opp i noe morsomt:

La meg gi dere en smakebit av Torgeir.
førsteøving 19
Tror dere han er soss, og sikler over dette bildet, søte små fjortisser, tar dere grundig feil.

Dette er sannheten
førsteøving 20
førsteøving 24
førsteøving 47
førsteøving 48

førsteøving 34

Som Torgeir sier: Det er viktig å være ZEN. Så nå må jeg sove, så kroppen min kommer i balanse.:P

This is a part of what I'm living for

Musikklinja, no need for words

3djesep09 2
3djesep09 31
3djesep09 46
3djesep09 50
3djesep09 63

Viktig å få med at dette er sokkene til SIMEN3djesep09 82
3djesep09 84
3djesep09 41
Oh, pretty people

It's OK, I'm with the Band

Har hatt ei søt helg ute på øya, sammen med korpset og drillen. Marsjtrening med en tidligere gardist pleier å være gøy, men ikke noe formasjonsmarsjering denne helga, siden flere reiste hjem pga. sykdom.:( Pigflu? jessjess, neida, vet ikke jeg.
Vi spilte sanger utenat i tillegg til at vi begynte å øve på Spanish Flea. Herlig sang.

Jeg er ikke så flink til å skrive. Så du kan jo heller få se på bilder fra helga.

Fliring, kos, musikk og gode folk.

Spilling på bukkehorn
averyaseminar09 006

Gode venner og høy musikk på kjøkkenet fører til masse tull
averyaseminar09 022

Bussjåfør Kjell kom innom for å hilse og snille han hadde baka kake til oss.
GLADE ble vi!
averyaseminar09 047

SCRABBLEspilling på høyt nivå...
averyaseminar09 091

...bare se:
averyaseminar09 125
tullord var lov, så lenge alle likte de

Også slengte vi oss jo i tauene. Vi ville jo også være like kule som drilljentene. øhm
averyaseminar09 117

Håper du har hatt det like fint som meg :D

Huskonsert

Første huskonserten i trommerommet i år var nydelig. For det meste piano, gitar og sang, men også et band som opptrådte. Merkelig nok ikke flere rockeband, de pleier jo vanligvis å stille med minst to sanger hver så konserten varer herfra og til evigheten. Menmen, blir vel neste gang tenker jeg.
Egentlig skulle dere få to utdrag, men sangene vil ikke komme opp.:( Dumt egentlig for de var knallfine!

Simen/Bugge liker å være midtpunktet :))
Hva har du i lomma di da SImen? Vaseline?
26aug09 2

Hanna og Guro - Bob Marley
26aug09 7


Noen som kan fortelle meg hvordan jeg legger ut lydklipp her på blogg.no?

Turn back time to BandCamp, please

Kom hjem fra Bandcamp nå på søndagskvelden. Jeg sier deg bare; du finner ikke bedre folk enn korpsfolk! Disse folka dømmer deg ikke på noen som helst måte og du kan være deg selv.
Jeg har fått mange fantastiske nye venner, og truffet igjen gamle kjente. Uka her har vært som en drøm, og topper virkelig lista over de beste og mest innholdsrike ukene i livet mitt, definitivt. Jeg trodde ikke det var mulig å le så mye på ei uke.

I løpet av ørstakurset er det noe som heter emneblokk, hvor man har en time dirigering, en time rytme og en time improvisasjon. Jeg turte absolutt ikke å dirigere den lille gruppa jeg ble satt sammen med den dagen. Men senere i uka dirigerte jeg og Linda søren meg hele storkorpset på Michael Jackson sin Bad! For et kick!

Går du i korps, eller spiller et eller annet instrument så er virkelig dette noe jeg vil anbefale.
Jeg skal i alle fall tilbake neste år. I tillegg til Malakoff-festivalen.

Oda, Eline, Johan Olav, Espen, Jostein, Ingrid og Tuva i mitt hjerte. Og du også sjø Linda<3

Beste teorigruppa. Pål Egg.
lindarsta 88

De fleste stod på hjørnet og prata, vi valgte å sitte midt i veien.
lindarsta 77

Instruktørene kler seg ut i volleyballfinalen.
lindarsta 121

Koseligste
lindarsta 126

Beste jenta. Huff, den ble litt klisjé, men dere skjønner tegninga.
rsta09 23

Herlige gjengen.
rsta09 53
Tommel opp for sydvester:D
rsta09 78

Trommevekking er en standard på slike kurs. Men ikke at de kommer inn på rommet halv sju og spiller. Trodde jeg skulle krepere av latter da sju personer plutselig stod foran senga og banga løs på forskjellig slagverkinstrument.
rsta09 147


Jeg kunne fortsatt i eininga med dette. Men det blir vel kanskje litt vel internt for en blogg. Så dere som virkelig er interessert kan jo gå inn på Spacet Mitt og sjekke ut resten av bildene, kan dere ikke?

Har du noen gang spilt et instrument? Deltatt på en eller annen form for et sommerkurs?

CONCERT PRELUDE

18:45: Etter å ha spist opp restene av den fantastiske Beef Chop Suey'en, og sett ferdig siste episode av 1. sesong av Greys skal jeg ut å sykle langtur. Nok en gang rundt flyplassen, akkurat passe langt. Men denne gangen alene though. Blir deilig å komme seg ut litt.

Over til noe helt annet...

Tittelen er en flott janitsjarmelodi (korps, for dere som ikke skjønner), jeg skal nemlig på musikksommerskole i morgen, og der har vi spilt den sangen de siste årene. Den bringer tilbake minner, gode minner.
På Ørsta spiller vi musikk; i store -og små grupper og inndelt etter instrument, deltar i ei volleyballturnering(ikkejeg:P), kaster frisbee, spiller badmington, snakker musikk og skit med andre deltagere.

Dette året kommer mest sannsynlig til å bli siste gangen jeg drar. Trist egentlig. For hver august de siste fire årene har jeg vært der, spilt samme stykkene og en god del nye selvfølgelig, blitt kjent med flotte musikere(lærerne) som lærer meg nye ting, deltatt i morsomme eksamensøvelser. Rett og slett hatt noe av den beste tiden i livet mitt med folk og venner som deler samme interesse som meg. Nemlig MUSIKKEN.(L)

Jeg kommer til å bo her, på rom med Linda på Møre Folkehøgskole.
06 4

06 206 3
06 806 9
06 606 7
0607 4
07 207 3
07 507 6
07sunnmre 08 076
sunnmre 08 027sunnmre 08 047
sunnmre 08 038sunnmre 08 046
sunnmre 08 10607 7
sunnmre 08 122


Lærerne kler seg ut i volleyballfinalen.


Jeg reiser med ti-bussen i morgen. Ønsk meg god tur:D

Imens jeg er borte kan du jo bla deg tilbake til de første innleggene mine og bli kjent med meg. Følgerknappen fra Bloglovin finner du i margen til høyre.

ADIOS AMIGOS;*

"People don't notice whether it's winter or summer when they're happy"

Bilder fra de to siste ukene.
(Klikk deg inn på et bilde, og bla videre derifra)

Bursdag
dsc0044dsc0085

dsc0103dsc0107

dsc0209dsc0223


Utpåturaldrisur/Musikklinja
onsdag 17juni 09 4onsdag 17juni 09 16

onsdag 17juni 09 8onsdag 17juni 09 6

onsdag 17juni 09 14onsdag 17juni 09 9
^ sånn kan det gå når alle liker farger ^avslutning med amlklassen(musikklære)
                                                                     Vi satt ute å sang.


Korpstur til Gjøvik

gjvik1 015gjvik2 024
^hoppebilder er jo alltid en suksess, eller kanskje ikke
gjvik2 006gjvik1 068
^søte bussbilder
gjvik1 073gjvik2 004
^jeg viser muskler                   ^ "e vill hæm no"
gjvik1 042gjvik1 041
^ferska
gjvik1 022gjvik1 024
^ korpsfolk er alltid deilige
gjvik1 026gjvik1 059

gjvik2 033gjvik2 018
^ mitt korps kan gå i sirkel, det kan ikke ditt korps.
gjvik2 02041932821245961850984n400

gjvik1 050
^ og til slutt, klarer du denne?

"Såppas ja!"

Helga som var var den beste helga jeg har hatt på lenge. Uten tvil!
Korpsfolk er de beste, rett og slett.

Bussen vår gikk fra KVGS i ti tida, og vi var framme på Kollshaugeni sjutida. Vi hadde blitt plassert sammen med et skolekorps fra Buskerud midt ute i ødemarka. 9.5 stygge/ekstremt lange kilometer unna sentrum. Vi prøvde nemlig å gå nedover mot nærmeste butikk. Vi starta med seks personer, fem jenter og en gutt, som banka på til nærmeste hus i halv elleve tida. (Huset lå i Nettoppveien) Ut kommer en halvkjekk fyr i midten av tjueåra. Han ser bare oss fnisete jentene. "Halla. Såppas ja!" Trodde sikkert han fikk besøk han.
Det endte i alle fall med at vi begynte å gå nedover bakken, som sikkert varte i sju kilometer. Erlend og Ingvild snudde først. Jeg og Gina midt i. Og Anniken og Linda fortsatte nedover. Endte med at de fikk haik opp og ned av mannen som fiksa skolen vår, han kjørte nemlig forbi.
Jeg og Gina fikk haik med en politimann resten av veien oppover! Imens Ingvild og Erlend måtte gå hjemat i regnet. "Damn you" fikk jeg slengt i trynet av en lettere irritert Ingvild da de kom tilbake. Ops.

På lørdagen var det tid for innmarsj. Noe av det dummeste jeg har vært med på. Da vi hadde marsjert inn på plassen der vi skulle stoppe ble det holdt opp et skilt av en refleksvestmann; "STOPP SPILLINGA", arrangørene hadde ikke tid til å høre gjestekorpsene spille en gang. Teit og urettferdig opplegg.

Fikk også dratt innom CC, kjøpesentret i Gjøvik. Utrolig stort. Hadde ikke Linda og Anniken vært der tidligere på dagen, så hadde jeg garantert rota meg bort. Var også en tur med Skibladner, verdens eldste dampbåt. Koselig tur sammen med Gina.

Helga var rett og slett fylt med herlige mennesker, utrolig morsom disko(!!!), masse kjekke gutter(nei, ikke alle er korpserder), masse spilling, marsjokonkurranse, fremvisning av formasjonsmarsjering for 1300. STORT. Oppdagelsle av ny musikk; Jethro Tull og The Small Faces, "gul bil"+Magnar, 20grader og sol, og hårfarging. Annikenpus farga håret sitt rødt. Utrolig kult!
Og som alltid ble det tatt en haug med bilder. Som dere får se i morgen. Det er nemlig ikke jeg som har kamera denne gang heller.

Og sånn helt tilfeldig, for at dere skal få ett innblikk i hvor trøtt jeg er. Dere vet betjeningsknappen i turbussene? Ja, den med dama på. Det heter Horeknapp. Trykk så får du dame.

Musikklinjami

Jeg er da snart ferdig med det beste skoleåret jeg har hatt hittil. Livet på musikklinja er bare helt herlig. Jeg kunne ikke valgt bedre studieplass.
Bedre mennesker enn de i vår trange musikkgang skal du lete lenge etter. Alle snakker med alle. Det er livemusikk i gangen døgnet rundt, og vi har de koseligste lærerne. Vi får gratiskonserter -og forestillinger, gratisundervisning av musikere og drar på pizzakvelder sammen.

Samhold, kreativitet og moro er tre ord som virkelig beskriver musikklinja.

1MU - klassen min i år
klassebilde

Vi jammer og spiser pizza i kontakttimer.
synneainasimenjorun

Vi sover/sitter der det passer oss. Gulvet er den beste plassen<3
simenelisabethVi har de herligste guttene.
finvr 016

Vi ligger gjerne med rompa i været om det byr seg en mulighet.
Om det er midt i allmengangen har ikke noe å si.
bilde135

Vi lærer oss å spille nye instrument/byttelåner.
<opprinnelig sanger, opprinnelig fløytist>
karianneanniken

Vi holder de råeste sommerkonsertene,
med skinnbukse...
dsc0525


...Moulin Rouge girls...
43921029598507805434957803160140814bb4111n

...og de beste klokkedansene!
"Tic tac goes the clock again. Beating in my heart like a big drum!"
n57369004132123914133706
Det er forresten jeg som er midtpunktet! Hoho^^

Vi er ikke så sløve som mange vil ha det til, vi spiser ikke bare pizza og spiller musikk.
For ikke lenge siden var hele musikklinja på Kvernberget, nemlig!
kvernberget 4

Musikklinja mi er med på skape morgendagens store musikere og konsertholdere,
og vi er godt i gang. Vi har Timian(3mu) som kom blant de ti beste i idol og var med i team Elg, Camilla og Kristina(1mu) som også var med i team Elg, og The JCB(link).. Og senest på fredag varma Jan Håkon(2mu) opp for De nye Gitarkameratene oppe i Braatthallen. Det er stort av ei lita musikklinje.

Også en siste ting til dere som skal begynne musikk til høsten; Det er også utrolig slitsomt!
Du får musikk i tillegg til studiespesialiserende. Tenk over det.

Bildene er bl.a. tatt av meg, Linda, Kristina, Camilla og Aina.
.
hits