desember 2012

Julehverdag

Desember i år klinger av latter inn i de sene nattetimer med gode venner, store krus med kaffe mocca med skrivesaker til, innføringsklasser som viser hva det vil si å ha respekt for læreren, lærevillige sjuendeklassinger, musikkinteresserte femteklassinger, og andreklassinger med ansiktet fullt av gullglitter( de er så søte). Måneden har også vært rik på baking av flere slag - pepperkaker, serinakaker, sjakkruter, karameller (jeg elsker jul!) - , koselig besøk, og flere telefoner med en reisespesialist. Jeg har vært stressa, men samtidig nytt øyeblikkene og virkelig kost meg.

2012 brukte jeg hovedsaklig i militæret. Fantastisk tid. Kategori Garden. Sånn som planene er nå, kommer 2013 til å inneholde like mye nytt som 2012. Kjøpt og betalt er reiser til både India og Kina, og depositum for frivillighetsarbeid i Sør-Afrika er betalt. Jeg kommer også til å bruke de aller fleste ukedagene på barneskolen jeg har forelska meg i. Så utrolig godt arbeidsmiljø!
 

I 2013 kan dere igjen følge med på hva som skjer. Men ikke på denne siden. Fra neste år er det nemlig reisebloggen som gjelder. Link til den vil komme over nyttår. 

Måtte dere alle få en riktig god jul og et godt nytt år!

Nå skal jeg hoppe i dusjen, finne fram finkjolen og gjøre meg klar til ei rolig, trygg, og god julefeiring sammen med familien. Når storesøstersen og pappa kommer hjem fra de enslige eldres julefeiring i regi av Odd Fellow, ribba er ferdig, og sølvguttene har sunget jula inn, kan julekvelden min også starte.
Takk til alle som åpner hjemmene* sine i år.

- Hvordan feirer du jul i år? 

*Julesentralen

Follow on Bloglovin

hits