oktober 2010

I'll bet living in a nudist colony takes all the fun out of Halloween.

Årets halloweenfeiring hos Silje i går.

- Hva kledde du deg ut som?

No one has ever become poor by giving. - Anne Frank

Jeg er med i en konkurranse hvor man kan vinne en tur til Zambia, organisert av NORAD, hvor man kan få muligheten til å se hvordan de norske bistandspengene forvaltes. Ville vært utrolig spennende og lærerikt å få dra.

Hvert år sender Norge omtrent 1% av Bruttonasjonalproduktet sitt til fattige land. Det er omtrent 26 millarder det. Utenkelig masse penger. I fjor fikk 114 land økonomisk støtte fra oss, og Zambia var ett av dem. Som meg, og mange andre lurer du også sikkert på hva pengene brukes til. Jeg har noen teorier.

15 000 mennesker rammes daglig sykdomen Hiv/aids. Nesten halvparten av disse er ungdommer og barn på vår egen alder. Aidsen kjenner ingen aldersgrenser og tar den den møter på. Jeg vet heldigvis at en del av pengene brukes på å skaffe de rammede rett medisinering, og jeg håper og tror at også noe brukes på å lære og gi råd befolkningen som er  mest utsatt, slik at det forhindrer nye tilfeller av Aids. Jeg ser for meg at noe av denne forebyggingen kommer i form av den utrolig viktige seksualundervisningen.Mange land sliter med mangel på rent vann og nok mat, mens her i Norge kan vi så og si forsyne oss av det det skal være. Har du lyst på saft, tapper du deg rent vann fra springen og blander deg saft. Du trenger ikke stå og pumpe opp vann i evigheter, for så å be om at det ikke er fullt av parasitter og andre dødelige bakterier.
Og om du har lyst på en bolle, trenger du ikke nøye deg med ris fordi du ikke har penger til noe annet. Verden er utrolig urettferdig sånn. Bistandspenger brukes forhåpentligvis til å bygge små vannrenseanlegg og rør som frakter vannet ut til dit folket bor. Noe som også vil skape mindre trengsel innad i byene.
Hjelp til selvhjelp er et viktig punkt når det kommer til mat. For det nytter ikke bare å sende mat og penger og tro at det skal ordne seg. Vi må lære befolkningen hvordan de driver jordbruk, gi dem tilgang til det utstyret de trenger for å gjøre det, og i tillegg så ville det gagnet både bistandslandene - og mottakerne om de fikk lære hvordan de starter opp bedrifter slik at de kontinuerlig kan skaffe seg inntekt selv. Alt hjelper.Penger tror jeg, og bør, også brukes til å fremme fred og økt demokrati. Dette er viktig for at alle pengene skal dryppe ned på de aller fattigste og de som trenger det mest. For vi vet alle at i Afrika råder korrupsjonen. Og når pengene da sendes direkte til statene, forsvinner masse bare rett ned i ett evinnelig sluk. Jeg mener den aller beste måten å formidle store deler av bistandsbeløpet på, er å gi de dirkete til de fattigste gjennom seriøse organisasjoner som Flyktningehjelpen, Røde Kors osv. For de fattigste er, som med litt hjelp av støtteorganisasjonene, de som forvalter pengene best.

Grovt sett håper og tror jeg pengene går til medisiner, sykehus hvor folk kan føde trygt og få den hjelpen de trenger,  bolig, klær, mat, skolegang og læremateriell, utstyr og hjelp til selvhjelp, redding av skog og på klima.

Som du sikkert forstår er vi utrolig priviligerte, og ikke minst heldige, her i Norge. Det er få som har de samme mulighetene til å utnytte sine ressurser så godt som vi har. Så neste gang du syter for at du ikke får akkurat det du vil ha til middag eller at du ikke får akkurat den motebuksa du vil ha, prøv å sett pris på det du har. For du har mye. Prøv å kom deg ut av den materialistiske bobla og tenk bredere.

No one has ever become poor by giving. - Anne Frank

Som avslutning vil jeg at du skal ta deg tid til å se videoen under. Takk for oppmerksomheten.

noradkonk

bloglovin

Spontan sjø

Etter ei tung skoleuke satt jeg og hvilte meg i sofaen. Jeg er virkelig sløv og sliten og skvetter(tørka opp!) når mobilen i lomma mi begynner å dure. Etter en litt kjapp og smålig forvirrende samtale i telefonen, befinner jeg meg i bilen til ei av mine beste venninner, Linda. Vi tok en runde på senteret og endte opp med ett par hoggtenner hver, vampyr gogo, og avslutta med tull og fjas på en av byens kaffebarer - Onkel. Savner Linda.- Gjort på denne fredagen dua?

Sprekis.no

I dag har jeg vært i unormalt mye aktivitet til Eirin å være. Til frokost to timer gym med litt styrketrening inkludert teknikktrening til benkpresstest om tre uker. TIl kvelds ble det ei deilig økt med zumba hvor jeg tok skikkelig i på alt. + at jeg jogga hjem fra trening selvfølgelig. Desserten hører med. Føles nesten ut som at jeg har vært i slåsskamp. Kommer til å være støl som bare juling i morgen. Men det er verdt det. Bodybuildermesterskap, her kommer jeg!


Så sterk!

- Tror du du kunne tatt meg i håndbak?

bloglovin

En flyktning krysser sitt bilspor

JEG HAR VÆRT UTE OG ØVELSESKJØRT I DAG! (for første gang)
GØY!, og en smule stressende.

Så nå svever jeg i rosa boble(det hadde vært lite kult da!). Så søndager framover finner du meg sikkert på Ica Maxi. Lover.

Ja, jeg er seint ute. (fylte atten i juni, for dere som ikke vet).

- Hvor gammel var du da du tok trafikalt, og begynte å øvelseskjøre?


Og du! Når det kommer bøssebærere på døra di i dag, gi femti kroner mer enn du tenkte å gi. DU klarer deg alltid ei uke uten costume eller en tur på kino. Tenk på det.

Amish-paradise

Alle bildene er mine.(C)

I natt lå jeg over hos fine Emilie som bor i Amish-paradise. No kidding.
Jeg og Ems laga verdens beste pizza (supertips: bland inn paprikakrydder og oregano i kjøttdeigen. namnam), baka brownies, tulla på chatroulette(lol), og generelt tulla rundt med Jamie Cullum på full guffe.
Katta er forresten ei hokatt og heter Arnt.

I kveld har jeg vært og spilt min første konsert med voksenkorpset og er generelt kjempefornøyd. Må også nevne at Frei Hornmusikk imponerte stort. Likær'e!

Også en ting til, som egentlig skulle fått ett eget innlegg, JEG HAR KJØPT MEG FLØYTE! DEN ER KJEMPEFIN, OG KLANGEN ER SUPER. JEG ER GLADGLADGLAD! Gratuler meg.

bloglovin

- Fin lørdag og fredag du?

20:10 20.10.2010

Ønsk deg noe."Life's pretty good, and why wouldn't it be? I'm a pirate, after all."

Vors til klassens nyinnflytta, herlige sunnmøring, Caroline
En gutt og ni jenter
Jalla musikk fra NRJ (Lady Gaga ftw. haha.)
Piratkostymer
Swing til diskomusikk
Ut på byen
Treffe igjen venner som har flytta
og sist, men ikke minst, feiring av 18-årsdagen til fine Ingvild. hjerte.

"Mirror, mirror on the wall, who is the fairest of them all?"

Elisabeth, Caroline

Ingvild, Caroline, Elisabeth

Silje, Ingvild, Elisabeth, Aina

Masse fine folk

Muskeldama

Ett stykk fornøyd Caroline

Elisabeth, Eirin, Ingvild, ut på tur etter tyrkisk pepper og cola

Carola-ku

Silje

Roy og Caroline, leilighetsfamilien. Roy var eneste gutten, tror så absolutt ikke han mistrivdes.

Eirin

Alt i alt en superherlig lørdagskveld - og natt! Om du ser bort i fra ei sur på min egen alder som mente jeg sølte ut drinken hennes. Altså, du vet at når den du krangler med begynner å dra inn at man ikke ser atten ut, da har man vunnet. Jeg vant lett, og sprang fra henne og jumpa rett inn i bilen til pappaen til Ingvild som henta oss. Smil så fornøyd.

The Social Network

En ny storfilm som allerede har fått stående applaus både fra publikum, kritikere og presse borte i USA er "The Social Network", som har kinopremiere her i Norge den 22. oktober. Filmen handler om Harvardstudentene som fant opp facebook. Vi får se gründerne oppleve suksessens gode framside og ikke minst den sure baksiden.

fbfilmen
Jeg gleder meg noe utrolig til denne kommer ut, og merker allerede at jeg kommer til å bruke en del penger på kino denne måneden. Fritt Vilt 3 i morgen, Grusomme meg senere, og The social network når den kommer ut. Skal rett og slett bo på kinoen. Masse popkorn og godt selskap = tommel opp!
- Planlagt mange kinobesøk denne måneden du?

You people are all crazy

Jeg elsker høsten og vinteren mer enn noen av de andre årstidene. Når jeg får begynne å gå med luer, ullsokker, skjerf og votter, ja da blir jeg lykkelig. Høstdepresjon er noe som ikke eksisterer i mitt liv.

(I dag stod denne utenfor soveromsdøra mi, noe jeg tok som ett hint  til at soverommet mitt trengte opprydning. Ehe.

)

Okergult kombinert med høstfargene ute er nydelig. Så i tillegg til disse herlige sokkene jeg kjøpte på HM til 5 kroner(!!) har jeg ei okergul lue, okergule votter og to skjerf med okergult i. Okerokerokerjoker.
Nå skal jeg ut på livet og leke pirat sammen med en gjeng jenter fra klassen. Først vors, deretter Piratparty på Mocca, en av byens mange barklubber. Den stripete toppen er på, øynene har fått en svart ramme,  så nå mangler bare røde lepper.

Eirin går planken. Skip ohoi!

bloglovin

Fritt Vilt 3

På tirsdag er det min tur!

- Energidrikken Battery er med i Fritt Vilt 3. Kjempebeanbag, ja takk!

 

battery123
- Sett Fritt Vilt 3, tommel opp, eller tommel ned? (HOI. RIM. poetisk jo)

Bad Romance

University of Oregon sin a cappellagruppe bestående av bare menn har klart det. Underholdning til tusen fra gutta i On The Rocks!

Bad Romance-versjonen er min favoritt.


Det skal sies at Northworthys a cappellagruppe ikke er så verst de heller. Her er deres versjon av Pokerface. Om du ikke har tid til å se hele hopp rett til 2:30 og forbered deg på noe fint. Hahahah.

- Sett/hørt før?

- Northworthy eller On the Rocks?

MusikkABC vol. 4

(Musikken velges ut i fra mp3-en min, og jeg har ikke nødvendigvis lagt inn alt jeg hører på. I tillegg er det viktig å huske at hver eneste liste er bare en brøkdel av det som er innpå der.)

Volum 1 finner du ved å klikke her.
Vol. 2 her
Vol. 3 her

Gi tilbakemelding om det er noe du liker, noe du ikke har hørt på før, eller om det er noe du synes var grusomt.
Utheving i svart: artister/album med kjempemye bra.

OBS: denne lista må ikke gis til små barn som skal lære alfabetet, da den inneholder feil og mangler.

Artist - album(evt.) - låt
a - AC/DC
- --- - Dirty Deeds Done Dirt Cheap
b - The Backstreet Boys - Millenium - I want it that way (hahhaha. jepp.)
c - Creedence Clearwater Revival - Cosmos Factory - Travelin' band
d - Danny Cummings - Sailing to Philadelphia(medartist) - Who's your baby now
e - Eagles - The very best of the Eagles(1994) - James Dean
f -
Five for fighting - --- - 100 years
g - Gorillaz -  --- Feel Good
h -
Høyem, Sivert <3 - TVaksjonen - Prisoner of the Road
i -
Iggy Pop - --- - I am a passenger
j - Jay-Z - The blueprint 3 - Empire state of mind
k - Kings of leon - Only by the night - Use somebody
l - Lisa Mitchell - Wonder - So jealous
m - Mike Posner - --- - Cooler than me
n - Neil Young - Chrome dreams || - Ordinary People
o -
Ohio Express - The best of Ohio Express - Yummy Yummy Yummy
p - Paul Simon - There goes rhymin' Simon - Kodachrome
q - Queen - The Miracle - I want it all
r - Red hot chili peppers - What hits? - Under the bridge
s - Sonata Arctica - Silence - Tallulah
t - The Moldy Peaches - 2000: Unreleased Cutz And Live Jamz 1994-2002 - Nothing came out
v -
Van Morrison - The 1967 New York Sessions  - Brown eyed girl
w -
The Wannadies - LOVE - you and me
z -
Zamfir - Kill Bill Vol.1 Soundtrack - The lonely shepherd

- Noe forslag til hvilke artister jeg kan putte inn på de bokstavene som mangler? (u, y)

- Tommel opp for flere musikkABC'er?

bloglovin

Makeover ?

Inger lekte seg med meg og sminke i går(tirsdag) hun. Og en slik mengde foundation og pudder og andre sminkerariteter fører selvfølgelig til fjortisbilder. Dere må jo få se hva hun har gjort med meg.

- Positiv eller negativ til sånn sminking?

- Synes du jeg ligna på meg selv? Jeg sier nei

Jeg er Eirin

Opphavsretten til bildene er som alltid min, om ikke noe annet er sagt.

Jeg er utadvendt og sjenert på samme tid.

Jeg spiller fløyte og har gått i korps i elleve år.

Jeg er en person med utrolig mye energi.

Jeg snur puta mi for å ligge med hodet mot den kalde siden for å få sove. Har gjerne to eller tre puter samtidig også.

Jeg kan være veldig kreativ, om jeg får lov.

Jeg viser ikke så alt for mye følelser, noe jeg virkelig burde vært flinkere til. For til syvende og sist er det jo meg    det går ut over.

For meg er farger = glede, så derfor finner du ytterst få svarte og hvite plagg i klesskapet mitt. Føy til vanlige blå dongerbukser også.

Jeg kunne levd på melk, bananer, pannekaker og fruktcocktail.

Jeg elsker å studere andre folks reaksjoner, ansiktsuttrykk og gange. Fasinerende mye rart.

Om russenavnet mitt blir matvrak eller skravlebøtta blir jeg ikke overraska.

Jeg bruker størrelse 41 i sko.

Jeg elsker å lese fine bøker flere ganger. For for hver gang dukker det opp fine nye setninger som jeg kan gjemme på en fin plass.

Saueting er magisk.

Jeg er så fantastisk heldig å ha flere gode venner jeg kan fortelle alt til.

Jeg går musikk, men har ingen favorittartist, det er lettere å si hva jeg ikke liker.

Jeg blir skikkelig glad inni meg når folk på gata smiler tilbake.

Jeg har blitt veldig flink til å sette pris på små ting. Slik som at naboguttene spør mamman sin om det er noe de skal hjelpe henne med.

Kaniner kan jeg ikke leve uten.

Om jeg ikke hadde begynt musikk ville du nok funnet meg på media.

Å gå lange turer alene synes jeg er den beste form for avslapping.

Jeg synes det å ta bilder er utrolig gøy, og skulle mer enn gjerne hatt noen til å lære meg. Masse.

Jeg spiser ikke godteri fra skolestart til lille julaften.

Men derimot når jeg spiser det, så er nonstop ofte førstevalget.Jeg er Eirin.

- Hvem er du?


Følg gjerne bloggen min med Bloglovin'(link)

NAWNAWNAW

Blogg-venner; SE HIT!

En annen variant av dette innlegget har jeg posta før, men nå må jeg poste det igjen.

Jeg har fått mange koselige og fine kommentarer i det siste, noe som er med på å gjøre det gøy å blogge. Jeg blogger for respons, gjør ikke du? Det er bare det at nå går det stokk over stein med dere som legger meg til som venn også. Og det, det trenger jeg ikke. Jeg mener vennskapsforhold på blogg.no skal være gi - og ta forhold. Det er slikt alt fungerer i verden forstår dere. Gi og ta, smil og vær glad. Ikke legg meg til som venn for å øke poplulariteten rundt din egen blogg. Vær så snill.

Dere som virkelig vil følge med på hva jeg finner på, kan jo heller legge meg til på bloglovin' ved å klikke her.

Og bare husk, jeg setter pris på fine kommentarer fra dere! (Det blir også lettere for meg å huske alle bloggadressene deres så jeg kan snoke på dere! )

bloglovin er du søt.

Fotodate med Siv

bloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovin

I dette innlegget som jeg posta for noen dager  siden nevnte jeg at jeg hadde vært på fotodate med Siv. Bildene du nå får se er resultater av utprøvinger av mye rart. For jeg skjønner meg jo ikke engang på en fjerdedel av de funksjonene mine har å by på. Enda. For å lære oss mer om kameraene våre tok vi bilder ut i fra "still inn på noe rart, fokuser, klikk". Så resultatene er varierende. Gøy hadde vi det selvfølgelig. Og det frister stort til gjentagelse. :-)

(Bildene er mine!(c))

1


2

3

4

5

6

7

8

9

10


- Hvilke(t) likte du best, og hvorfor?

bloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovin

Eirin og Emilie på nye eventyr

"Å, Bamsen min!" sa Kristoffer Robin.
"Jeg er så glad i deg!"
"Det er jeg også," sa Ole Brumm.

 

I dag har jeg vært sammen med Emilie. Og som vanlig var alt bare fjas. Ole-Brumm-sitatet ovenfor er forresten om oss.

Opphavsrett: EirinBlomstergave fra hemmelig beundrer. :-)

 

Emilie har forresten publisert denne statusen på facebook:

 

Skikkelig vågalt.

bloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovin

Kap. 1 Ny topp, kap 2. Beyblade

Merkelig nok så er det få av dere som leser de lengste innleggene. Hvorfor skjønner jeg ikke. Spesielt ikke når det er innlegg jeg anbefaler dere å lese, som det forrige, skrevet av Marie(som en god del av dere kjenner som Supermarie). Om dere tar dere litt tid, lover jeg at dere får igjen noe for det. Nok moralpreken for i dag.

(At jeg poster noe jeg har kjøpt skjer en gang i århundret.)

For i dag har jeg gjort alt annet enn å gå rundt og sture og være sur. Jeg har brukt dagen sammen med gledessprederen Ingvild. Først nesten to timer på treningsstudio, og i og  med at vi begge har vært utrolig asosiale i ferien hadde vi masser å skravle om. Flere gamle damer rundt oss flytta seg fort, for vi var nokså høylydte. Haha. Sarte, gamle sjeler skremt av sprellene til dagens ungdom. Etter trening dro vi og prata og fjasa litt mer på et av byens kjøpesentre. Jeg fikk kjøpt et nydelig smykke og en herlig topp, og Ingvild gjenoppdaga Beyblade og gikk inn i euforiens verden. Og det som og viktig er på slike turer; vi fikk kjøpt hver vår store is. Magi.


Smykke fra Glitter, topp fra Sorbet.

- Jeg gikk forresten sånn på senteret; ville du gått sammen med meg?

 

 

Rot med denne gif'en, men det får så være. Den er fin alene.

 

 


OPPMERKSOMHET, TAKK!!

En sjelden gang hender det jeg poster innlegg fra andres blogger, rett og slett fordi de er så fine. Denne gangen er det fra en av mine favorittbloggere; Supermarie.

"Hei, skjerp deg.

Du er ikke svak selvom du velger å løpe i stedet for å tenke på alt som gjør deg kvalm. Du er smart fordi du velger å bruke den negative energien til noe bra. For hver gang du hiver etter pusten når du løper, flyr en stygg tanke ut mellom leppene dine og forsvinner i løse luften. Du svetter ut frustrasjonen og all gispingen resulterer i et smil. Fra åpen munn til bøyd munn. Det ligner litt på en parantes som ligger på magen. Alt blir bedre når du får løpt litt. Og så blir kroppen din så fin. :- ) Du er ikke svak selvom du velger å løpe av deg de vanskelige tankene i stedet for å deale med dem, du er sterk fordi du fortsetter og fortsetter med å sette en fot foran den andre, selvom du vet godt at faren for å falle er der i hvert eneste steg. Det er ingen garanti for at du holder deg på beina, allikevel løper du i stummende mørke. Det er så sterkt.

Du er ikke svak selvom du velger å ikke snakke med noen om det du har på hjertet, du er sterk fordi du klarer å bære vekten av det alene, selvom det veier hval og spekkhogger. Slipp Willy fri, løp deg en tur. Du er ikke svak selvom du ikke klarer å gi slipp på minnene om de kveldene, du er sterk som fortsatt tar vare på dem ? til tross for hvordan de svir og brenner bak ribbeina. Følelser burde komme med bruksanvisning og brannslukningsapparat. Jeg anmoder* at de gjør det. Du er ikke svak selvom du rømmer til fortiden hver gang du passerer det stedet der alt begynte, du er sterk som tar den risikoen og som passerer med hevet hodet til tross for smertene. Du er ikke svak selv om du ser ham gjennom tårevåte øyne. Du er sterk som fremdeles har øynene åpne, selvom du ikke ser en dritt. Du kan blunke, da blir alt litt klarere. Ihverfall et sekund eller to. Du er sterk som tørr å gråte, og sterk som lar de salte dråpene dra med seg og ødelegge den dyre Isodora mascaraen du brukte flere hundrelapper på. Du er sterk som klarer å kaste bort penger på den måten. Du gråter penger. Det er veldig sterkt.

Du er ikke svak om du stenger deg inne med hjertesukkene dine så ingen merker at du lider, du er sterk som smiler og lyser opp andres hverdag selvom du ikke klarer å lyse opp din egen. Du er ikke svak selvom du tar deg selv i å skrive ?savner deg? på iPhonen for å sende det i feil retning, du er sterk som tørr å innrømme savnet for deg selv. Du er ikke svak om du forteller han om det savnet, du er sterk som trosser frykten for å ikke få svar ? og forteller det allikevel. Du er ikke svak om du fordyper deg i din egen tragedie og cry your heart out. Du er sterk som tørr å face følelsene dine.

Husk å puste.Du er ikke svak selvom du slutter å løpe og lar smertene ta overhånd. Du er ikke svak om du løfter blikket og hånden og strekker den ut for å be om hjelp. Du er sterk som innrømmer for deg selv at du trenger hjelp, og enda sterkere som ber om den.

Du er ikke svak, du er ikke svak, du er ikke svak.
Du er sterk, så sterk at Pippi mistet tittelen sin og Willy ble satt fri." - Maries tekst, mitt bilde

 

- Nå har jeg planer om å gå ut en tur og være sterk. Bare for min egen del. Jeg skal på trening... Med andre ord; jeg er en av de som er litt for flink til å stenge følelsene mine inne.

bloglovinbloglovinbloglovin

Pianoimprovisering

Alle husker vel The Chatroulette Improvising Piano Player? Ikke det? Klikk her!

Vel, han er tilbake. Bedre enn før. Kos dere! Og som han sier selv, ha  på full skjerm og skru opp lyden.

Hørt noe til sannheten i det siste?

Opphavsrett: Eirinfolk juger, sier dommerne

folk juger, sier advokatene

folk juger, sier vitnene

 

Hørt noe til sannheten i det siste?

- Freddy Fjellheim

 

Jeg liker slike dikt. Dikt som får meg til å tenke. Sånn i grunn så tenker jeg ganske mye, når jeg tenker meg om.

- Grubler du mye?


bloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovin

To levende pelsdotter

Familien har fått to nye medlemmer i form av to skjønne, spretne pelsdotter. En med skikkelig pjuskepels i grått og hvitt, og en med kortere pels i brunt, grått, hvitt og oransje. Skikkelig kosebamser. Kakker tenner og slikker huda vår(slik som malinga til katta) som om det skulle stått om livet.

Navneforslag har kommet, men vi har ikke bestemt oss enda. De er jo ikke store nok til om vi kan se om de har innover -eller utovertiss. Så foreløpig kan du hilse på Meliz/Børre (mellíz) og Sophie/Petter Kanin ('såfi').Meliz/Børre er forresten veldig veldig lik Houdini, utbryterkongen.
"Hoioi. Bare litt til!"

"FRI!"
Takk og lov for at jeg kom ut i det h*n for ut på plena første gangen. Har da ingen planer om at de skal bli revemat allerede.


Deltar i fotokonkurranse med bilde 1 og 4 hos Hege, og med nr. 1 hos Linn.

Design

Har fiksa ny bakgrunn og nye farger innpå her nå. Noe konstruktiv kritikk å komme med? Deler bakgrunnen seg i flere bilder(altså gjentar bakgrunnen seg, eller er den hel)?

Hilsen glad på forhånd.


Nå skal jeg bo i pysj, se Istid 3, spise frokost. Generelle ferieting som jeg elsker.

bloglovinbloglovinbloglovin

BackToSchool 2010

Og jeg som trodde jeg kom til å mistrives blant teensa som alltid svirrer rundt i Braatthallen på skolefestene(ja, jeg er fullt klar over at jeg også har vært sånn(bare ikke fullt så ille? er jo lov å håpe)). Storkosa meg jeg. Kan ha noe med at folk på min alder endelig har lært, i alle fall de fleste, å drikke med måte; gikk jo an å danse og føre samtaler med så og si alle fra klassen som møtte opp. I tillegg var musikken konge denne kvelden med eget band fra musikklinja(ser dere allmennfolk, dere trenger oss), og dj'en spilte musikk det faktisk gikk an å danse til og føre samtaler under. Ikke en gang folka mine her hjemme, som bor rett nedenfor hallen, hadde hørt noe. Vellykka kveld med behagelig jentevors, inkl. ett stykk Martin.Haha, la oss posere dere. Vi vet vi er fine.

bloglovinbloglovinbloglovin

El Cuero lørdag 25. sep.

El Cuero er vel det Kristiansund(oslo)sbandet etter 120 Days som har hatt størst suksess i Norge, noe som ikke er uten grunn. Selv om det var overraskende få folk på en deilig konsert med så lave billettpriser(!!!), så ga bandet alt. Nesten for mye lyd der nede i den gamle Kjønnøybrygga. Ble noen turer ut for å hvile trommehinnene. :-))  Men altså; Kristiansundere: hvor var dere hen?!

El Cuero spiller en blanding av rock, klassisk rock og country, og du kan høre den mest kjente låta her:

"Hate will get us nowhere", og sjekke ut myspace-siden her: El Cuero@myspace

Bilder: Marte Steffensen aka dama til Bugge

Bilder: Marte Steffensen aka dama til Bugge

bloglovinbloglovinbloglovin

Ferie!

Hæhæhei, vi er tilbake,
og vi har tenkt oss gjennom taket.
VM er glemt for EM er vårt,
bakrusen er borte for godt.
Vi skur av verden og slår på TV , ute skinner sola her inne hyler Scheie.

Mitt bilde.

Gud, så deilig med ferie. Har endelig fått litt tid til meg selv. Fant meg igjen på sofaen i verdens koseligste hytte med ei etterlengta bok skrevet av en av favorittforfatterne; Ingelin Røssland.

Mye har skjedd på kort tid. Jeg har solgt verdens to fineste rotter(ikke helt gått opp for meg enda), jeg har fått to fine kaniner, jeg har opplevd Kristiansundsbandet El Cuero live og er fasinert, jeg har spist nok en middag hjemme hos Caroline, jeg har hatt fotodate med førstis-Siv, og jeg har vært på Back to School og kosa meg med fine folk.

Om du vil finne på noe med meg, så må du bare ta kontakt. De som er først ute får mest Eirin-tid. Jeg er glad i dere.

(Linker til innleggene kommer i dette innlegget etter hvert som ting skrives ned.)

hits