oktober 2009

Del 3 kap 2 side 1

OD dag, eller som skolen vår kaller det; AD, Atlanten Dagsverk. Pengene alle vi elevene forhåpentligvis?! har tjent inn i dag går rett til SOS barnebyer.
Selv jobba jeg på regnskapskontoret hvor pappa jobber. Makulert ufattelig mye papir, gått på posten, vært i banken og bytta ut en stabel med ark, som garantert var førti centimeter høy!, i permer om ferielover, pensjoner, lønn og alt det der. Jeg satt seriøst tre timer med den stabelen. Var ikke bare å putte de inn, neida, de var kategorisert etter deler, kapitler og sider. Jeg skal ikke ha en papirjobb når jeg blir stor.
Ett pluss med jobben var romkake<3 Ei av kollegaene til pappa hadde nemlig med kake siden hun fylte år.

her kommer det et bilde når jeg er hjemme fra jobb
Dere kan jo sjekke ut denne linken i mellomtiden: http://www1.nrk.no/nett-tv/indeks/188924 vår egen elevrådsleder og søte Irene ut på oppdrag for NRK :))

På de tre kvarterene mellom AD og vanlig-jobben var jeg på sentret og spiste bigbite til livemusikk. Fem gutter fra 1mu spilte på sentret og fikk inn over 1400! Kjempekoselig. Så selv om jeg gikk glipp av musikklinjegangen i dag, fikk jeg musikk likevel du. Ikke verst.

- Hvor har du jobba hen i dag'a ?


Enda en halvtime igjen av arbeidsdagen min. Tre kunder de siste to timene. Utrolig dødt i oktober. Radioen spiller i alle fall fin ventemusikk. Takk for det. Dette er KJEDELIG.

Halloween

Det er den tida på året igjen. Den tida hvor de aller stresser med å finne kostymer som skal være kule nok, eller slutty nok, slik at de blir lagt mest mulig merke til. jodaneida Om du skal ut på fest på lørdag kommer til å møte på minst ei katt. Jepp, katt er det store i år også.
Men sånn alt i alt, så er jo halloween ganske koselig, og jeg kan ikke nekte for at jeg elsker å kle meg ut selv også. Tror jeg går for dukke/porselensdukke i år. Alt etter om jeg finner en kjole å ha på.

På min lørdag kommer jeg til å ha en pirat, oppbanka horer, powerpuffjentene og professoren, djevelen og ei katt rundt meg, for å nevne noe. Knipses skal det, om dere er snille skal dere få se også. Men husk; det er bare snille barn som får godteri. Ditta blir gøy!

Strever du? Sjekk ut wtfcostumes.com. Gen-i-al-t.
Hvor kult hadde det ikke vært å kle seg ut som Willy eller Wilma? Jeg bare sier det; neste års kostyme garantert!
waldocostume2

Bare å forsyne seg!
kostymer

Snakker vi Little Shop of Horrors?
bloodydoctorcostumes

Dette er et av de beste og enkleste kostymene jeg har sett. No words.popmachinecostume

- Hva skal du kle deg ut som i år?

"what's wrong with the trumpet section?" "It's full of trumpets."

Nå skal jeg på korpskonsert. Noe som kommer til å bli en fin opplevelse. Håper jeg. Egentlig skulle jeg vært med å spilt selv, men pga. den ufordragelige senebetennelsen jeg har klart å fått (ja, jeg skriver enda med venstre), så får jeg ikke spille. Trist i grunn, for korpset skal spille sammen med et av byens to voksenkorps, og  på repertoaret står begge mine favorittsanger for janitsjar; White River Canyon og John Williams in Concert. Korpset vårt alene har for få musikanter og for få "store" så vi får ikke spilt de stykkene lengre.

Lytt:Petra sier Hei:)
25okt09 7
Pappa drømte forresten om at rottene var oppe og dreit fullt hele nygulvet i natt. Haha.

- Hvilke kjente filmsanger klarer du å kjenne igjen fra lydklipp nummer to?

An old rat is a brave rat

Vi har fått to nye familiemedlemmer! To rotter, Pippi som er lys grå med hvit snute og mage, og Petra som er brunsvart- og hvitflekket.

De er knallsøte begge to. Stakkars Petra er redd oss enda, kjelver når vi kommer i nærheten. Pippi tør å klatre på oss, men er fortsatt ikke helt trygg hun heller. Ikke så rart med all hamringen som kommer fra andreetasjen. Pappa holder på å legge gulv.
s5001438
s5001448
Kan ikke bruke så mye blits, de er jo skremt nok fra før.

Haha, de er så kule. "Tror ikke Eirin ser oss nå." *Springebort, stjeleenmatbit. FORT tilbake til gjemmestedet.*

- rottetiss lukter ikke godt. Ellers så er det meste bra, og Rasmus er ikke glemt!

Nå skal jeg opp å le av Linda. Linda fra Norsk Attraksjon på nrk. Mest geniale tv-programmet som er vist på norsk tv.

- Har/har du hatt noen kjæledyr?


Left-handed

Lite blogging grunnet senebetennelse i høyrearma.


I alle fall, dårlige avisoverskrifter har ramla ned som stjerneskudd. Bare se her:
s5001398
Saken her er fra Tidens Krav (lokalavisa). Hovedsaklig handler denne saken om en mann som er dømt for narkotikabruk -og besittelse. Så feil kan man jo ta. Dårlig journalistikk.

Kjøpte meg et nytt skjørt i går, og blogginga lider av mitt dårlige humør. Jeg beklager.
s5001386
Ullsokker er et must fra oktober til mars. I alle farger og mønstre.

I og med at jeg bare skriver med venstre nøyer jeg med med å fortelle dere noe stort. Real big shit. Vi i 2mu på musikklinja i Kristiansund har laget blogg sammen! Sjekk ut http://musikklinja.blogg.no så fort du har tid. Jeg lover du vil kose deg. :)

inconsistencies - selvmotsigende

One fine day in the middle of the night,                                             
Two dead boys got up to fight,
Back to back they faced each other,
Drew their swords and shot each other,

One was blind and the other couldn't, see
So they chose a dummy for a referee.                                             Jeg bare elsker den her.
A blind man went to see fair play,                                 Selve eksemplet på genialitet.
A dumb man went to shout "hooray!"

A paralysed donkey passing by,
Kicked the blind man in the eye,
Knocked him through a nine inch wall,
Into a dry ditch and drowned them all,

A deaf policeman heard the noise,
And came to arrest the two dead boys,
If you don't believe this story?s true,
Ask the blind man he saw it too!

Fame

Er det lovlig å ha samme bloggtittel to ganger ?

Når jeg tenker meg om så har jeg vært ganske snill og flink i dag. Ikke vært for slitsom, tatt ting litt med ro, rydda og vaska hele rommet mitt [applaus! det er bittelite] feira 52års dagen til onkel og 17års dagen til Ingvild, jeg har til og med vært litt søt, ettersom alle sier jeg er så flink til det.

Hjemme hos onkel og tante mumsa jeg i meg alt for mye hjemmelaga sjokoladepudding, og Ingvilds bursdag ble feira med å se Fame på kino.
Filmen var Fantastisk! Storyen var kanskje ikke den beste, men fyttikatta for noen talenter! Frysninger til tusen.
Filmen har blitt slakta av kritikerne og fått i gjennomsnitt to. Selv mener jeg filmen burde fått en femmer. Også vil jeg nevne at om man selv har bakgrunn i musikk, dans eller drama så er det mye lettere å bli engasjert og forstå hva elevene i filmen går gjennom. Selv går jeg jo musikk og kan relatere til det meste som hender i filmen.

ingvildbursfame 12

Før jeg avslutter vil jeg bare fortelle at jeg har lært meg å like høsten også. Som barn hata jeg den nemlig. Høst var = regn.
I dag er høst = farger, og farger = hugleik. Så da kan vi jo ikke ende opp med noe annet enn at høst er en fin ting:)

ingvildbursfame 21
Håper dere sover like godt som meg. Jeg skal nemlig sove som en engel i nyoppredd seng!<3

Fame

Gutta i tyskklassen kan nå juble. Etter tre gloseprøver fikk de snittet over fire. Jon Patrick ble  i alle fall glad. (Les:tysktimer for å skjønne noe av dette)
aina18guttegloseprve

Unnskyld Ole. Jeg må bare vise den kule skjorta jeg fikk av pappa i sommer. Dette er IKKE et outfitbilde, skjorta er sikkert tretti år gammel, så dere får ikke kjøpt den noen plass heller. Nemlig.
kvitterutfordring 25
Beltet må være d(a)er, for skjorta er så svær.

Meninga med dette innlegget er å vise dere hvorfor jeg er stolt av å gå musikklinja. I dag har nemlig kinoen i byen premiere på Fame, og et band fra skolen spilte før filmen.
Trykk play, len deg tilbake, og bli kjent med deres fremtidige konsertholdere.

Jeg koste meg i alle fall. Torgeir(vokalisten) sang knallbra i går! Bandets spilling var jo herlig som alltid.

For en gangs skyld skal jeg delta på en konkurranse også. En fotokonkurranse faktisk. Bare fordi jeg liker bildet selv. Ikke for at dere skal kommentere under her; "Herlig bilde! / Vakkert bilde o.l." Konsentrer dere heller om å kommentere videoen dere;) Så får jeg også sett hvem som virkelig leser alt her:P
20aug09 15

Huff, det er nå jeg skjemmes over hvor dårlig kameraet mitt er. Blir speilrefleks når jeg finner noe jeg liker på nett!

DU

Ja, akkurat DU. Du som sitter og former disse svarte krokene til noe du forstår. Jeg lurer på noe. Noe jeg vet du kan hjelpe meg med. For nemlig de to siste ukene har jeg fått noen flere bloglovere. HURRA, for Eirin tenker du kanskje. Jeg mener det er hurra for meg. Om dere svarer på fire enkle punkt så vil dere varme meg langt inni hjerterota(L)(L) Og dere kan vel ikke la meg sitte her å fryse nå som det er sånn møkkavær ute, kan dere?

1. Alderen din
2. Fylke
3. Hvorfor begynte du å følge min blogg?
4. Kjenner jeg DEG?


Skriv til blekket spruter, eller ja, du forstår godt hva jeg mener.

For at dette bildet skal oppfylle kravet til mange av dere bloggere må jeg vel klæsje inn et bilde her.
27aug09 10
foto: meg.

Martha, Closing Time

^ Tom Waits. Bruk spotify, youtube, hva som helst, men lov meg at du lytter til låta Martha av Tom Waits. Knall låt anbefalt av selveste Jorunn:)

Jeg, Eirin, kjøpte meg nye sko i dag. Noe som til vanlig skjer en gang i året. Jeg er ikke som dere fleste andre. Jeg er nemlig ekstremt kresen på sko, i tillegg til at føttene mine er litt pussige. Rett og slett. Så det hele ender opp med at jeg kjøper meg et par sko, og går med de til mamma og føttene mine klager på at de har blitt lefser.
Men altså, fantasifull er jeg ikke. Det ble samme vintersko som i fjor.. Må jo ha plass til ullsokker oppi, og god støtte er jo bra for foten.                                                                                
skosko 2
"Takk for trofast tjeneste, sko"
Vet du, de har faktisk vært opptil flere ganger på bergtur også!
Anniken kjøpte seg også et par stlige converse som går et stykke oppover leggen. Melike.

Kvelden ble tilbragt sammen med 3 koselige; Øystein, Øystein og Markus. Forresten 4. Vi må da ikke glemme Solan!
Vi gikk tur, og ene Øysteinen spanderte sjokoladepudding på oss. Disse folka fra Sunndalen altså.

Det var forresten Solan som gikk tur med Øystein, ikke omvendt.
14okt09 10

Vakkert
14okt09 5

Pynta på rommet mitt når jeg kom hjem. Ikke noe er som Billy og Nullet.
14okt09 34

Nå skal jeg gå å få skjønnhetssøvnen min. Vi snakkes.
14okt09 25

- Har du en hund å gi meg? Helst Schnoodle eller Irish Softcoated Wheaten Terrier, har nemlig noe som heter allergi.

hallo

Istedenfor å fortelle dere at jeg har tilbrakt nok ei finværshelg på hytta, så har jeg i dag lyst til å dele noen godsanger med dere. Det er jo så ofte mange av dere spør etter musikktips, så tenkte jeg at jeg for en gangs skyld kunne være litt snill med dere. HER, søte små:
 • cats in the cradle - ugly kid joe
 • bohemian rhapsody, I want to break free - queen
 • unintended - muse
 • dancing in the dark, o' mary don't you weep, waitin' on a sunny day - bruce springsteen
 • black or white - MJ
 • hotel california - the eagles
 • american pie - don mclean
 • the joker - steve miller band
 • africa - toto
 • for the longest time - billy joel
 • like a bridge over troubled water - simon and garfunkel
Okei, jeg klarer ikke holde meg helt. Litt bilder fra helga må dere få. Jeg har jo ikke tolvtusen bilder på dataen for ingen ting.
sistehyttehelg09 27


sistehyttehelg09 62

sistehyttehelg09 33


"Jada, pappa! Jeg SKAL skru av pcen. Du må bare vente bittelitt"
For jeg må nemlig spørre dere om dere vet hva dette er:
sistehyttehelg09 48

Jeg vet nemlig ikke.

Cats in the cradle - Ugly Kid Joe

Jeg kan ikke annet enn å si at oppholdet i Nordfjordeid var herlig og befriende. Jeg gjenoppfriska til og med strikkinga mi!

Bildeblogger er alltid koselig. Så kanskje jeg skal henge meg på trenden, i alle fall for dette innlegget. Hihi, gleder meg til å se hvordan det tar seg ut.

Som vanlig der hvor jeg er, så regna det. Slipper ikke unna. Dette er forresten Silje, som jeg bodde hos.
dsc00247

Første kvelden tilbrakte vi på Carmen. For de som ikke har opplevd den store musikkverdenen, og fortsatt sitter å bare lytter på listepop, så er Carmen en av verdens mest omtalte opera. Forestillinga var rett og slett knallbra! Operamusikk er så mektig og fint at man blir helt paff. Tro meg. Jeg fikk frysninger mer enn en gang.
nordfjordeid56okt09 43

Ganske så obligatorisk så var vi innom en kafé. Denne gangen falt valget på Cats som var innredet etter alle kattens regler.
dsc00241

Cool cat looking for a kitty.
dsc00239

Også var jeg, Silje og Jostein(med verdens herligste blonde AFRO) på videre vandring og endte opp på dyrebutikken, hvor jeg fikk holde den søteste, og minste kaninungen i verden! (Neida Rasmus, den kunne ikke erstatte deg.)
dsc00214

Bobb bobb, dædidædi bobb bobb suuup
dsc00201

På dyrebutikken hadde de en kul grå papegøye, som het Viggo, i tillegg til det beste eksemplaret av fengselsfugler på denne jord.
dsc00219

Forresten, det holdt jeg på å glemme. Jeg fant nesten en tro kopi av Mette Marit i kaninburene. Bare se her:
dsc00218
Jeg hadde en kanin ved navn Mette Marit tidligere jeg.

Nordfjordeid har også noe som slår Hilseplikta opp bakken på Nordlandet fra klenodiumet Sundbåten. Nemlig en klemmekrok!
nordfjordeid56okt09 14
Om alle byer hadde hatt en klemmekrok ville verden vært en bedre plass å leve.

Mesterverket mitt.nordfjordeid56okt09 90

Silkepus ville strikke han også.
nordfjordeid56okt09 87

- Trenger du en klem akkurat nå?


Endring:
Jostein ville også være med i bilderullen min. Her får dere Jostein folkens. Si hei, og smil pent.
nordfjordeid56okt09 29
kopiWe make a living by what we get, we make a life by what we give

Tenk over betydninga av tittelen. Takk.

Nå som jeg har deres oppmerksomhet kan jeg fortelle dere at helga mi har vært ganske fantastisk.
For på sommerkurs for to år siden traff jeg nemlig et koselig vesen. Et kvinnelig vesen ved navn Inger Sofie. Sant skal sies at hun også spiller fløyte og er oppfostra på korps. Akkurat slik som meg. Snakker vi perfekt match?

I alle fall, da jeg var ferdig på jobb på lørdag tok jeg med meg Inger hjem, bestilte pizza til oss og viste henne en av mine ultimate favorittfilmer; Pretty Woman.
Påfølgende fliring, tulling og sminking gjorde kvelden til noe jeg vil gjenta.
ingersofieeirinkos 4

ingersofieeirinkos 23
kopi

Dagen i dag fylte vi med mer latter og baking. Tre flotte rullekaker:D I tillegg til at vi var enhver spillelærers/dirigents drøm og faktisk øvde på instrumentet vårt. Applaus.
ingersofieeirinkos 48
2 av 3 deilige.

Også dere? Dere må ikke savne meg for mye de tre dagene jeg er borte nå da. Les litt på bloggen min om savnet blir for stort.

Så kos

Jeg har fått en kjempefin og oppløftende bloggvurdering jeg. Istedenfor at jeg bobler over av glad-uttrykk i en tekst dere ikke vil lese, så kan dere så kan dere jo få lese selv hva DENNE jenta skrev.


eirinsae


Design:

Headeren var okey, men kan du plis fjerne den grusomme bakgrunnen. Det gjorde ondt i øynene når jeg scrollet ned siden. Du burde få et mer rent desgin med rene farger og ikke fult av sterke farger som brenner i øynene

Skriveferdigheter:

Dette var grunnen til jeg velgte akuratt denne bloggen. Hvert innlegg i bloggen har en god mengde med tekst og et godt utgangspunkt. Når jeg leser vil jeg bare lese mer og mer. Jeg kan si det slik med en gang at dette er en blogg jeg blir å følge med videre. Godt jobbet sier jeg bare, fortsett sånn. Så kommer du sikkert snart på topplisten, i følge min mening ihvertfall.

Helhet:

Bloggen var helt fantastisk etter min mening, selv om du blogget om hva du gjør i hverdagen som jeg egentlig ikke liker, så gjorde du det på en helt unik måte. Det er det som gjør denne bloggen så bra. Du hadde et eller flere bilder i hver innlegg og det er også veldig bra. Det eneste negative er bakgrunnen din, få heller tak i en spennende men likevell i noen rene ikke så sterke farger.


Karakter: 5+


- Nå kan jeg fint gå å pakke. Veier opp for det kjedelige regnværet det her:))

Gi meg gjerne en positiv og en negativ ting ved bloggen min takk.

Bare fordi jeg er i musikkhumør

Syketida i dag har gått med på å gå gjennom den lille cdsamlinga her i familien. Favorittene har jeg lagt inn på pcen, så nå er innholdet på pcen fullendt. Nesten i alle fall.

 • Tre Små Kinesere
 • Sting
 • The Beatles - best of
 • Mark Knopfler
 • REM - Automatic for the people
 • 80tallets største hits - Gyldne Tider
 • Eagles - the very best of anno 1994
 • Madrugada

En av de herligste Bruce sangene oppgjennom; O Mary Don't You Weep - We shall overcome, Seeger Sessions.

Frysninger!

- Hva er din favorittsang for øyeblikket?
bloglovin

Cinema is an old whore, like circus and variety, who knows how to give many kinds of pleasure

Jenta som lekte med ilden var knallbra! Noomi Rapace i rollen som Lisbeth Salander er noe av det beste jeg har sett en skuespiller prestere på lenge. Virkelig fantastisk. Svenskene kan å lage film. Det skal de ha. Tusen takk for en topp opplevelse, Stieg Larsson.
- Planer om å dra på kino? Stikk på Jenta som lekte med ilden. Og før du spør; det var ikke nødvendig å ha lest eller sett den tidligere boka/filmen.

Mathilde hadde nettopp starta på nytt som kinodame da vi var innom og skulle ha billetter. Selvsagt vil vi spare penger, så vi bestemte oss for å kjøpe studentbilletter. Stakkars Mathilde gikk litt i stå, surra litt hit og dit, som Mathildeer pleier å gjøre. Torgeir gjorde det ikke bedre egentlig. For når hun endelig var ferdig sa han helt seriøst: "Disse billettene er jo til feil film!" TulleTorgeir. Stakkars Mathilde.

kinomedsunndalinger 5

kinomedsunndalinger 3


Kvelden i dag har gått med til å være på arbeid og snakke om livet på musikklinja med en av toppsjefene, og til å se Jakten på lykke sammen med mamma. Selvfølgelig med en NISSEkopp oboy og lomper med sirup.
oboy

oboyoglompe 4

<33
hits