september 2010

Overalt hele tiden

Jeg har det så travelt for tiden så bloggen den forsvinner blant alt annet. Så dere får nok ikke høre fra meg på ei stund. I alle fall ei lita ei. Selv om jeg har det travelt, så har jeg det fint. Bare så dere vet det.

Og forresten. Noen som bor i Møre og Romsdal som kunne tenke seg ett par ett år gamle rotter? Kommer mer info om noen har interesse av å kjøpe nydeligste Petra og fine, morsomme Pippi.

Gud, som jeg kommer til å savne de!

 

Surpriseparty til kosebamsen, JR

Tina og Mathilde fiksa verdens koseligste og mest vellykka surpriseparty til Jan Roger i går. Fyren ble atten sist onsdag, og det måtte jo feires!

Åttitallsparty var greia.Bursdagsbarnet, JR, med gaven han fikk fra Mathilde; ei Fred-t-skjorte siden hunden hans heter Fred.
Det er obligatorisk å synge med på Queen - I want to break free. (Om det ikke hadde vært vekkeklokketonen min ville den vært en av mine favoritter.)Bildene er lånt i fra Ingvild og Mathilde.

bloglovinbloglovinbloglovin

På onsdag denne uka

var jeg, Emilie og Helene hos fine Caroline og lagde deilig spaghetti og ei fabelaktig sjokoladekake. Superkoselig!

Vi er veldig fine må du forstå.Denne krabaten hadde sneket seg inn blant tuene ved vasken. Jeg hyla selvfølgelig, og Caroline lurte på hva det var og da hun fikk se udyret i vasken hylte hun også. Pipekonsert på kjøkkenet, sei. Jeg har døpt den avdøde, drukna fælingen Magnar. Hils påån.
Caroline og Lea-pusen

I kveld blir det party. GØY

- Skal i helga folkens?

bloglovinbloglovinbloglovin

Quote: Einstein

The world is a dangerous place,
not because of those who do evil,
but because of those who look and do nothing.Bildet er linka.

- Er du enig med Einstein?

Bartebyen

I helga har jeg kjøpt meg fløyte(!) og vært og besøkt søstersen og kjæresten hjemme hos dem i bartebyen. Biltur med familien selvfølgelig. Liker familien. Var oppom Kristiansten festning, bodd på samme hotell som en av Kinas ti mektigste menn(!! - rød løper, mørke biler med sota vinduer og livvakter og politi rundt ham når han kom. kult.)
Jeg har vært på bakklandet og sett på søte kafeer og hus, hilsa pent og spurt om jeg fikk ta bilde av sy-mannen som reparerer klær gratis, OG jeg har lekt turist og fått andre til å ta bilde av meg foran den gamle bybrua.

PRIMA åpningsbilde da.


Som alltids i Trondheim må man ta seg tid til å gå å prøve klær - det er så mye fint jeg skulle hatt! (Men så absolutt ikke har bruk for.) Bra jeg er litt fornuftig sånn sett, i alle fall; kommer ikke hjem med hele bartebyen i ett handlenett.. Endte opp med bare en stripete cardigan, ei lilla hettejakke, VERDENS KULESTE FORKLE med SAUER, pluss noen fine ting fra platekompaniet.

ÆSJ som jeg hater at bildene legger seg i den rekkefølgen de selv føler for.
Eirin(C) på alle bildene!

Drøm søtt, fine lesere!

monalisa2

nå er monalisa-bilder publisert. Er i bartebyen og besøker søstersen for øyeblikket. Har det fiiiiiint.

MonaLisa

På musikklinja har vi en finfin tradisjon som går ut på dra med hele den musikkfrelste bølingen ut på restaurant. Kjempekoselig konsept. Etter gårsdagens middag ble det tidsrom til en ikke så alt for liten onsdagsfest også.
Fjorårets middag her.

(gi beskjed om et bilde skal fjernes)

FINTFOLK


(se der ja! ironisk nok har bildene fjerna seg selv. fikser i morgen. så stikk innom da også :)))

11/9(tanker sendes til de som ble rammet)  Sånn ja! Nå kan dere se hvor fine folk er ! Smil.

Overheardinnewyork.com #2

Overheard in New York #1

Elegantly dressed woman: I don't remember what happened last night, but I feel like I need to plant a tree or something to make up for it.
Attractive friend: What does that even mean?
Elegantly dressed woman: I don't know.
Attractive friend: I drank so much... I killed a tree?

Little girl: It smells here.
Father: Oh, like what?
Little girl: Like... Coffee... and... the zoo.
- Starbucks

Man: It's just frustrating walking behind really slow people.
Woman: He was handicapped!
Man: It's still frustrating.

Girl #1: Hey, if you were dating someone new and then they told you on, like, the third
date or whatever that they had genital herpes, would you continue dating them? I mean, like, would you sleep with someone like that?
Girl #2: I don't know. Maybe. I mean, I feel like a lot of people who have herpes don't even know it, so the fact that they told you probably means they're responsible enough to get checked, and they, like, know how to take care of it and everything. In a weird way you may be less likely to get it from them than from someone who never mentions herpes at all.
Girl #1: That's interesting. I think I could do it if, like, I saw myself marrying them. Cause then I wouldn't have to worry about getting it and giving it to someone else. We could just get married, be in love, and be happy together, and grow old with each other, and with herpes.
Girl #2: seriously: That's so romantic.


Probably a Story There

California girl #1: I have, like, *no* gaydar.
California girl #2: You should!
California girl #1: I know!

Gamle Bilder


- Likte du nummer 1, 2, 3, 4 eller 5 best ? Hvorfor?

Nå er jeg både sliten og skada

Det er virkelig synd på meg.Bohemian (spåtifai)
Rhapsody (jutub)

Kvelden har forresten blitt brukt til enda mer trafikalt og skriving av stil om Bohemian Rhapsody(av legendariske Queen selvfølgelig).
For dere som lurer på hvordan jeg ser ut når jeg synger :kolon:

Sånn, nå slipper dere å lure på det mer.

Over og ut, Knut. Godnatt.

Jeg er kjempesliten

Den siste uka har inneholdt mye mer enn det egentlig er plass til. Jeg har vært på skolen fra halv ni til ti over halv fire hver dag med forkjølelse, jeg har vært på åtte timer trafikalt grunnkurs (JA, jeg er ATTEN og er seint ute), jeg har vært på kosekveld med korpset og debutert som skolekorpsdirigent på et gamlehjem, jeg har vært i bursdag og besøk, jeg har vært på tretimers voksenkorpsøving(selvutnevnt korpsnerd), jeg har vært på spilleseminar med skolekorpset og dirigert de. Jeg er sliten! Mer enn dette trenger dere ikke vite. Ikke orker jeg skrive mer heller. Dere får se på litt gamle bilder istedenfor:
(ja, størrelsen er forskjellig. nei, jeg gidder ikke gjøre noe med det.)


Fantasi

DERE MÅ KOPIERE LINKEN :)

Deltar med en fantastisk godtepose inne på Malaco Leafs hjemmesider. Om du stemmer fram posen min blir jeg superhappy!

Stemme gjør du HER: http://www.dinpose.com/#/752

Smak:
:  Pære, Eple, Lakris-cupuaca, Bringebær og Kiwi
Beskrivelse: Fantasi er en vidunderlig deilig blanding av dine innerste drømmer.Glemte jeg å si det? Stemme gjør du altså http://www.dinpose.com/#/752
hits