september 2009

Jenta som lekte med ilden

Skal på kino i kveld og se Jenta som lekte med ilden. Satser på at det blir bra;) Har enda ikke lest den første boka eller sett filmen, men har planer om å besøke biblioteket før jobb i morgen. Så det ordner seg.

Men det jeg tenkte på er at mens jeg er borte, kan ikke dere være så søte å skrive ned de to ultimate favorittbloggene deres, så jeg får noe nytt å lese på når jeg kommer igjen? (Lesing til matteprøve tar jeg seinere ;-P) Også kjekt om dere kan fortelle meg i hovedsak hva de blogger om.

Forresten, om du tenker på å komme på besøk til meg, ikke røsk opp døra som jeg pleier å gjøre. Da kan du nemlig ende opp slik:
huffda 4

Dale Lee

dalelee


Politiet i Dade City Florida, trodde ikke sine egne øyne da de pågrep 43 år gamle Dale Lee.

- Det var vanskelig å holde seg alvorlig da dette bildet ble tatt. Ingen av oss hadde før sett så dårlige tenner, sier en av betjentene som satte Lee i arresten for et overfall. På politistasjonen går han under navnet Dracula. Her må han også sitte til rettsaken mot ham starter. Og som den engelske avisen The Sun skriver: Der må han fortelle "the tooth, the whole tooth, and nothing but the thoot"


VG

tysktimer

Verden er en så bra plass å leve. I alle fall når man går i tyskklassen til verdens pussigste lærer. På en positiv måte altså Møllis. ; - ) (Møllis er lærern)
Det har seg nemlig slik at vi pleier å ha glosekonkurranser med Fox som premie. Jepp, vi går andreåret. I dag tok Møllis den litt lengre og lot oss ha mimelek med glosene; jenter mot gutter. Vi jentene klarte alle våre tre oppgaver, mens gutta klarte ingen. Møllis ble veldig oppgitt over det svakere kjønn, så hver time vi har en tekst med gloser til, så må gutta ha gloseprøve. Disse gloseprøvene får de ikke slutte med før gjennomsnittet deres ligger på 4.
Haha, tror dere gutta ble lange i maska eller?
gloseprøvehverfredag
 

En mesen - flere mesen..meser?

Tittelen er en gave fra meg til de som forstår.

Dagen i dag har vært rimelig knall! Masse tull i gangene. Tok virkelig av i dag.
Stressforedrag om en musiker som døde for trehundre år siden sammen med Linda, og selvfølgelig Drazkowski-øving på kvelden. Det bandet der altså, man kan ikke unngå å like medlemmene. Endelig begynner vi å låte bra sammen også, blir spennende å se hvordan det går på vår første huskonsert på onsdag. Nå lager jeg forresten litt sånn skremtfjes. Ja, jeg er litt nervøs. Er glad i oppmerksomhet, men det får da være måte på.

Vi pynta flere av Drazkowskigutta med klemmer, og Anniken ikledde seg den usedvanlig vakre parykken som henger så fint på korktavla i musikkgangen.
28sep 3

28sep 8


Jeg øvde også på piccolofløyta mi i dag(les: babyfløyte) Piccolofløyter har usedvanlig skarp lyd, så hva er vel lurere enn å ikle seg fjorårets hjemmestrikka pannebånd?
28sep 17
kopi

Takk gud for selvironi. Nei, forresten takk den som fant opp begrepet. Er vel ikke lov til å nevne "gud"?

Ministry of silly walks

Har bodd i pysj i dag. Nesten ikke noe som er bedre. Hvis du ser bort i fra nybaktbrød med sirup.
Dagen i dag har jeg sørgelig nok måtte brukt på å skrive en tyskstil og lest om en komponist fra barokken. Skal ha fremføring i morgen, og jeg og Linda har tilfeldigvis brukt de skoletimene vi fikk på å jobbe med å slarve, høre på korpsmusikk og drikke kaffe latté. Mnam.

Skal ta meg en lang dusj nå, og stikke å se Monthy Pyton sammen med Torgeir og Markus:) Må komme meg ut av huset, pappa er nesten sur. Jeg klarte jo det mesterstykket å skru av lyden på tven når vi skulle spise middag. Jeg visste jo ikke at det var innspurt i sykkelVM. Pappa hadde fulgt med alle seks timene og fikk ikke med seg innspurten. Au.

For å gi dere en smakebit på hva jeg skal le av nå i kveld:

Life may not be the party we hoped for, but while we're here we should dance.

Torsdagen ble dagen for det beste vorset jeg har vært på, og førte videre til en knallkoselig kveld oppe i Braatthallen her i byen. Det var nemlig på tide med årets første videregåendefest; Back To School. På vorset hos Markmus var de aller fleste av de aller herligste samlet. Jeg trenger ikke å si mer enn at dette vil jeg gjøre hundre ganger til.
Oppe i Braatthallen ble det som vanlig mange nye bekjentskap, og et femtitalls klemmer. Klemmer hører til på slike fester vet dere. Alkohol innabords  you see.
Den biten vi hadde med livemusikk var også knall i år. Tidligere har vi hatt artister og band som Surferosa, DeLillos og Madcon på besøk. I år var det ikke noen store artiser på scenen, men jeg vil virkelig si at vårt eget musikklinjeband, Fools of Tune, underholdte nesten like bra som Surferosa. Gutta er lovende, har allerede vært med å varma opp for Hallelujagutta og skal senere varme opp for CCcowboys?

Og, ja
Øystein fikk seg nok en hårklipp.
fest 016

Dettte er noen av de herlige folka jeg delte kvelden med.
Det er forresten iste i glasset til Anniken.
fest 024
kopi

Etter tre og en halv time søvn var ikke det beste å ha åttetimers skoledag; hvor de to førstetimene var nynorsk diktanalyse, fortsatte med tysk og gehørprøve, for så å avslutte ti over halv fire med gym inkludert styrketrening. Takk gud for at Igor er en bra gymlærer og tar hensyn.

- Har du vært på videregående fest enda?

Forresten Jørgen, her er sida for deg.

Hadde aldri trodd

at jeg skulle klare å finne meg sko til i morgen, også det på FEM MINUTTER. Jeg er altså den personen som bruker minst en time på noe slikt. Føttene mine er utrolig kresne. Nesten like kresne som jenta de tilhører.
Mamma og ble litt sjokka i dag, så hun punga gladelig ut. hoho.

Jeg liker de, samtidig som jeg ikke liker de så godt. Fargen er kjempestilig tho.
2324sep09 15


Også var jeg på første korpsøving på lenge i går. Korpsfolk er virkelig verdens herligste.
Meg og Linn Bente
2324sep09 5
kopi

Også måtte jo bare Eva og Inger prøve sydvesten min.
2324sep09 2
kopiNå skal jeg å se på at folk driter på draget på x factor. Gleder meg!

Forresten

Jeg og Linda har funnet ut hvor viktig det er å matche. Ikke seg selv, men hverandre. Bare se her:
sep09 8

- Grønne sykler
- Turkise jakker
- og sist, men ikke minst, gul sydvest

Drazkowski

Hadde øving igjen med Drazkowski. Mest ineffektive øvinga, men koselig var det fordi. Vi skal fremføre en låt om ei og ei halv uke, men enda så vet vi ikke hvordan vi skal bygge den opp. D skakkje værra lætt.
drazkowski


Etter øvinga var jeg og Linda så snille at vi rydda og vaska til Markus, og Øystein M. fikk seg en gratis hårklipp:D Det ble uventet bra egentlig. Film og pizzakos.

Linda har forresten blitt gravid. Se så søt hun er!
22sep09 2


- Er du med i noen form for band?

!

Endelig sier jeg bare. Annken redda meg. Nå har jeg også noe å ha på meg på skolefesten på torsdag. Så er det ute av verden:)
Nei, vent, faen! Jeg må ha sko...

Men her er i alle fall kjolen:)
sep09 50
kopi

Den er bare knallsøt! Men det morsomme er jo at jeg har en lignende fra jeg var lita. Bare se:
sep092 7

vhåppa! [vhåp'pa] 20:15

Jeg har vært skikkelig sosial i helga, noe som har ført til null blogging. Jeg er flink, og pappa er sikkert kjempefornøyd med at jeg har andre venner enn pcen.

Jeg og Anniken har hatt en lenge etterlengtet kveld bare vi to. Med sminking, sladder og grønnsaker med dip(haha, sounds like we're fourteen again). Og selvfølgelig tur, forresten; turer. En ned til sentrum for å skaffe oss kakao på narvesen, og en for å holde Martin, som satt vakt på tivoli, med selskap. Ågud, vi er så snille.

sep09 34


I dag har jeg stått opp tidlig. Det vil si før tolv.(!) Var en tur hos Jørgen og baka Brownies med alt for mye bakekakao. Jørgen kan ikke å telle. Vi så også Saw |V. Utrolig ekkel helt fra første stund når de dro ut magesekken til fyren. Jeg tror jeg så mer av innsiden av hendene mine enn selve filmen. At jeg aldri lærer.
Konsetryner.
sep09 56
kopi

For å avslutte en usunn dag med brownies, belgiske vafler og annet skal jeg nå fikse meg pølse med chips før jeg stikker en tur til farmor:) Valpene til Anniken har forresten blitt ganske store, og enda søtere!
sep09 23

"Æ hadd blitt rik om æ hadd filma na klassn her."

Dette utsagnet kom fra en lærer i dag om klassen vår, 2mu. Læreren har egentlig helt rett. Du skal lete lenge for å finne en klasse som vår. Alt blir vridd og vendt på til noe barnslig, men humoristisk. Lærerne blir gale, men de fleste må bare knise litt selv også. Jeg forstår de godt, jeg klarer ikke holde meg lenge i alle fall. Vi har de som likerliker lærern, de som er dumme uten å mene det, de med vittige kommentarer og de vanlige. Festlig blanding.

I og med at jeg hadde teoretisk matte i fjor, og ikke har plass til annet enn praktisk i år, så surfer jeg nærmest gjennom matten i år. Deilig, men det fører også med fritid. Masse fritid. Kjedelig fritid. Så da må jeg bruke de små grå og være kreativ. Så i dag tegna jeg og Linda på skoene hennes. Søtt ja?

s5000477


Også en ting til. KJØR KOLLEKTIVT!
Tenk på de stakkars fuglene, blomstene, isbjørnene, soppene, selene og ikke minst den søte humla.


Takk.

Cutecake

Jeg er så heldig. Jeg har vært tre dager på skolen siden sist mandag, så jeg har hatt utrolig lite å finne på. I går endra det seg, i alle fall for den ettermiddagen. Anniken ringte meg rundt tolv, og bad meg se ut av vinduet. Det stod hun å glisa. Da jeg gikk ned trappa for å åpne hørte jeg mandolinspilling i tillegg. Markus og mandolinen var med også. Måtte jo selvfølgelig dusje og få av meg pysjen når jeg fikk koselig besøk, så når jeg kom på stua igjen stod det sjokoladekake og saft på bordet. Noe så utrolig koselig. Kvelden gikk med til å beskue morsomme videoer på youtube, og mandolin-spilling. Mandolin er kult!

musikk 5
Haha, Markus prøver nesten forgjeves å lære meg litt.

Mens Anniken tok uttrykket fjortis til et nytt stadie.
musikk 3


I dag har jeg spilt masse musikk for meg selv, massemasse gitar. Jeg begynte ikke å spille gitar før i år,  som besifringsinstrument (akkorder), men det er utrolig gøy. Så jeg har sikkert plaga naboene mine med se min kjole og andre lette sanger hele kvelden. Unnskyld.
Også måtte jeg jo bare ta litt bilder med mr.selvutløser og Morgan. :))
musikk 14


Picnik er forresten kult.

Godnatt!

Hei

Ja, da har jeg dermed stjålet et innlegg fra Eirin.
Jeg vet ikke om hva det skal handle om men det burde handle om noe bra, siden dette sikkert er en av de få gangene jeg faktisk får lov til å stjele litt.
Jeg kjøpte meg mandolin igår, fordi jeg rett og slett bare følte for dets5000387
Jeg liker is og Frank Zappa.

Anniken er kul

Anniken er den kuleste personen jeg noensinne har møtt! hun er også veldig pen og morsom, skulle ønske jeg var mer som henne!

Hun er forbilde mitt<3<3<3

dsc0050


Edit: viktig å få med seg at det er Anniken selv som har skrevet dette ;)

Jeg også trenger hjelp

Ikke vanlig hjelp, men musikkhjelp. Det har seg sånn at jeg må nødt til å finne noe å spille på hovedinstrumenttimene mine. Jeg har lyst til å spille blues. Kul blues. Ikke sånn sakte, men noe med litt fart, eller sprett om du skjønner:P
Noe á dette:


Hadde vært supert om du om du hjalp meg. For nå strever jeg.
Også en ting til, ikke noe alt for avansert, og helst noe som ikke er spilt på gitar eller synges, må kunne få det ned på papiret forstår du. Ellers så er det jo helt okei med hva som helst, om det ikke er improvisasjon. Alt hjelper:))

Takker, bukker, nikker og neier på forhånd jeg :D

ooooh

Du kopierer linken: http://www.dinpose.com/#/alla-passar/page=7/12532 ,
limer inn i url feltet
og så trykker du på like:)
like
Takk, du er pus :D
Og hvis du er flink, leser du tidligere innlegg, for sånt som dette er bare tull.

Hyttekos

Det finnes ikke noe bedre enn å dra på hytta når man er sliten. Eller som i mitt tilfelle; syk.
Hytta er den plassen jeg har den beste senga og to supre puter. Hytta er den plassen jeg kan gå uten sminke uten noen kommentarer på at jeg ikke ser bra nok ut. Hytta er den plassen jeg kan sette meg foran en varm peis med ei god bok uten å bli forstyrra. Hytta er den plassen jeg spiller tåpelige og morsomme brettspill med familie og venner. Hytta er den plassen jeg får økologisk frukt rett fra buskene. Hytta er den plassen kaninen min er gladest, og hopper fritt både ute og inne. Hytta er den plassen jeg glemmer klokka helt, og kobler ut helt. På hytta får jeg være i fred.
Hytta er virkelig mitt Eldorado.

hyttekos1113sep09 32

hyttekos1113sep09 39


hyttekos1113sep09 28

og for å avslutte helt tilfeldig, før det kommer et spørsmål de fleste av dere komme; Vet dere hva pappa nettopp klarte å gjøre? Han låste seg inn på og la seg i badekaret, nå, når jeg skal stelle og er trøtt og sliten etter å ha vært syk hele uka. Typisk.
"Jomen, du pleier da ikke legge deg før elleve likevel du."

- Hva er ditt eldorado?

Kanskje ikke så lurt

I følge pappa burde jeg ikke dratt på restaurant i går. Det førte jo bare til at jeg ble enda dårligere, og måtte bli hjemme i dag også. Men å dra på restaurant med musikklinja var noe jeg ikke ville gå glipp av. Middag på en av byens restauranter er nemlig tradisjon for musikklinja her i byen, og så og si alle pleier å møte opp.Noe som skaper en herlig stemning og vi blir bedre kjent med hverandre.

Jeg kan trygt si at jeg satt ved det koseligste bordet.
monalisa09 4

Øystein tegna de to som tegna hverandre :))
monalisa09 33

Etter god mat, kebab for min del*hjerte*, dro vi til Kiwi. Jeg kjøpte meg mariekjeks som trøst for at jeg var for syk til å bli med hjem til Torgeir å se film sammen med de andre:(

Dette er forresten KAPTEIN ØYSTEIN, som dessverre gikk på grunn utafor Sparebanken.
monalisa09 2
Har du noen tips får å få sjøsatt Syver igjen, så er det fint om du kontakter han.

Har du vært ute med herlige folk i det siste?

[Som du kanskje oppdager har jeg laget kategorier på bloggen min nå, satser på å ha litt av hvert i hver av dem om ei stund. Koselig om du trykker deg litt rundt og legger igjen noen spor.]

Drazkowski (L)

Første øvinga med korps/storband-bandet vårt i dag. Masse tull, krangling og herlige folk:D Som overskrifta sier så heter vi Drazkowski, i alle fall foreløpig.
Jeg kommer til å presentere dere for alle åtte/ni medlemme, tur etter tur:) Må bare få de til å svare på noen spørsmål først. Hvordan høres det ut? (Det er nå dere skal komme med synspunktene deres.)

Også en ting til, ikke alltid lurt å låne bort kameraet sitt, men er man heldig ender det opp i noe morsomt:

La meg gi dere en smakebit av Torgeir.
førsteøving 19
Tror dere han er soss, og sikler over dette bildet, søte små fjortisser, tar dere grundig feil.

Dette er sannheten
førsteøving 20
førsteøving 24
førsteøving 47
førsteøving 48

førsteøving 34

Som Torgeir sier: Det er viktig å være ZEN. Så nå må jeg sove, så kroppen min kommer i balanse.:P

Mari Mari Fly Fly

Husker du når du var liten og fanget fluer og marihøner for å ha dem som kjæledyr? I dag gikk jeg litt i barndommen igjen, og fikk meg en fluekompis. Fant han der han krabba hjelpesløs rundt om på foten til lille Marius.
Flua fikk navnet Eilert takket være Markus.

Etter å ha konstatert at Eilert ikke var en forheksa prins..
5tesep09 37


slapp jeg han fri i blomsterparadis:
5tesep09 42

Noen barndomsminner å dele?

Stolt-enberg

Jens Stoltenberg, altså vår kjære statsminister var og holdt foredrag for alle videregående elever i Kristiansund i dag.
Han snakka seg bort litt, noe som førte til en del gøyale kommentarer fra han selv. Han kom dit som statsminister og ikke APpolitiker, så det var ikke noe valgkamp han drev, men heller en kampanje for å få hjemmesitterne opp av sofaen. Hjelper jo ikke å ha en mening når man ikke prøver å påvirke valgresultatet, gjør det vel?
Jensemann svarte også på en god del spørsmål fra salen, om alt fra pelsindustrien til vei-og rassikring. Veldig bra svar, ikke sånn bullshit lærerne pleier å komme med. Rett og slett to herlige timer med "Samfunn".

Også måtte jeg jo ta bilde sammen med Jensemann. Haha, jeg, Silje og Oda "hosta" oss frem og gaula svineinfluensa for å komme oss gjennom folkemengda. Folk spratt jo unna med en gang. Ikke så rart med all frykten vi har blitt prakka på gjennom mediene. De fleste reagerte vel uten å tenke en gang.

s5009960


Ser du, jeg har kjøpt meg en ny tunika også:D
Til ære for Jens, liksom.
s5009978
s5000002


Over og ut Knut, (Jens)

This is a part of what I'm living for

Musikklinja, no need for words

3djesep09 2
3djesep09 31
3djesep09 46
3djesep09 50
3djesep09 63

Viktig å få med at dette er sokkene til SIMEN3djesep09 82
3djesep09 84
3djesep09 41
Oh, pretty people

If the shoe fits, wear it

Jeg vil delta i en konkurranse jeg.
Utrolig hvor mye noen gjør for å vinne egentlig. DU vinner ikke ved å skrive at du vil vinne fordi du fortjener det, fortell meg heller hvorfor.
Min hvorfor denne gangen er fordi jeg strever med å finne sko som passer mine 39/40 tottiser, går med samme skoparet i evigheter. Så hadde vært utrolig deilig å endelig kunne kjøpe en del par sko som jeg kan ha lenge og velge i blant. Mine lyselilla kawasaki vil mer enn gjerne ha samboere på skohylla.

Takk til Fay Susann som holder denne konkurransen. Vi bloggere liker slike som deg.

skoJeg gleder meg til

- Sex and the City 2 kommer ut
- å starte opp samspillbandet på skolen; to fløyter, en sax, en trombone, en kornett, en euphonium, en trompet, bass og trommer.
 Satser på at vi kommer til å spille blues/pop/rock. Åh, dette skal bli herlig!
- å snakke med alle de nye koselige 1muerne i morgen. Herligere og folk som tør være seg selv som de gjør skal du lete lenge etter.
- Twilight; New Moon kommer i september
- å bli kvitt denne irriterende snufseforkjølelsen, Anniken har nok smitta meg med vår alles nye kompis, Pigflu
- "tantebarnet" Marius, søskenbarnet mitt og kjæresten kommer i helga. De bor i Nederland så er jo i Norge omtrent bare tre ganger i året.
- de etterlengtede bildene jeg skulle få fra fotoknudsen for omtrent to uker siden. Kan ikke se hvorfor de ikke får fingern ut av bakdelen sin og sender de snart??
- øhm. JUL. Fordi alt er deilig med jula.
- drikke varm oboy fra det fine julekruset mitt
- lisjpia kommer hjem, for siden mandag har jeg vært "enebarn", nå som Kristine har flytta ut og hun er på leirskole, jeg savner noen å irritere meg over

Hva gleder du deg mest til nå?


Samantha Jones: I can't color enough, I would color all day every day If I had my way, I would use every crayon in my box
Carrie Bradshaw: We get it! You like to color...

Miranda Hobbes: [shouting to a passionately kissing couple] Yeah, it's all hot when it's been three days!

Carrie Bradshaw: It wasn't logic, it was love.

Samantha Jones: I'm gonna say the one thing you aren't supposed to say. I love you?but I love me more. I?ve been in a relationship with myself for 49 years and that?s the one I need to work on.
hits