juli 2009

Competition ain't Nothing

Konkurranser. Hvem liker vel ikke konkurranser? Denne gangen er det Anette som er så snill å lage en for oss bloggere. Tusen takk.

Man kan altså vinne alt fra øyeskygger til body butter. Kroppssmør er deilig.

Hvorfor skal jeg vinne?
For jeg er for world peace og alt det der.

Er jo det, men jeg har da lyst til å vinne for jeg og alle trenger en oppmuntring litt utenom det vanlige i hverdagen, og å vinne denne konkurransen ville vært midt i blinken for meg. Hva er vel bedre enn å kunne skjemme seg bort litt med noe nytt?
anette

Godnatt :)

Stone Cold Crazy

QUEEN.

Er bare innom for å si hei jeg, og for å gjøre dere oppmerksom på at nå kan dere også følge min blogg med Bloglovin :-D

blogLovin


Følger du meg, så blir jeg så glad:
30juli09 16
hoppende glad.

Nå er det tid for blåbærpai og is.
- Vi blogges!

Å.

Det jeg nå skal gjøre er å dele min ultimate favoritt innen tegneserier med dere. Nemlig trommevirvelapplausogaltdetsomhørermed! TOMMY OG TIGERN! Du finner ikke herligere humor enn dette, selv om jeg må si selv at Billy er rett under.

Grunnen til at jeg liker Tommy og Tigern så godt er vel fordi humoren deres er så rett frem. Du trenger ikke tenke så mye på hva poenget er, det kommer tydelig nok fram av seg selv.

tommyogtigern
[klikk på]


Også jeg jo bare som mange andre bloggere; følge strømmen. Her er ting jeg har kjøpt de tre siste dagene. Jeg TRENGTE noe nytt. Kjøper ikke bare for å shoppe, det klarer jeg ikke.
30juli1


Og sånn ellers, har du en favorittegneserie?

Oi, noen som hyler i tvstua. Lillesøstra mi og noen venninner driver å kler seg ut. Jeg må vel stikke innom før de river håret av hverandre..

Ut På Tur Aldri Sur

Lang sykkeltur/oppdagelsestur med Anniken i dag. Midtveis endte vi opp samme plass som jeg var i går, nemlig Gløsvågen. Men denne gang i ens ærend for å spise bær. Finnes jo ikke noe bedre enn å putte friske bær rett i munnen, eller hva? Solbær er i alle fall min favoritt.
Vi sykla altså fra husene våre, rundt nyveien til flyplassen og hjem igjen. Deilig at det endelig er finvær så vi kan trimme ute!

utpturmedanka29juli09 38
Vi bor ved enden av den røde linja, flyplassen ligger på A, den røde krussedullen er Gløsvågen.

utpturmedanka29juli09 3
To bevis på at vi var så flinke som vi var. Flyplassen over, nyveien under.
utpturmedanka29juli09 7

utpturmedanka29juli09 20
LYKKE ^
utpturmedanka29juli09 29
LYKKE ^
utpturmedanka29juli09 32
Anniken. Byfis på tur. Lever ikke uten mobilen. ^^
utpturmedanka29juli09 34
Jeg, skogsvant med turklær og det hele. Kan  det bli bedre?

- Kakeoppskrifta kommer i morgen. Mamma har tulla den bort.

Natta

Kake-mekka

Idagnå, når jeg egentlig skulle vaske dro jeg ut med Papsen og lisja[Ingvild-lillesøster] istedet. Reisemålet var Gløsvågen hvor pappa vokste opp, for å plukke tyttebær. Typisk vår uflaks så var ikke tyttebæra moden enda, så vi gikk lett over til å plukke blåbær og utforske ting rundt om inni naustet.
Jeg fikk
-  hoppa på den store blåse vi har liggende der, som jeg ikke har gjort siden jeg  var lita
- spist deilige villbringebær og solbær
- sitte på svabergene og bare tenke tilbake
- nok en gang sett på grunnmurene til barndomshjemmet til pappa
- tatt noen bilder
- litt fritid fra dataverdenen, utrolig givende!
- kosa meg sammen med Ingvild og pappa.
- kasta propeller "løveklippen" til meg og Kristine. (Dere vet de små propellene som henger i store klaser på en viss type trær.) Noe som jeg heller ikke har gjort siden jeg var lita. Minner.

bilde113

Naustet vårt. Eller farmor sitt, om du vil.
glsvgen28juli09 5
glsvgen28juli09 10
glsvgen28juli09 11


glsvgen28juli09 6
bilde119
Jeg vil bo på bygda når jeg blir stor. Ved siden av sjøen.
glsvgen28juli09Tittelen har mamma æren for. Hun har nemlig laget verdens beste sitronkake -og vulkanboller til vi kom hjem. Oppskrift på sitronkaka kommer i morgen, er du en kakemoms bør du ta turen innom bloggen i morgen også.

Godnatt!

Hopp Og Sprett Og Tjo Og Hei

Egentlig nå så holder jeg på å rydde og vaske det lille rommet mitt. Men så gjennomdaga jeg Mr.Selvutløser. Noe som ikke trenger være så bra når man ikke har gjort noe med forfengeligheten?. Men som Linda sier; om bildet ble mislykka, så var det likevel slik du så ut i øyeblikket. Hun har selvfølgelig rett så rett.

DAGENS RYDDEMUSIKK:


28juli09 8

28juli09 14

28juli09 15

Ha en fin dag da:D

Heia alle veia

Fredag var det fest hos Hege. Har ikke hatt det så koselig på lenge. En del ting nevnes ikke, en del ting sier jeg unnskyld for. Ellers så hadde jeg det supert!:D  Hege hadde som mål å samle alle vennene sine, istedenfor å invitere bare ei gruppe, noe som viste seg å være kjempesmart! Var vel en tretti personer kan jeg tenke meg. Eneste søte fjeset som jeg følte vi mangla var vel Ginapus, men det får vi ta igjen senere.

Lørdagen ble for det meste tilbrakt på kjøkkenet til Linda hvor vi kutta opp og tilberedte alt for mye mat til bursdagskvelden. Linda feira nemlig bursdagen sin med massemasse mat, og en halvdårlig skrekkfilm[one missed call].
Søndagen var jeg med på museumsdag på innjersiå og hørte på Linda og KANU[Kremen Av Norsk Ungdom] spille. Utrolig koselig!

Jeg vet. Oppsummeringsinnlegg er kjedelige. Men hva skal jeg gjøre når jeg jobber hele dagene, er ute eller sover når jeg ikke jobber? Jeg har i alle fall ikke energi til noe pctull da.

- putter inn noen bilder her i morgen når jeg får tid ^^

Ellers så har det vært fem deilige timer hvor jeg kunne sitte ut i undertøyet og sole meg i dag! Det er stort. For den siste tiden har det ikke gjort annet enn å regne.

Ali kaffe kurerer gruff

Delte jobbpausa mi med Hege på byen i dag. Kjempekoselig. Ikke snakket skikkelig med henne på lenge.

På jobb:
Liten sunnmøring med rødt hår og fregner:
"Kor mykje kosta dinna her?"
E: "79"
"Oi! Da he ej IKKJE lov til å få 'an."

Familie på tre; ei lita jente, en liten gutt og pappaen.
Pappaen sier optimistisk: "Ska vi gå inn her da?"
Gutten ser seg fornærma rundt og sier: "Her ekje is!"(med skikkelig trykk på ekje)

Gutten har forstått meninga med ferie, nemlig isspising.
Han var glad og fornøyd litt senere da, gikk rundt med sin nykjøpte plastbil i handa og sang postmann Pat. Sjarmis.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg posta denne på den gamle bloggen min, men den er så bra at den fortjener å vises her også.
Hvor lenge klarer du å holde deg uten å le? (Ha på full skjerm, og konsentrer deg fullt og helt om videoen.)

I neste liv så vil jeg bli en blomst du kan lukte på

Tittelen har ingen mening punktum
I dag på jobb trodde jeg hjertet mitt skulle stoppe. Lure Linda klarte jo selvfølgelig å springe opp bak meg og gripe meg rundt magan så jeg hyla skikkelig. Hjertet mitt hoppa virkelig over noen slag. Bra det ikke var så mange kunder innom :P Men gøy og uventa var det. Du gjorde jobbdagen unik Linda : )

På jobb:
60 år gammel engelsk dame, med en mann som heter Dick, forresten.
"It's new yes? It's all new?"
E: "Eh, Yes"
"So it's not second hand?"
E: "Uhm, no."'
"Thanks"(lettet)
Stakkars dama trodde det var bruktbutikk siden det var så billig.

Jeg har
- ikke telling på hvor mange som har spurt om de kan betale med dollar, hallo?? Er vi i Amerika? Nei.
- ikke peiling på hvordan jeg skal forklare tyskere på engelsk hva en outletbutikk er. (Vi selger overskuddsvarer fra leverandører som leier lokale hos oss.).
- ikke telling på hvor mange ganger tunga har gått i krøll. Have a nice holololiday-
- ikke peiling på hvor rød jeg ble i toppen etter å ha snakka engelsk til en trønder. (Veldig rød ifølge kollegaene.) Typisk.

Etter seks timer jobb rakk jeg en kjempekort tur på sentret hvor jeg kjøpte meg ei stilig tskjorte,  så videre innom 7eleven for å  kjøpe meg varm middag som jeg spiste på benken til naboen til farmor, før jeg stakk opp og vaska i leiligheten hennes. De pengene jeg bruker er virkelig fortjent.

Nå i dag har jeg min første åttetimers dag. Kommer til å være helt utslitt. I alle fall hvis det er så mange engelsktalende som det var pga. cruisebåten i går. De flagda til og med for båten på Piren.

22juli09 3

uten navn
22juli09 7

22juli09 13
kopi

22juli09

Over og ut, Knut.

"Vi maler og vi maler og det blir så fint og flott

når vi bruker grønt og gult og brunt og rødt og hvitt og blått."

spotify:track:40S32BGTnqtkkcdGGLLFfY (8)

Jeg har jobba og jobba mye de siste to dagene. Penger inn på konto er deilig. Men det har vært himla travelt med så mye turister som har vært i byen. Selvfølgelig flest tyskere. De er jo overalt. Men det var også en fransk familie med fem barn innom i går. Ene gutten kommer bort til meg der jeg står og bretter gensre, begynner å gestikulere vilt og bable i vei på fransk til meg. Jeg klarte ikke si noe, bare stod å glisa og lot han kjøre på. For et festlig språk!
Etter ei lita stund slår han seg selv på panna, gutten hadde kommet på at jeg ikke kunne fransk. Så han gikk for å hente storebroren sin istedet. ^^

Etter en vel fortjent lur på sofaen idag malte jeg med glassmaling :-D Også har mamma og pappa vært på selvplukk på Frei. Så nå har vi hjemmelaga jordbærsyltetøy! SUPERGODT

mammapappabr
jordbaerogglassmaling21juli09 14
jordbaerogglassmaling21juli09 11
glassmaling

(bildene er fortsatt til å klikke på.)

Ha ei fin natt! ;D

Jobben min ja. Den er fin den.

Jeg selger arbeidstøy, bamser, suvernirer, hobbysaker, friluftsklær, leker, t-skjorter, shortser, øreklokker, sko. Jeg rydder, står i kassa, vasker, bretter klær, DRAR OPP glidelåser(neste gang du prøver ei jakke: LUKK IGJEN glidelåsen, det er så irriterende å måtte gjøre det).

Jeg har de herligste pratesjuke kollegaene. Fint, så har vi noe til felles. Skravla går i ett på alle fire.
Jeg har fin utsikt. Lokalene ligger på kaia, herlig, hvis du ser bort i fra de få oljeinsdustribåtene som slipper ut kloakkstank. Isja.
Lønna er fin og sjefen er snill.

jobbbyturogknollbilder18juli09 5
Her står da jeg, som oftest når det ikke er helt stille og jeg tar frem glassmalinga(A)
finfin

maskotensjefen

nrmilj

Jobber du?

Tom & Jerry

Det er stille i huset. Jeg er helt alene hjemme. Deilig. Venter på å dra på jobb. Spiser årets første blåbærbrødskive. Tom & Jerry surrer og går på tven. Lykke.

Herlighet som Tom får gjennomgå. Skjønner ikke hvordan vi som små fikk sympati med den lille søte musa?


Oi, fader, nå må jeg springe. Bilder fra jobb kommer i dag:D

Linn Bente og Magnus

Rhodosinnlegg kommer senere.

Jeg var på den etterlengtede Harry Potter i dag, sammen med to herlige. Nemlig Magnus og Linn Bente. Du finner ikke koseligere mennesker. Alltid like blide og ærlige.

Filmen var rett og slett knallbra! Nummer to av Harry Potter filmene, så absolutt! Bedre skuespillerprestasjoner og animasjoner enn i de tidligere. Også var det ikke så alt for mye som var ulikt boka denne gangen. Tommel opp :D

Men dette er da den beste Harry Potterfilmen som er laget. Se og nyt.


Leser du Harry Potter? I så fall, hvilken bok synes du er best og hvorfor?
hits