mai 2010

Nin-Jazz

Jeg er  i live. :)

En Atle Knutsen Film
- Reino Ilkama
- Kristofer Spangen
- Jarle Theodor Holen
- Ingolf Stokkeland
- Hans Marius Indahl

Norsk Ninjafilm til CannesKonge! :-D

Jeg har lyst til å vinne sminke til en verdi av 800 jeg :))

Visins.blogg.no har konkurranse hos seg hvor du kan vinne produkter til en samlet verdi av over 800 kroner.

Den som vinner stikker av med;
*3 stk Redken Deep Fuel verdi 100 kroner
*Oriflame gloss booster verdi 89 kroner
*7 pakning med sminkekkoster verdi 200 kroner
*Oriflame nattkrem Optimals Biomaximum verdi 319 kroner
*Oriflame Beauty Conceal Kit verdi 150 kroner(hvis ikke linken fungerer, så gå inn på VISINS.BLOGG.NO og klikk deg inn under konkurranser)

 Sponsor til konkurransen; Oriflame

Jeg vet ikke

om jeg skal banne, gråte eller rett og slett le. Skriftligeksamenskandidatene ble trukket i dag. JEG kom opp i TYSK. Vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Hadde vært så mye lettere om det var den simple praktisk-matten eller helt greie musikkteorien med arrangering, rytme - og melodidiktater jeg kom opp i.
Én av tre. Hva er sjansen for å komme opp i tysk da? Jo, 33% sjanse. Ser du. Det er matte som er faget mitt. Søren altså.
BAH.

Dere fåkke se meg på lenge. Jeg skal lese tysk med øynene lukka og boka liggende på fanget mens jeg snorker.
Dagen det skjer er fredag. Neste fredag. Then I'll be back.


I mens kan dere lese gammelt stoff fra arkivet, stille meg spørsmål her, eller trøye dere med ny kunnskap fra fiskipedia.

What to do?


Jeg har lyst på pizza.

NOEN DIKT OPPFØRER SEG RART

Først trodde jeg det
var en krokodille,
så tenkte jeg
at det kanskje var en ulv.
Men da jeg så nærmere etter,
så jeg at det bare var et dikt
som flekket tenner til meg.
Tenk å komme til meg sånn
med munnen full av tenner,
en tann for hver bokstav.
Tjue tretti førti.
Altfor mange tenner
til en så liten munn.
Da kunne jeg ikke annet
enn å si til diktet
at det rett og slett
bare måtte gå sin vei.
Kan ikke komme sånn
og skremme meg
med altfor mange tenner
i munnen.

- Gro Dahle

Jeg og vil kunne skrive slike merkelige, men også koselige dikt som får en til å stoppe opp og tenke litt tenke ingenting.

                                                                                                                                                 Foto: Eirin

Åh, det er så mye med kameraet jeg ikke skjønner. Ikke spør meg hva jeg ikke skjønner heller. Jeg klarer ikke formulere det riktig. Blir vel.

"Tenk deg å kunne se golf live, og å få golfballer inn vinduet!"

Kommentar fra Magnus i går, Martin bor nemlig midt inniblant byens golfbaner. Jeg og Ingvild fikk til og med plukka oss noen pegs under en litenrundtur på banene klokka ett i natt vi.

Aller først så vi Avatar. Som forsåvidt er en ganske så fin film med fabelaktige animasjoner. Men altså, filmen er alt for lang. Man må jo sitte der og gjespe og tro at den slutter fem ganger før den i det hele tatt begynner å gå mot slutten. Det er for dumt for en storfilm.

Etterfulgt av film spilte vi en runde Wii bowling, hvor jeg vant overlegent. Kjempegøy!, og GARANTERT nybegynner flaks fra min side. Jeg kan si det sånn at dobbel Strike forekommer aldri i virkeligheten. Skulle ønske det. I vanlig bowling suger jeg nemlig så hardt at jeg må ha veggene oppe. Eller, når jeg først får opp veggene fokuserer jeg faktisk så lite på rennene at jeg ikke bumper borti de en gang. Merkelige det der.Hadde det kjempekoselig, og er evig takknemlig for at verden er full av selvironi.

create avatar

Martin, Ingvild, Eirin, Magnus

I dag har jeg bodd i pysj, gått rundt med en palme av hår på toppen av hodet, og generelt spist alt for masse sjokolademuffins og is. Deilig.

Spørsmålsrunde her.

"Enjoy life. This is not a dress rehearsal."

Kontrast til tittelen.

Jeg var skikkelig selvsentrert i stad. Hadde på meg mine to nyeste kjoler og blitsa i vei. Med mr.Selvutløser selvfølgelig.
Forresten med nyeste jakke også. Mamma kjøpte med en finfin tynn skinnjakke til meg når hun var i Riga.

- Ka du trur?Jeg er nordmann. Jeg tar ikke sol. Legger skal være bleike om man ikke har vært i syden. I alle fall mine.

Nå skal jeg til en kompis, med en annen kompis og ei god venninne. Filmkvelder er alltid kos. :)

Vurdering

Jeg har fått en vurdering jeg. Koselige greier, som denne gangen er skrevet av Victoria.


Design: Det første jeg tenkte når jeg trykket innom bloggen din var at her var det rotete. Men når jeg tittet litt rundt fant jeg ut at denne bloggen egentlig er veldig fin. Et veldig stort pluss er at du har knapper i headeren din, og minuset er at bildet av deg kunne vært klippet litt bedre ut. Ellers likte jeg bakgrunnen din selv om den var litt skrikete, for den passet til resten av designet ditt.
Karakter: 4

Skrivemåte: Du er flink til å skrive, det skal du ha. Du skriver ikke så alt for mye i innleggene dine, noe som er bra for å fange oppmerksomheten til leserene. Jeg fant ingen grammatiske feil, og jeg lette hard. Jeg leter alltid etter feil på andre mennesker, men her var det ingen!
Karakter: 5

Bilder: Jeg liker bildene dine veldig godt, det er omtrent ingen innlegg der det ikke finnes bilder. Alle er dine egne, med god kvalitet og passer inn i innleggene. Jeg likte veldig godt bildene i innlegget >"She glances at the photo, and the pilot light of memory flickers in her eyes."<
Karakter: 6

Helhet i bloggen: Jeg likte bloggen din i helhet veldig godt, designet er fengende og bildene dine er bra. Du skriver ganske greit også. Tommel opp!

KARAKTER: 5


- Enig / Uenig på noen punkt, i så fall hvilke?

Se lyst på livet

DU TENKER KANSKJE AT DETTE ER MYE TEKST, MEN JEG ANBEFALER DEG LIKEVEL Å LESE DETTE.

Skrevet av Tone Brustuen. Hentet hos det nye, flotte kvinnemagasinet  Femelle. / http://femelle.no

«Smil til verden, og verden smiler til deg» er det noe som heter. Dette kan til tider være enklere sagt enn gjort. Hvorfor skal vi gå rundt og smile til tilfeldige mennesker? Hvorfor skal vi koste på oss å tenke positivt hvis det eneste man møter er motbakke etter motbakke, uansett hva det kommer til i livet? Det er på mange måter lettere å gå rundt i en negativ tåke enn å måtte gjøre en ørliten innsats for å ha det bra med seg selv og andre mennesker.

Å være en optimist har mange fordeler og de fleste har en optimist gjemt inni seg et eller annet sted. Det gjelder bare å finne frem til dette beryktede vesenet. Har man først klart å finne det så skal det mye til før man blir kvitt det. Tenk å møte nye utfordringer med positiv holdning, istedet for en tankegang som gjør hele utfordringen ti ganger verre. Tenk å kunne være så positiv at man vet ting kommer til å ordne seg på et eller annet vis, uansett. Tenk å kunne bli kjent med mennesker man kanskje ikke ellers ville ha blitt kjent med, nettopp fordi man har en positiv innstilling til nye mennesker. Så hvordan blir man egentlig en av disse evige optimistene som løper rundt som små soler der ute i verden?

Det vil være en lur ting å endre tankegang. Se på utfordringer som en måte å lære på. Da sitter man alltid igjen med noe, uansett om det går bra eller dårlig. Man blir alltid en erfaring rikere, og det er utelukkende positivt. Å være blid og positiv i hverdagen vil også gi deg mange fordeler. Smil til mennesker du møter, si «Hei» hvis du får kontakt, vær blid til personen bak kassa der du handler. Det at akkurat du tok deg tid til å si hei og smile kan gjøre dagen veldig mye bedre for vedkommende, i tillegg til at du kommer til å føle deg bra selv. Det er en vinn-vinn situasjon.

Vær fornøyd med den du er og smil til deg selv i speilet. Det finnes bare en av deg og det er ingen grunn til å være misfornøyd med akkurat det. Ved å ha en positiv holdning vil du komme til å oppdage at mennesker trår til når du trenger det. Muligheter kan åpenbare seg på måter du ikke hadde tenkt på tidligere. Hvis du er av den typen som synes livet gir deg sitroner dag etter dag, så finn da frem optimisten i deg. Den finnes der inne ett sted ? og husk at er det i motbakker det går oppover!

Skrevet av Tone Brustuen. Hentet hos det nye, flotte kvinnemagasinet  Femelle. / http://femelle.no

Noen fine, glade mennesker


Liker dere.

Foto: Inger Sofie

Klikk her. <-

Bilde 1, 2 eller 3? Og nei, jeg spør deg ikke om å svare ingen. Om du ikke liker de så velger du det du liker minst dårligst.
Personlig så liker jeg det i svart/hvitt best.

bloglovin

Hvis verden bestod av 100 mennesker

Kilde: FN, bildekilder: klikk på bildet

- så ville det sett omtrent slik ut:

* 61 asiater
* 14 nord-og sør-amerikanere

* 13 afrikanere
* 12 europeere
* 52 kvinner - 48 menn
* 70 ikke hvite - 30 hvite
* 70 ikke kristne - 30 kristne
* 60 er under 20 år
* 25 vil dø før de er 60 år

 

* 25 har TV
* 22 kan ikke lese
* 20 disponerer 86% av ressursene
* 12 sulter
* 12 lever under fattigdomsgrensen

* 6 har mobiltelefon
* 2 har utdannelse ut over grunnskolen

* 1 har tilgang på internett.


- Noen av disse tallene som fikk deg til å tenke / sjokkerte deg?Nå er det for mye oppi hodet mitt. Så jeg går og tar meg en kroneis.

Jeg vil ha et rom fylt med godteri

I kveld så var jeg på Zumba igjen. Gøygøygøy!
På skolen fortsetter den travle prøvetida vi begynte med i starten av april. I morgen blir det muntlig prøve i joik. Åhei! Jeg er sliten. Men merker at det hjelper med treningsstudio en gang i uka og zumba to ganger. Blir sprek til sommern skal du se. Hurrej for mej. Over og ut Knut.

Klikk her.


"She glances at the photo, and the pilot light of memory flickers in her eyes."

Klikk her du.

Utrolig mange fancye knapper på det nye kameraet mitt. Så kommer til å ta noen måneder før jeg virkelig begynner å få bilder slik jeg vil at de skal bli. Jeg koser meg i alle fall med å teste ut mye rart. Også gleder jeg meg til finvær så jeg kan gå ytterst ute på bergene ved havet og prøve zoom-objektivet.
Foto: Eirin

Petra, Pippi - småfrøene mine.

bloglovin

Glimt fra syttitallskonserten

hits