januar 2012

Festkonsert!

I morgen braker det løs i Oslo Konserthus. Salen er fullsatt - med 1400 solgte billetter! Sommerfuglene kjører berg -og dalbane i kroppen min, og jeg kan nok trygt si at jeg ikke er den eneste kp.3-eren som føler det slik. Vi i musikktroppen skal spille et helt fantastisk program, og drilltroppen skal, i tillegg til å stå der og se flotte ut, utføre sin første bølgesekvens for publikum. Det hele kommer til å bli så utrolig bra! Kaald på rommet har til og med tatt luggen, som på folkemunne kaltes "ekornet", for anledningen. For min del gjenstår bare litt syarbeid på uniformen og spitting av sko og belter - så er jeg klar! 

SPENT!

Frk.handicap, hjertejenta og Walkerboy

Perm, pizzadate og Two and a half men = God stemning!

Æ sjer dæ der ja? : - )

 

H.M. KONGENS GARDES FESTKONSERT

Oslo Konserthus

Munkedamsveien 14 OSLO

29-01-2012 18:00

200,- for to timer fantastisk musikkshow

Billetter kjøper du her.

 

 

TJUETOLV

Jeg gleder meg til å begi meg ut på nye eventyr med fantastiske mennesker; flere konserter rundt om i kongeriket, mer kos på kube, Norsk Military Tattoo, tur til Canada, og en måned i Skottland for å delta på Edinburgh Military Tattoo. Et år med utfordringer både musikalsk, fysisk og psykisk. Det året her er virkelig synonymt med once in a lifetime, i positiv forstand!

Ett racerløp gjennom 2011! - jakten på linkene

(Det kryr av linker i denne teksten, så om du ikke har noe bedre å gjøre på første nyttårsdag er det bare å klikke seg rundt.)

I januar var forelskelseskaoset(link) virkelig på topp. Heldigvis hadde jeg verdens beste i nærheten som tok vare på meg.

I februar farga jeg håret rødt(link) og leste tidenes søteste skolerapport: "Hvorfor liker gutter å kysse på jenter?"(link).

Mars var måneden for den etterlengtede russedåpen - hvor jeg fikk navnet "Sola", og filmmusikkonsert med linja oppe i Braatthallen, hvor vi endelig fikk danna ei skikkelig blåserekke og spilt bl.a. The Muppet Show Theme og Catina Band.

April var en måned fylt av spenning. NM i janitsjar hvor jeg traff igjen musikervenner fra fjern og nær, og ikke minst, var på audition til musikktroppen. Herlighet så sært det var å gå fra auditionlokalene uten den fjerneste anelse om om det hadde gått bra eller ikke. Aldri vært borti noe lignende. April måned var så travel for min del at den ikke ble blogga om i det hele tatt.
Jeg tok også en del bilder i det fine aprilværet sammen med søteste Siv.

Mai = russetid (!!!), dåp til mitt kjære fadderbarn, hytteturer med verdens beste, eksamener og store innleveringer, og sist, men ikke minst, 18. mai hvor jeg fikk brev fra HMKG at jeg fra oktober av kom til å være en del av musikktroppen. STORT!

Pappa: jeg hadde egentlig ikke forestilt meg at noen av ungene mine skulle inn i militæret jeg.
(han er glad altså!)
Mamma
: tenk at vi får se Eirin på tv foran kongen neste år!
Lisjpia:
Åja
Eirin:
ÆÆÆÆ!!!I Juni skjedde det utrolig mye. Det var avslutningsseremoni - og fest med tidenes mest kreative, krevende og herlige musikklasse, de to siste eksamenene ble gjennomført med toppkarakter, mange ting ble gjort for siste gang med tårer i øynene og spent nysgjerrighet til det nye som skulle komme, jeg feira nittenårsdag, det gamle korpset mitt hadde stevne i byen, og jeg kjøpte meg endelig en hatt (som om det er interessant...). Sommerferie!

Juli: Siste del av Harry Potter ble sett, jeg deltok på familietur til Corfu, var på Malakoff Rockefestival sammen med verdens beste, og det som aldri skulle skje, skjedde. Jeg skulle ønske jeg kunne gi dere alle som er hardest ramma en god klem. Men lille meg kan ikke nå ut til alle - så jeg oppfordrer dere alle til å gi klemmer, vise at dere bryr dere. De trenger oss fortsatt, og kommer alltid til å trenge oss!


I august dro jeg på nok en musikalsk opplevelse (Raumarock) med verdens beste(festivallivet anbefales på det sterkeste!), tok enda flere bilder sammen med Siv, vant både sminke og bøker, og lagde meg en kul shorts.

Foto: Siv


I september begynte jeg på den tredje og siste jobbmåneden på Onkel Bar - og Espressobar, og jeg merket at vennene mine på samme alder hadde rømt byen for å begynne studier. Det var rart å være så og si den eneste som var igjen. Sånn sett er det greit at verdens beste er året yngre.
For første gang følte jeg at jeg virkelig hadde noe å si i en litt større sammenheng når jeg stemte ved kommune - og fylkestingvalget.
Måneden ble avslutta med tre dagers festing; jeg og Johns snek oss først med på Back to School i byen, deretter dro vi til Trondheim og fortsatte festinga i to dager til. Mer innholdsrikt eventyr skal man lete lenge etter! Eller hva, Johns?


Oktober: Skikkelig feiring av verdens beste pappa som fylte femti år, og gardelivet begynte! : O

Her er jeg og Aspevold, min absolutte partner in crime på gardeleiren, utenfor operaen i Bjørvika.

Aldri før har en måned vært så innholdsrik og gått så fort som november gjorde. Oppgavene på leiren ble til rutiner, og livet ble generelt mer levelig igjen. Og nå hadde man plutselig tjue minutter å spise på, istedenfor en sju-åtte som vi hadde i starten. Kp.3 musikk begynte virkelig å bli den store familien det er meningen vi skal bli, utelivet i Oslo ble testa for første gang, vi hadde innholdsrike dager ute i felt, spilte debutkonsert i x-hall(gymsalen på leir), og den 24. november fikk vi den etterlengtede lua og ble gardister! (!!!)

Pepperkaker og gløgg under julegrantenninga på leir.

Desember måned var fylt med flere konserter rundt om, bl.a. kirkeparaden i Oslo domkirke hvor både HM Kongen og Kronprinsen var tilstede. Det_var_stort! Det jeg før hadde sett på tv var jeg nå med på selv. Helt vilt, rett og slett. Kirkeparadaen kan du lese mer om på fellesbloggen til Kp.3 - musikkogdrill.wordpress.com.
Ellers så ble desember en ganske stusslig måned for min del. Med beinhinnebetennelse i begge leggene måtte jeg avstå fra all marsjtrening og humpe rundt på krykker de ti siste dagene. Ikke en ønskesituasjon akkurat. Spesielt ikke når vi har begynt å lært vår første drill... Men det skal sies at jeg gladelig kasta krykkene og tok imot litt smerte når kp.3 skulle gå rundt juletreet. Aldri i verden om jeg skulle avstå fra noe julekos med kp.3(julestemningslink)! 
 

Nyttårsforsett? Nei - det har jeg ikke. Å love store ting bare fordi det er ett nytt år tror jeg ikke på. Man bør heller jobbe med å forbedre seg selv, sin hverdag og sine omgivelser hver eneste dag. Start i det små, og du vil kunne gjøre store ting. Så lenge du ikke mister troen på deg selv - så skal det gå fint i 2012 også.

Husk at du er fantastisk!
GODT NYTT ÅR!

hits