januar 2011

Gifta seg i badekar

Emilie: Herregud, det kjennes ut som jeg tisser på meg.
Eirin: Om du tisser nå, så får du gå ut av badekaret!
And that makes perfect sense.

Vi var seks flotte korpsmennesker som jobba i ti timer i går for at verdens beste Sunniva skulle få verdens beste bryllupsservering. Og vi beviste nok en gang at korpsfolk er flinke til å gjøre ting sammen. Vellykka deluxe.

Så vellykka at jeg og Emilie bestemte oss for å ta en real fotbehandling - for det trengs når man har sittet til sammen fem minutter. Ett sttykk fotbad med masse skum, musikk fra Amélie, og pizza på badekarkanten endte i bading med klær. Emilie plumpa oppi, og jeg fulgte likesågodt etter. Du får ikke mer fjas enn du får med Eirin og Glas.

Om du ikke forstod den på toppen, jeg må jo ta i betraktning at det er enkelte menneskelige vesener der ute, som er litt treigere enn oss andre: om Emilie virkelig hadde tissa i badekaret, ville jeg sittet igjen der da? ;-) Haha.

Skal sies at kvelden ble avslutta med deilig fotmassasje før vi sovna. Om morgenen stakk Emilie på jobb, mens jeg sov.. MmmmMzzZZz.

bloglovin

Hail, wedded love, mysterious law; true source of human happiness. - Milton

Tatt på fotodate med Siv rett etter skolestart, 2010.


I morgen skal jeg, sammen med fem andre flotte korpsfolk (vi må jo holde sammen!), servere i bryllupet til fløyte-Sunniva. Krysser virkelig fingra for at alt går som det skal. Jeg vil ikke være den som kræsjer bryllupskaka selv om det ville vært ganske så typisk.

- Når var du sist i bryllup?


Minner om pollene på høyre side :-)

Folk har det alltid verre

Det er som om hele kroppen sover. Jeg har ett slør foran øynene. Det er akkurat som å prøve å se ut gjennom vinduet når det regner. Vondt å ta på dem gjør det også. Nede i halsen er det ikke noen drikker eller pastiller som hjelper. Det er akkurat som om jeg har svelgt en kråkebolle. Kroppen verker også, helt ut til fingerspissene. Det ekke no godt. I slike stunder er det fint å leve i samme verden som folk som har funnet opp pizza og is og sånn...


Jeg lurer på hvor lenge jeg lar dette bildet ligge her og slenge.

Folk har det alltid verre, men kan det ikke være min tur å få litt medlidenhet i dag?


(Minner om pollene til høyre :-) )

A small step for mankind

Da er jeg en brøkdel nærmere.

Jeg skjelver i buksa. Nei, vent, strømpisen.Om du er søt, så svarer du på de to pollene i margen til høyre. Tusen takk :-)

Heisann!

Sånn helt uten videre dukka det plutselig opp tre fritimer på rad. Og det på en mandag, som som regel er fullspekka. Så jeg kunne ikke gjøre annet enn å utnytte den til det fulle. Satt på hjem med Helene, og sitter nå godt planta i sofaen med Pretty Woman på tven og kanelkringle i hendene. Er ikke livet deilig?


Vil forresten takke dere for at dere orker å følge med på hva jeg driver på med. Litt fascinerende at dere bruker tid på vanlige meg. Også må jeg si velkommen til dere fem nye! :-) Om det er noe noen av dere lurer på kan dere alltids slenge inn spørsmål her.


Vanligvis går jeg på zumba-trening på mandager, men i dag har ryggen slått seg vrang, så jeg tror jeg står over. Bare det å sitte gjør jo vondt.

(Man får forresten muskler av zumba. For dere som ikke har sett meg før: Sånn så jeg ut sist jeg kom fra trening. Etter at tomattendensene hadde stukket av selvfølgelig.)

SUPERSTÆRSK

Kung fu panda

Tai Lung: You can't defeat me! You... you're just a big... fat... panda!
[He throws a weak punch, Po catches his hand by the finger]
Po: I'm not a big fat panda. I'm THE big fat panda.

Po: Ow! I thought you said acupuncture was going to make me feel better.
Mantis: Trust me, it will. It's just not easy to find the right nerve points under all this...
Po: Fat?
Mantis: Fur. I was gonna say fur.
Po: Sure you were.

Hahaha, flirer!

cause we act stupid in public and people still love us

Inger feira som sagt bursdagen sin paa ei turisthytte, og jeg lover deg, det kunne ikke blitt bedre! Selv om nesten ikke noen av oss ti kjente hverandre fra foer av, har vi allerede naa begynt aa snakke om aa gjenta suksessen til sommeren.

Herregud, saa bra vi hadde det! Twister, fantasi, mimeleker, kortspill, psyokologleken og bare tull til fem paa natta. Superkoselig!

Vi mima vaatdrakt
Pappa til ett stykk troett Eirin: "det ser ut som at du har falt ned fra månen" Jotakkdu. :- )

bloglovin

Ut på tur og aldri sur, vi skal dra på hyttetur - pakke sekken i en fei, om du vil så bli med meg

I går ble verdens beste fløytepus, Inger Sofie, atten år, og dette skal feires i superdeilige slampklær på ei hytte i Aure i dag og i morgen. Det blir så bra!Bilder fra hytta mi i sommer.Ovennevnte kosedress til samlet pris 288 kroner på gutteavdeldinga til HM. Løp og kjøp folkens!


- Noen av dere fintfolk der ute, som leser dette, som klarer å huske hvilken plate man finner sangen jeg har sitert i tittelen? Klem til den som gjetter riktig!

He he he :-)Det her må være tidenes enstriper!

- Vet du om artige tegneserier på nett så må du mer enn gjerne gi meg linken.

bloglovin

Og forresten, samtidig som du er her kan du jo fortelle meg hva du synes om det nye designet mitt. Kom også gjerne med konstruktiv kritikk! :-)

GJETT OM JEG ER GLAD DA!

Klokka er ti, og først nå er jeg rolig igjen. Så godt som i alle fall. Jeg kjente på nerver fra klokken ni til ti på halv fire jeg. Både jeg og nakken var superspente. Aller først fikk vi litt praktisk info, deretter testa de oss i matematiske dilemmaer, finnenestefigurirekken-oppgaver, og til slutt i ordlikhet. Så ble det en gratis halv loff med litt melkeprodukt og svin på og to timers venting. To timers venting for å teste hørsel, syn, fargesyn, bli veid og målt. Så ble det enda en time venting og jeg lo av og med gutta jeg var der sammen med og koste meg. Så ble det legesjekk hvor det ble konstantert at formen min er tipp-topp!  [Her ble det enda to timer venting hvor vi til og med avgjorde at vi trengte MacGyver til å holde oss med selskap, jeg for min del fikk også kjøpt en gave på senteret. Tikktakktikktakk...] Til slutt en siste snakkis med OFFISER hvor jeg satte opp ønsker for hvor jeg ville(før snakkisen var det ikke bare jeg som holdt på å dø av nervøsitet, men en av gutta også. Heldigvis fikk han tommel opp :-) ).
Skjønner du lite av hva jeg babler om? Jeg var på sesjon i dag, og JEG KOM INN I FORSVARET!!!

Så nå ser søkelista mi sånn ut for neste år:

  1. Garden
  2. Vakt - og sikringstjenesten
  3. Militærpoliti

Fin, ikke sant?

- Har du tenkt deg inn i forsvaret?


Neste år til er det min tur  til å være grønn og vise muskler!

bloglovin

"Why do they call it rush hour when nothing moves?"

Jeg er her altså, rett bak pcskjermen. Jeg har bare ikke tid til å slenge igjen blekk her for tiden. Massemasse skole og massemasse som skjer. Jajaja, jeg skal prøve å inkludere dere. Les her nå: sist helg var det temposeminar, vi skal nemlig delta i korps-nm i Bartebyen i april, i morgen er det sesjon(krysser fingra, hæla i taket og ), helga som kommer skal jeg i attenårsdag til Ingerbestis, så middagsdate i løpet av uka hos fineCaroline helga som kommer etter det skal jeg servere i fløytebuddy Sunniva sitt bryllup, helga etter det tar jeg meg velfortjent fri fra omverdenen, og helga etter det igjen skal Emiliebestis feire bursdagen sin i Amish Paradise på frei.Ser du, rekker jo nesten ikke henge med i svingene når man leser en gang.
Samtidig som det skjer masse gøy, så er det også en hel stabel med arbeid som venter. Både særemne, musikkhistorieprøver, framføring av rle-prosjekt und zu weiter. lista tar aldri slutt. Men sånn i bunn og grunn så veier det gode opp for stresset, og før jeg vet ordet av det er russetida her. Og gud, som jeg gleder meg!

Dette her er forresten Caroline - middagsvertinna. Hjerte.


Bildet ble tatt på første dag i det siste skoleåret vårt. Caroline hadde sin første dag i klassen, og jeg, Emilie og Helene dro henne likesågodt med på bading i Amish Paradise. :-)

Altså

There comes a time in life when you have to let go of all the pointless drama and the people who create it, and surround yourself with people who make you laugh so har that you forget the bad and focus solely on the good. After all, life is to short to be anything but happy.


Jeg og Caroline blomstra på skolen på onsdag. :-)

Fin tights jeg har fått meg, sant?

Eirin: synes om tighsten min mamma?
M: må jeg svare på det?
Eirin: pappa, mamma mobber tighsten min. Er den virkelig så ille?
P: ingen kommentar.

Sleepyhead


(c)Eirin2011

bloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovin

Den perfekte familie

I jula nå skulle vi leke den perfekte familie. Den perfekte familie som sender ut julekort, og ikke bare av barna nei. Hele bølingen skulle med. Mamma, pappa, storesøstersen og lisjpia. Noe som skulle vise seg å bli lett. Vi er jo superfotogene hele gjengen!

Sånn egentlig, så er vi en perfekt familie. Jeg liker oss.

- Ditt favorittbilde? :-P

Siv?
Vi hadde endelig skikkelig gym igjen i går, og det merkes i dag. Styrketrening er magisk, og jeg har bestemt meg for å satse på å komme inn i forsvaret.

Vil også takke dere rare, fine folk for at dere gidder å lese det som står her. Jeg liker dere. Tror jeg :-)

 

Fotodate med Siv vol. 2

Fotodate med Siv vol. 1 her.


Var på fotodate og gjenoppdaga Kristiansund med denne dama i dag.  Kaldt og koselig.
Etter å ha fått de frosne tærne i hus så vi den søteste filmen jeg har sett på lenge, nemlig klassikeren Breakfast at Tiffanys. Anbefales!

Konstruktiv kritikk - ja takk.

bloglovin

Hjerte - ut

Et blikk  er nok til å forstå at du ikke mer skal få holde hånden h*ns- Nok til å forstå at sommerfuglene må ta fri. De får ikke danse mer ballett der nede. I alle fall ikke på ei stund.
"Fint så lenge det varte," tenker du. "Løgn," sier hjertet. Ren og skjær løgn. Mammaen din har bedt deg om å ikke lyve, så hvorfor fortsetter du å gjøre det hver dag? Det må være slitsomt. Løgnhals.

Det er som om noe slår sprekker inne i deg når du ser hvor hånden h*ns ligger. Det skulle vært ditt lår hånden h*ns lå på, ikke hans/hennes. Blikkene h*n sendte deg, er borte og du merker at du ser med litt mer skepsis på h*n også. Trist.

Du begynner å tro at det er din feil at h*n stakk. Det er heller ikke sant.
Det er stygt å lyve har jeg sagt. Gå å vask munnen din. Du må huske at det trengs to for å lage kaos.

Det kan være lurt å kontakte kaoskontrollen nå.


© tekst: min, bilde: link

bloglovinbloglovinbloglovinbloglovin

60 av 756

skikkelige dager har jeg igjen før jeg er ferdig med videregående. For masse går bort til russetid, ferier, tentamener, eksamener usw. Noe som både er rart, stressende og deilig på samme tid. Jeg kjenner at jeg gruer meg. Både til å bruke siste rest av skolekrefter på ei god stund, og si hade til alle de herlige personene jeg går sammen med på musikklinja. Samtidig så gleder jeg meg jo også noe kolossalt til å komme meg vekk fra de samme rutinene jeg har hatt i TRETTEN år, og til å komme meg ut å oppleve noe helt nytt.

Hvor jeg ender opp etter sommeren vet jeg ikke enda. Jeg skal på sesjon den nittende nå, og om jeg ikke kommer inn der, så blir det teater på folkehøgskole. Hva jeg har mest lyst til klarer jeg ikke bestemme meg for. Jeg vil alt jeg! Jeg kan alt! - Jeg har lært at det er viktig å ha trua på seg selv. Den som lever får se.

Fine musikkfolk jeg ikke vil dra ifra


- Hva skal du neste år?

Slankehysteri

Allerede i løpet av nyttårsdagene er aviser og magasiner full av reportasjer med titler som "Slank på ti dager", "Spis deg slankere" og "Karin gikk ned 30 kilo. Les hvordan her". Hvorfor? Er ikke det sånt man kan tenke på resten av året også? Det er vel resten av året man skal passe på hva man spiser og helst være i fysisk aktivitet i en halvtime hver dag? Hva vi gjør på ei uke kan da ikke ha så mye å si?
Jeg tror virkelig ikke at juleuka har noe å si for hva vi veier.

Nei, altså, det jeg prøver å få fram er at du er fin som du er. Også vil jeg samtidig gi to tomler opp til Kamille som hadde denne forsiden på nyttårsutgaven sin:

Eller, i mitt tilfelle, dine ikke-eksisterende former, og fortsatt fin.

Nyttårsaften

Papegøyepotet. Puslespilltradisjon. Slektsbesøk fra ol-byen. Leker. Kalkun, hjemmelaga karamellpudding og sjokolademousse. Og selvfølgelig litt fyrverkeri.

Jeg hadde det finfint!

hits