januar 2010

Er sjokoladeisen for hard når kniven knekker idet man forsyner seg ?


Uklart, men jeg liker'e.


- Noen der ute som har mer peiling på kamera enn meg, eller skal selge et pent brukt speilreflekskamera? Ta kontakt!

Bloglovin'

Ja, atte dere: Kan ikke dere som vil ha meg som venn her på blogg.no legge meg til på bloglovin' istedenfor? Med så mange seriøse og useriøse venner her på blogg.no er det vanskelig å følge med dere alle. Så om dere som virkelig vil lese bloggen min legger meg til på bloglovin' istedenfor, så får vi jo en vinn-vinn situasjon. Dere leser hos meg, og jeg får det letter å følge med på dere.

Det er en ganske så fin sky forståss.


Godnatt

Eller, en siste ting; Jeg har blitt intervjua av ei anna bloggerinne. Fine spørsmål. Intervjuet leses her.

Henrik: Du begynner å bli så feit Johannes. Kan jeg få desserten din?

gif maker


Forestillingene på kulturtorget var av topp kvalitet. Jeg er litt satt ut enda av noen.[proffe norske skuespillere og musikere fra bl.a. Panta Rei og Riksteatret] Ti forestillinger på to dager - dét er travelt det. Men åguriland så lærerikt! Fikk innsyn i så mange bra skuespillerteknikker. Fascinasjon til tusen. Jeg SKAL bli skuespiller.

Fikk også mange nye kompiser og to venninner; hvorav tre var helt syke. Gullkorn på rams døgnet rundt. Har ikke kost meg og slappa av så godt i noens selskap på lenge.

Eirin og Johannes-style


Jaa, den senga i toppanimasjonen. Vi fikk hvert vårt hotellrom forstår du. Med dobbeltseng. Motstod bare ikke fristelsen til å hoppe i den. Kan bekrefte at spretten var knall!
Litt paranoid ble jeg da også; med kikkehull på døra, smekklås som du ikke vet fungerer, og en BIBEL på nattbordet. Noe som ikke ble bedre av at jeg hadde sett "Paranormal Activity" dagen før jeg dro. Toppers timing!

Hejdå

Da drar jeg til Molde. Snakkes i helga!
Kos dere med Pippi og Petra imens :Dbra uke?

 • Fotokonkurranse - deltakelse, stem på det du liker best du, ingen tvang vetdu, hahahaha
 • VS                     - Deltar i blogg vs blogg
 • Herregud så ivrig jeg er i bloggverdenen.

Om dere har lyst så kan dere jo få gå inn på bloggene jeg synes er best i samme slengen:
 • Sofsen - meningsfylte og underholdende innlegg
 • Linnéa - herlig sarkastisk humor og en dæsj med bilder
 • RetroFairytales - tekst og flotte bilder
 • Supermarie - kreative, morsomme tekster OG bilder - Favoritten


Morgendagen skal bli en herlig dag! Få skoletimer, treningssenter med to søte, byen, besøk på kinarestauranten og kinotur med Linda. Gleder meg!
Satser på at torsdagen og fredagen blir like fine også. Jeg og klassens kosebamse skal nemlig på gratistur til Molde. Hvor vi får ligge på hotell og skal se små og store kulturinnslag fra blant annet rikskonsertene og fortelle hvilke vi liker best.
Kjenner på meg at dette blir bra!

Meg og morgendagens søte date :))
 Fra den gla'tiden vi var medlemmer i et band med det herlige navnet Drazkowski.

"Mindre holke no, takk?"

Byen min.

Fader. Jeg satt nettopp og gnikka febrilsk på skjermen min for å få den hvite flekken til å gå vekk. Ja, den hvite på bildet ja. Det er en måse. Flott.
Det er slik man finner ut at øynene burde vært lukka og hodet skulle vært plassert på puta for lenge siden.
Sådetså.

Fabelaktig, fortreffende, fantastisk

Fest hos ei god venninne i går. Har ikke hatt det så gøy på evigheter!

 • dansing
 • skyss alle veier
 • big fish little fish[spotify, youtube med trinn og greier]
 • gode folk
 • PUTEKRIG
 • fin musikk
 • "Se der går en sebra", må sees!
 • = Ingredienser til en fantastisk bra kveld!Ågud, den er så bra!

Her blir det liv rai rai

I kveld blir det fest, og da er selvfølgelig blå neglelakk et must! Nei, jeg skal ikke på DDE oppi Braatthallen. Selv om det sikkert hadde vært konge eller knekt!
upload pictures

Gleder meg jeg nå, skal bli så koselig, lenge siden jeg har vært sammen med en del av dem. Alt for lenge siden sist. Håper vi hører på musikk som spiller finere enn vinsjan på kaia. For jeg skal love deg at dét er ikke fint.

Forresten, denne knappen biter ikke. Selv om det virker som at mange av dere tror det. Teite mennesker.


No ska vi fæst! Snakkes.

Herr Vinter


1 eller 2?


Filmen sier god natt for meg den. Fancy hæ? :)

Åh, kjenner jeg gleder meg allerede til påskeaften og Fjolls til fjells kommer på tven. Leif Juster er konge!

American History X

Den filmen som har gjort størst inntrykk på meg.American History X er den, av alle filmene jeg har sett hittil, som har gjort størst inntrykk på meg. Ikke bare er plotet utrolig genialt, settingen, filmingen, skuespillerne supre, alt er skikkelig gjennomført ned til siste lille sekund. Du finner ikke noe som er halvgjort. Til og med musikken er med på å skape de riktige stemningene på akkurat riktig måte. Dette er virkelig eneren av alle enerne innen filmverdenen. Jeg bøyer meg i støvet.

Filmen handler om to brødre som roter seg borti nazimiljøet i Venice Beach i sør-California. Den eldste av de to brødrene, Derek, sitter så hardt i det at når en gjeng fargede kommer til huset hans for å ta hans liv, tar Derek selv livet til to av dem. En ved skyting, den andre ved å knekke kjeven hans. Bare lyden mot fortauskanten da dette utspiller seg er uhyre ekkel. Jeg har sett filmen flere ganger, men klarer enda ikke ha på lyd eller se akkurat den scenen en gang til. Sist gang gav den meg mareritt.

Skuddene Derek avfyrer blir selvfølgelig hørt av naboene. Politiet kommer og Derek blir sittende inne i tre år.

I løpet av den tiden Derek sitter i fengsel klarer Danny, Dereks bror, å blande seg mer og mer inn i nazistmiljøet. Det er nesten så han tar Dereks plass, altså som lederskikkelse.

Samme dag som Derek blir sluppet fri, havner Danny på rektorens kontor for å ha skrevet en rosende anmeldelse og analyse av Mein Kampf. Av sin mørkhudede og autoritære rektor får han i oppgave å skrive et essay om sin bror, Derek, hvis ikke kommer hans skikkelse til å være et spøkelse på Venice Beach High.

Gjennom Dannys stil, med navn American History X, får vi høre historien bak Dereks og Dannys nazistiske oppførsel, vi får se hvordan Derek takler fengslet og hvordan Danny roter seg mer og mer inn i nazimiljøet, som under Dereks fengselsopphold har vokst til de grader.

Da Derek kommer ut av fengslet har han tatt et oppgjør mot sin nazistiske fortid og prøver å overbevise Danny om at dette er veien å gå. Nemlig å trå helt ut av nazistmiljøet.

Danny lar seg overbevise, men det er for sent. Derek følger han til skolen, men i det han snur ryggen til hører han skudd. Det er en av de mørkhudede som hevner seg. Inne på guttedoen er det mye blodsøl. Den mørkhudede har drept Danny.

Noen av Dannys siste ord i stilen, som for øvrig brukes som voiceover i alle tilbakeblikkene i filmen, er som følger:

"Hate is baggage. Life is too short to be pissed of all the time. It's just not worth it."

If you wait until you are sure you will never take off the training wheels

Jeg og Ingvild var på trening i dag. Egentrening med utrolig mange apparater. Sjeldent det er så gøy å trene! I tillegg er vi så heldige at det er få som går på akkurat det treningsstudioet, bare en ti førti-femti åringer i uka og lærerne fra ene videregåendeskolen, som later som at de er spreke, på torsdager. Null kø til alle apparatene, bare å velge og vrake!
Selv synes jeg roing var artigst. Bare pass deg Olav Tufte for: "Jeg er i kjempeform, jeg er i kjempeform!"

Jeg og Ingvild skal bli de muskelbombene. Bare vent å se. Eller i alle fall; Ingvild skal bli bedre på coopern, jeg i benkpress punktum
Kan vi fikse det? Klart vi kan! tralalalallala

Ellers, så ligger da snøen enda og rottene er kule, akkurat som før.

Ta vel i mot Ingvild. Min treningskamerat. Ene og alene.

Tidligere har jeg deltatt på tre dansetimer og åtte tennistimer. Alt dette på 17 år. God form sa du? Både ja og nei.
For å si det sånn: Jeg trenger denne treninga!

- Trener du ?

People seldom notice old clothes if you wear a big smile. - Lee Mildon

Sånn går det når lillesøstra di begynner å ta etter måten du kler deg på.
hurra.


- Hvilke bein er mine?

Vurdering fra Solveig

Alltid like koselig å bli vurdert. Denne gangen var det Solveig Elise som hadde tatt seg tid.


http://eirinsae.blogg.no/

Header/Design
Hun har en kjempe fin header med masse kontraster. Hun kunne prøvd seg på litt mer utfordrende design på bloggen. For eksempel mønster, eller en ny header? men uansett, digger headeren din sånn som den er nå. Elsker bildet!

Innhold
Kjempe pluss for å ha bloglovin i hvert innlegg, masse bilder og interessang tekst. La merke til at noen ganger er bildene tett i hop, syns det blir litt vanskelig å skille bildene, prøv å få mellomrom mellom alle bildene, hadde vært supert! Hun har oppdateringer hver dag og har spørsmål i innleggene sine.

Bilder
Hun har veldig mange bilder, i hvert innlegg. Det er veldig positivt og tiltrekker seg flere lesere. Som sakt, hun oppdaterer hver dag og da vill det si masse nye bilder hver dag.

Karakter
Vill gi henne en 5'er for masse bilder, oppdatering ofte, interessangt innhold og fin header. Mer utfordrende eller mer oppdaterende design trekker fort opp en karakter!


- Hva mener du? Ja takk til konstruktiv kritikk. Det er det som gjør en blogg bedre. :)

Du sa en halv kopp!

For ei innholdsrik helg dette har vært! Første frihelga siden oktober. Kjempedeilig!

Jeg har fått besøk av ellers så sjeldne gjester. Både Bambi, Feline og selveste skogens kongle, som selvfølgelig står med ræva til kamera.


Vært på noe vi trodde ble en tredamesmannsfest hos Hege. Hvor vi endte opp med rundt en tjue stykker. You never know. Virkelig. Koselig kveld! Og Hege ser bra ut som vanlig.


Jeg var på restaurant og spiste den beste biffen etter BigHornSteakHouse i Oslo for to år siden. Jaggu meg på tide!
Vi feira nemlig at søstersen fikk vitnemålet sitt. GRATULERER nok en gang!


Også har jeg hatt kosekveld med Helene. Superkoslig og alt for lenge siden sist!
Vi prøvde oss på å spille gitar, så film og tok tullebilder(barnslighet gogo!).


Denne helga kan godt gå i reprise om den vil. Det ville vært ganske deilig.

I skrivende stund har jeg nesten ikke følelse i fingra mine. Kan garantere at det ikke er mer enn seks grader her på rommet mitt. Råkaldt. Så nå tror jeg det er lurt å slukke lyset og balle teppe rundt de, før de blir helt røde og følelsesløse.

- Også en liten kviss før jeg stikker: Hvilket grep holder jeg på bildet ovenfor her?
Seeya, don't wanna be ya
bloglovin

Deltar

i en konkurranse jeg. Konkurransen av denne jenta her. Du kan vinne en flott goodiebag med bl.a. hår - og sminkeprodukter :))

Snøtakk

Å, som jeg elsker SNØ!

Foto: Eirin
Deltar i konkurranse med dette hos Lone.                                                                            Foto: Eirin


Den nye headeren, som noen av dere allerede har lagt merke til, er laget av Supermarie. Tusen takk nok en gang!
Jeg liker'n

Selvportrett fra den turen her.

bloglovin

"Beauty, more than bitterness, makes the heart break"

Kunne sett på bilder inne på weheartit i evigheter. Inspirasjon og skjønnhet, samtidig. Og det er ganske så godt gjort. Jeg blir så fascinert!
Penger spares til kamera! [og sommerkurs og Malakoff rockefestival og sykkel] Herregud, la meg vinne i lotto! Da vil jeg ha hest også. :))) Har nemlig ikke foreldre som spyr penger. Tjener mine egne tenk!

Dette er nydelig!
Også se den lille søte indaneren her. Barndommen er HERLIG dere.


Se den her først, så får dere lov til å slukke lyset over senga.

Drøm søtt

har jeg faktisk litt lyst på sommer. Eller i det minste, ut og oppleve noe. Ja, jeg vet. Det er masse fin og deilig snø ute. Men når jeg ikke får dratt med familien på skitur og den mest akelystne venninna bor for langt unna i helgene, så lar jeg gjerne tankene vandre litt.

Sol. Fin arkitektur. Drømmebåten min. Varmt. Strand og asurblått vann. = syden, jeg liker deg.
¨mobilbildeunnskyld¨                                                                                                                                                                Foto: Papsen og Eirin

Jeg vil reise til et fint sted. NÅ.

bloglovin

Godteri. wawawa godteri.

Godteri.


Blomster i håret.


Lysekrone.


Og til slutt en av de mest fascinerende og inspirerende videoene på lenge.
David Ellis and Blu


punktum.

Og jeg som trodde de hadde glemt meg

Military Man - Gary Moore

Alle på skolen som fyller atten i år hadde fått brev utenom meg. Det føltes i alle fall sånn. Snakker nemlig om brevet. Brevet ifra selveste Forsvaret. Fikk det i posten i dag nå. jippiajey! Ågud som jeg har lyst inn der! Sortere og bestille flydeler som pappa gjorde, spille i garden, springe i skogen med gevær. Uansett hvor jeg plasseres, jeg vil inn!! (samme hva jeg støter på, fryktløs)

Del 1 er sendt inn. :O Det er ikke spørsmål en gang. Jeg SKAL inn!


- Har du ambisjoner om å komme inn i Forsvaret?

Det er når vi slutter å være barnslige vi slutter å være barn

En liten del av musikklinja tok barnsligheten på alvor og bestemte oss for å støtte opp om den. Så i dag, på aktivitetsdagen, pakka vi oss inn i alt vi kunne finne av vinterklær dro ut i en park i nærheten. Først snørugby, musikk mot idrett. Musikk KNUSTE idrett. Gøygøygøy!
Deretter bars det til hoppbakken. Utrolig moro!
Og selvfølgelig en selvfølge på utedager; pølsegrilling.


En av de beste lærerene vi har, Signe, og 3muer Jan Håkon.
                                                                                                                                                                                     Foto: Eirin

Hekta på mario, det er meg det

Har fått helt dilla på gamle, originale supermario. Herlig herlig spill. Og som du kan se, både firefoxen min og iGooglen har blitt smitta av mariodillan de også. :)))
Søtt, ikke sant?

Du kan spille mario her: MarioHttp

- Har du et morsomt spill å anbefale meg?

Godmusikk

Fikk mp3 til jul. Og ja. Det er selvfølgelig IKKE en iPod. iPod er no tull.
Så siste skoletimen i dag ble tilbrakt med hodet på pulten, øynene igjen og R.E.M. på øret. Pretty amazing. Sistetimen var matte vel og merke. Jeg liker matte. Det er bare sånn. Ikke slik som i norsk at du har masse synsing selv. I matte har du en regel. Følg regelen. Si A. A. bcdefghijklmnopqrstuvxyzæøå. Tell fra null til ni. 0123456789. Serdu?
I norsk har du tjueni bokstaver å tulle med, mens i matte har du ti siffer. I norsk har vi masse rare tegn. I matte bruker vi som oftest ikke mer enn disse /().:-?. Mye lettere å la være å tulle seg bort i matte.

Til alle dere der ute som hele tiden maser om musikkforslag. Les, last ned [Neinei! for all del. Kjøp cden!!!] og lytt.
 • Trang fødsel          -    hippie, manisk, drømmedame, kursiv, på fredag
 • Queen                  -    don't stop me now, under pressure, bohemian rhapsody, I want to break free
 • Michael Jackson   -    black or white, beat it, smooth criminal, man in the mirror
 • R.E.M.                 -    nightswimming,everybody hurts, man on the moon
 • Bruce Springsteen -    born to run, the river, human touch, born in the usa, o mary don't you weep, outlaw pete (ÅHERREGUD. mannens musikk er fabelaktig, hør alt du kommer over av bruce)
 • The Beatles         -     penny lane, yesterday, hey jude, I want to hold your hand, a hard day's night, yellow submarine må være med :)))
 • (Dylan Mondegreen -    girl in grass)
 • Eagles                 -     take it easy, hotel california, desperado
 • The Moldy Peaches -  nothing came out
 • ONCE(film)           -     falling slowly (glen hansard og marketa irglova)
Kjenner jeg blir glad av å skrive lista her jeg :D Kos dere!

En ting før jeg legger meg. Jeg, Eirin, har for første!! gang i mitt liv spist en HEL snømann! :O


Uffada. Hvil i fred Frosty : - ( - :   : - ( - :  nå lurer dere godt på om jeg er lei meg eller ikke nå. høhø.  hø.


Hattifnatt.godatt.
- minner om den fine blå skyen på høyresida

Fortsatt her

Har problemer med blogg.no, så driver og mailer med ledelsen. Bloggen under url'en eirin.blogg.no fikser jeg så fort jeg kan :)
Bli her inntil videre, sier ifra jeg ;)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jula mi var ganske herlig. Første hvite på seks år! Snødd to uker i strekk, reneste melisland her ute. Vakkert. Også endelig fikk jeg ordna slik at det ble nonstop på pepperkakehuset. (Side nr. 2 var jo mi :D)
Julefeiringa har vært slik den pleier å være. Mange koselige selskap med slekta med masse god mat. (Med tre kokker i slekta er julematen fantastisk.) Det merkelige er at jeg har satt mer pris på maten i år. Pakkene betyr ikke så mye lengre. Merkelig nok. vilikkeblivoksen

I romjula klarte jeg å bli dårlig, så jeg var med in person i alle selskap, konsentrasjon om det som skjedde rundt meg derimot var det verre med.

Fikk heldigvis med meg reunionsjammen til The JCB (tidligere musikklinjeband) sammen med to søte. Det var kult !
Du kan høre på de geniale gutta her: Thejcb

Vi har fått en til musiker i fæmilin tenk !


Winter Wonderland


SNøsko er nyeste mote. Bare å følge etter om du liker svupping i skoene.Adjøss for i dag

Nå skal jeg å pusle puslespill.
Klarer du å se hvor i verden jeg er?


bloglovin

Dere

Jeg driver å oppretter meg en ny blogg under navnet eirin.blogg.no, slik at det blir lettere å finne meg og å huske adressa.
Håper dere følger etter, dere 21. That would be kind of nice. :)
hits