Happenings

Trondheim er en fin by

I Trondheim skinner sola, og selv om man puster frostrøyk når man går hjem på natta, så varmer ett deilig skjerf man nylig har kjøpt seg på BikBok.

I Trondheim har man fine venninner som spanderer middag når man kommer oppover med hurtigbåten på fredag, og som gjerne låner bort senga si om natta.

I Trondheim finner man koselige venninnekjærester, som spanderer restaurantmiddag på hele gjengen.

I Trondheim møter man kjekke gutter når man går ute på gata som sier: "Du er nydelig".

I Trondheim dekker man på med de to påleggssortene man finner i felleskjøleskapet, og spiser frokost i festkjolen man hadde på seg dagen i forveien. Og mens man sitter der klarer man ikke å spise, fordi man er for opptatt av å le og tenke tilbake på gårsdagen.

I Trondheim møter man igjen gamle kompiser som følger en hjem om natta, fordi det er farlig å gå alene i Bartebyens gater.

I Trondheim ligger man på en benk utenfor Solsiden med herlige venninner og bare ler av gårsdagens festligheter.

Om du ser bort i fra at jeg synes Trondheim sentrum er nitrist med alle de grå bygningene, og at Dromedar kaffebar IKKE har koffeinfri kaffe, er kanskje ikke byen så verst alikevel.bloglovin

DR. BOMBAY

På fredag stikker jeg og Garde-Johns opp til bartebyen* for å feste til nittitallets store helt; Dr. Bombay. Samfundet is tha place to be nå på fredag! Også for bare 160(!). Liker livet.

*Bartebyen - Trondheim

Festival nr 2: RaumaRock - Gerd Mildri og Gunnhild på nye eventyr!

Vært med uttallige bussturer med skyttelbussen som førte til de særeste samtalene blant annet om bukkehorn. i tillegg ble vi døpt på bussen. Siv, Sigrid, Frank og Emilie som turkamerater. Skikkelig høljeregn. Kebab, burger og pizza. Dårlige sanitærforhold. Stagediving fra Rumble in Rhodos som leverte et fantastisk liveshow!
Minnerike bilder med engangskamera. Snakka med vokalisten i Oslo Ess, og dansa med Per Kristian "Fox" Trollvik og Magnus Børmark fra 22. Opplevd Veronica Maggio live - fy flate så bra! Allsang med Di-derre og noen få kjekke gutær.

Malakoff vs. Raumarock
Sanitærforhold: 1 -0
Lyd: 0 -1
Camp: 1 - 0
Festivalområde: 1 - 0
Gutter: 1 - 0
Stemning: 1 - 0
Konserter: 0 - 1
Malakoff 5, Raumarock 2

Bilderull


- Har du vært på festival i sommer? : - D

Dagens kroppsdel: Øre*

bloglovin

Vi har bada, fjasa, kosa oss med tressis og melkesjokolade, og fjasa litt til. Det er godt å ha så herlige venner som man kan dele alt med. Rett og slett fantastisk. Du vet hvor du finner meg når jeg er hjemme fra perm neste år. Lett.And iiIIIii will always love youuuu (8)

* Der finner du Magnhild

- Har du hatt en fin dag da? : - )

bloglovin

- dere er forresten superslappe på kommenteringsfronten. jeg vet det er ferie, men uansett. dere er 58 stykker...

Festival nr 1: Malakoff - Eirin og Emilie på nye eventyr

Location: Nordfjord
Involverte: Eirin, Emilie, Silje, Torgrim, Jostein, Johan Olav, Jens, Jostein Krølle, Kalle og diverse andre tvilsomme typer og festlige festivalmennesker!

Festivallivet er rett og slett fantastisk. Det er ikke et surt fjes å se noen plass, du blir kjent med nye mennesker, du bor i telt, som i seg selv er ganske moro, og ikke minst, du får servert livemusikk på løpende bånd til ganske så lite penger! Festival <3 <3

Malakoff i år slo ikke fjorårets musikkmessig, men med tanke på at jeg i år bodde på campen, og ikke i ei hytte langt uti gokk, slår nok årets fjorårets ned i de gjørmete festivalstøvlene.De artistene som virkelig slo an i år var Ida Maria, The Wombats, Bo Kaspers Orkester, Christel Alsos, Eye Emma Jedi, Kråkesølv og Hayseed Dixie. Først - og sistnevnte toppa alle. Hayseed Dixie var et band jeg ikke hadde hørt mye av fra før av. Men med coverversjoner av låter fra store band som ACDC, Queen, Motorhead, Black Sabbath og Kiss, og til og med norske Jokke (!) , alt i countrypreg, tok de virkelig meg og resten av publikum med storm. De tok oss inn i en annen verden hvor banjo, allsang, dans og vitsing ble til en uslåelig kombinasjon hvor tiden stod stille. Helt fabelaktig! STORT Smilefjes!

Funfact til dere musikkinteresserte: det er faren til de to banjo-spillende tullingene som fant opp trefingersteknikken!

Takker Ems for ei fabelaktig helg!
Nå til helga står Raumarock for tur. Gleder meg vilt!

- Litt misunnelig? Har du vært/ skal du på festival i sommer?

Malakoff 2011 22.-24. juli

Jeg kan ikke gjøre annet enn å klappe i hendene når jeg leser om artistene som kommer på årets Malakoff-festival. Det kommer til å bli ei magisk helg! Datarock, Ida Maria, Kråkesølv, Christel Alsos og Honningbarna. Sammen med verdens beste Emilie.ÆÆÆÆ - ta bli så bra!

 

- Festival i sommer du?

This summer is gonna be pretty amazing (!)

 • ei uke på Korfu med familien (Pappa er definitivt klar for ferie. Han sitter å hører på gresk musikk på jutub as we speak. ) ((Jeg kjøpte tidenes feteste, nesten selvlysende oransje bikini idag. Den er helt magisk.))
 • Malakoff Rockefestival med Ems
 • Raumarock med Ems, Siv, Frank og Sigrid
 • Bading, SOL
 • Fotodate med Siv i Surnadal
 • Sykkylventur for å besøke fine Caroline
 • Jobbing. Jeg prøver å bli rik, skjønneru.
 • Flere småturer, alt ettersom hva pengeboka sier
 • Lange, late dager til jeg drar inn i militæret 3. oktober.

WOAH! Det her blir fantastisk!

Og med det sier jeg god sommer, og jeg kommer garantert innom en gang iblant for å si hei. Jeg klarer meg ikke uten dere,  dere klarer dere ikke uten meg. SEEYA!

- Planer for sommeren dua?

bloglovinbloglovinbloglovin

(OG dere som ikke har fylt ut denne enda(link) har god tid nå i sommer til å gjøre det. Gjør meg glad, plis ; - ) )

3 x 19

Rett etter tidenes kjappeste gjøre-seg-klar-til-fest etter jobb på lørdag, dro jeg på roadtrip med Linda, Isak og Ola til Molde, hvor tre flotte musikkfolk, Linda, Samuel og Monika, skulle feire sine nitten.

Med et eget Queen-kor, gitar - og pianojamming og feelgood-stemning var festen finfin. Om du ser bort i fra den synkroniserte snorkinga til to karer [ISAK OG OLA] som holdt både meg og Linda våken til de små timene.

Hjemturen på søndag var rett og slett herlig og fylt av uanstrengt stemning. Vi starta dagen med å rydde etter Molde-rotekoppene, spiste frokost på Burger King, kjørte Atlanterhavsveien hjem til Lindas place location Averøya, ble servert kake og is, og bada. Kvalifiserer lett til kategorien Superdag!


Ett stykk Isak og Ola klare for tidenes Walk of Shame på BK i dress halv ett på en søndag! : - )

bloglovinbloglovinbloglovin  

"We can make this both a party and a memory!"

bloglovin

I helga holdt tidenes kontaktlærer en super avskjedsfest for både elever og lærere fra 3MU. De andre lærerne på skolen var rimelig skeptiske, men som Signe(kontaktlæreren) sa: "Nå har vi virkelig bevist at det går an. Vi hadde en super kveld og det var ingen problemer." 

Som den gamle gehørlæreren min sa: "Denne gjengen hadde ikke engang trengt alkohol i dag. De hadde jo det smilet rundt munnen alle sammen når de kom inn døra her."  Og hun hadde helt rett. Stemninga var på topp fra vi kom dit i sjutiden, og til de siste dro halv tre.

Denne avslutninga var så absolutt den beste vi kunne hatt. Det er ingen tvil om at vi som gikk i 3MU hadde de beste lærerne!3MU - YOU'RE AMAZING!

bloglovin

They really threw me a birthday party.

And it was great!

11 herlige kvinnfolk hos meg i går. Magiske øyeblikk og nydelige gaver. Kunne ikke ønsket meg mer. Jeg er heldig!

Ja, dokker veit jo - kjennje nå mæ


Inger Sofie, Linn Bente, Katarina, Emilie, Linda, Sunniva, Helene, Elisabeth,
foran: Siv, Magnhild, Caroline


Ingen tvil om at vi er modne, fornuftige mennesker .hjerte.


Inger Sofie as sexy teacher
Fikk tidenes fineste scrapbook av Emsen min


Siv, Linn Bente, Katarina, Emilie, Sunniva, Helene, Moi, Elisabeth, Inger Sofie, Magnhild, Caroline, Linda

Det hersker ingen tvil om at jeg har verdens mest fantastiske mennesker som venner.( I dag presterte jeg å kaste sigaretten til en når jeg hadde ryddevakt på kafeen. Ligna så utrolig mye på en av de sukkerrørene vi har. Der og da ønska jeg meg ett lite hull i bakken. )

Nå skal jeg avslutte kvelden med ett glass kald melk, melkesjokolade og parisutgaven av det fine hjartemagasinet av Mariell Øyre(link), som jeg fikk av Siv(link) og Emilie. Magi.

bloglovinbloglovinbloglovin

At the movies - vel gjennomført!

Foto: moi, Emilie, Marte og Siv

Tre dager - tre forestillinger. Musikk fra bl.a. Sound of music, Kurt blir grusom, The Bodyguard, Walt Disney, Mannen som elsket Yngve, Star Wars, Evita og Blues Brothers. Blåsere, sangere, dansere, skuespill og band i skjønn forening. Strålende kritikker fra alle i publikum og en sekser på terningen i lokalavisa. :- )

Det var knallgøy å være med på, og jeg blir like stolt hver gang når jeg ser hvor mange talenter jeg går på samme linje som.

Smakebit fra showet:

Her er Camilla(vokal), Elisabeth(koring). Kristina(koring), Maren(dans), Øystein(gitar), André(el-piano), Marcus(bass) og Jan Roger(trommer) i aksjon.

- Var du der, i så fall, hva synes du?
- Vært med på å sette opp noe lignende?
bloglovinbloglovinbloglovinbloglovin

RUSSEDÅP . move move shake shake

I går var det duket for russedåp for 2011-russen. Nesten hele klassen startet å feste i sekstiden på tidenes triveligste og morsomste vors hos ei i klassen, og i ni-tiden dro vi ned til samfunnshuset for å døpes. Kyss en torsk eller presidenten. Lett valg! Så og si hele kvelden var fylt med god stemning, herlige folk og masse masse dansing.

Alle bildene tilhører Marte(link).- Russ 2011 du og?

bloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovin

Helt om natta, helt om dagen

bloglovin

LØRDAG

Fra sånn

til sånn (ser av en eller annen grunn litt skremt ut)

Fine Magnhild sminka Emsen(Emilie)

Her holder jeg på å ta av igjen de forbanna falske øyenvippene som så absolutt ikke ville samarbeide.

Se så fin hun ble!

Forskjellsbehandling

Dette er kjærlighet

Det her er vakreste Linda som vi dro med oss hjem fra byen i tretida.

Og her er Emilie dagen derpå. Velfortjent liten hvil på sofaen etter fire timer søvn og speilegg-nattmat klokka sju. Sola stod opp før vi rakk å legge oss. Det er ikke ofte det skjer.

Mens Emilie valgte å studere innsiden av øyenlokkene sine, så jeg Petter Northug vinne 5-mila.Deilig.

Jeg kjenner at jeg fortsatt ikke har fått tatt igjen nok søvn.

- Hatt ei fin helg du?

bloglovin

Hårshow

Visning av de nye trendene for 2011 - Lumina(blondes) og Passionista(redheads).

Nevermind de rare klærne vi fikk, og stylingen min for den del. Gøy var det!


- Vært med på noe lignende?

bloglovinbloglovinbloglovin

OnFire

Altså - iblant må man bare kaste seg i det.

Skal være hårmodell for Wella i morgen.

bloglovin

Vi ska fæst heilt te sola står opp!

Jeg tror Øyvind koste seg blant femten jenter i går jeg. Feiring av beste Emilie til fem på natta♥ Mange flotte nye bekjentskaper og magisk musikk.

Her lå vi en time og hørte på deilig musikk og så opp i taket. Koble sammen de roligste sangene fra denne lista, og du får tidenes herligste spilleliste.


Vellykka!


bloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovin

Gifta seg i badekar

Emilie: Herregud, det kjennes ut som jeg tisser på meg.
Eirin: Om du tisser nå, så får du gå ut av badekaret!
And that makes perfect sense.

Vi var seks flotte korpsmennesker som jobba i ti timer i går for at verdens beste Sunniva skulle få verdens beste bryllupsservering. Og vi beviste nok en gang at korpsfolk er flinke til å gjøre ting sammen. Vellykka deluxe.

Så vellykka at jeg og Emilie bestemte oss for å ta en real fotbehandling - for det trengs når man har sittet til sammen fem minutter. Ett sttykk fotbad med masse skum, musikk fra Amélie, og pizza på badekarkanten endte i bading med klær. Emilie plumpa oppi, og jeg fulgte likesågodt etter. Du får ikke mer fjas enn du får med Eirin og Glas.

Om du ikke forstod den på toppen, jeg må jo ta i betraktning at det er enkelte menneskelige vesener der ute, som er litt treigere enn oss andre: om Emilie virkelig hadde tissa i badekaret, ville jeg sittet igjen der da? ;-) Haha.

Skal sies at kvelden ble avslutta med deilig fotmassasje før vi sovna. Om morgenen stakk Emilie på jobb, mens jeg sov.. MmmmMzzZZz.

bloglovin

A small step for mankind

Da er jeg en brøkdel nærmere.

Jeg skjelver i buksa. Nei, vent, strømpisen.Om du er søt, så svarer du på de to pollene i margen til høyre. Tusen takk :-)

cause we act stupid in public and people still love us

Inger feira som sagt bursdagen sin paa ei turisthytte, og jeg lover deg, det kunne ikke blitt bedre! Selv om nesten ikke noen av oss ti kjente hverandre fra foer av, har vi allerede naa begynt aa snakke om aa gjenta suksessen til sommeren.

Herregud, saa bra vi hadde det! Twister, fantasi, mimeleker, kortspill, psyokologleken og bare tull til fem paa natta. Superkoselig!

Vi mima vaatdrakt
Pappa til ett stykk troett Eirin: "det ser ut som at du har falt ned fra månen" Jotakkdu. :- )

bloglovin

Ut på tur og aldri sur, vi skal dra på hyttetur - pakke sekken i en fei, om du vil så bli med meg

I går ble verdens beste fløytepus, Inger Sofie, atten år, og dette skal feires i superdeilige slampklær på ei hytte i Aure i dag og i morgen. Det blir så bra!Bilder fra hytta mi i sommer.Ovennevnte kosedress til samlet pris 288 kroner på gutteavdeldinga til HM. Løp og kjøp folkens!


- Noen av dere fintfolk der ute, som leser dette, som klarer å huske hvilken plate man finner sangen jeg har sitert i tittelen? Klem til den som gjetter riktig!

GJETT OM JEG ER GLAD DA!

Klokka er ti, og først nå er jeg rolig igjen. Så godt som i alle fall. Jeg kjente på nerver fra klokken ni til ti på halv fire jeg. Både jeg og nakken var superspente. Aller først fikk vi litt praktisk info, deretter testa de oss i matematiske dilemmaer, finnenestefigurirekken-oppgaver, og til slutt i ordlikhet. Så ble det en gratis halv loff med litt melkeprodukt og svin på og to timers venting. To timers venting for å teste hørsel, syn, fargesyn, bli veid og målt. Så ble det enda en time venting og jeg lo av og med gutta jeg var der sammen med og koste meg. Så ble det legesjekk hvor det ble konstantert at formen min er tipp-topp!  [Her ble det enda to timer venting hvor vi til og med avgjorde at vi trengte MacGyver til å holde oss med selskap, jeg for min del fikk også kjøpt en gave på senteret. Tikktakktikktakk...] Til slutt en siste snakkis med OFFISER hvor jeg satte opp ønsker for hvor jeg ville(før snakkisen var det ikke bare jeg som holdt på å dø av nervøsitet, men en av gutta også. Heldigvis fikk han tommel opp :-) ).
Skjønner du lite av hva jeg babler om? Jeg var på sesjon i dag, og JEG KOM INN I FORSVARET!!!

Så nå ser søkelista mi sånn ut for neste år:

 1. Garden
 2. Vakt - og sikringstjenesten
 3. Militærpoliti

Fin, ikke sant?

- Har du tenkt deg inn i forsvaret?


Neste år til er det min tur  til å være grønn og vise muskler!

bloglovin

Nyttårsaften

Papegøyepotet. Puslespilltradisjon. Slektsbesøk fra ol-byen. Leker. Kalkun, hjemmelaga karamellpudding og sjokolademousse. Og selvfølgelig litt fyrverkeri.

Jeg hadde det finfint!

I'll bet living in a nudist colony takes all the fun out of Halloween.

Årets halloweenfeiring hos Silje i går.

- Hva kledde du deg ut som?

En flyktning krysser sitt bilspor

JEG HAR VÆRT UTE OG ØVELSESKJØRT I DAG! (for første gang)
GØY!, og en smule stressende.

Så nå svever jeg i rosa boble(det hadde vært lite kult da!). Så søndager framover finner du meg sikkert på Ica Maxi. Lover.

Ja, jeg er seint ute. (fylte atten i juni, for dere som ikke vet).

- Hvor gammel var du da du tok trafikalt, og begynte å øvelseskjøre?


Og du! Når det kommer bøssebærere på døra di i dag, gi femti kroner mer enn du tenkte å gi. DU klarer deg alltid ei uke uten costume eller en tur på kino. Tenk på det.

"Life's pretty good, and why wouldn't it be? I'm a pirate, after all."

Vors til klassens nyinnflytta, herlige sunnmøring, Caroline
En gutt og ni jenter
Jalla musikk fra NRJ (Lady Gaga ftw. haha.)
Piratkostymer
Swing til diskomusikk
Ut på byen
Treffe igjen venner som har flytta
og sist, men ikke minst, feiring av 18-årsdagen til fine Ingvild. hjerte.

"Mirror, mirror on the wall, who is the fairest of them all?"

Elisabeth, Caroline

Ingvild, Caroline, Elisabeth

Silje, Ingvild, Elisabeth, Aina

Masse fine folk

Muskeldama

Ett stykk fornøyd Caroline

Elisabeth, Eirin, Ingvild, ut på tur etter tyrkisk pepper og cola

Carola-ku

Silje

Roy og Caroline, leilighetsfamilien. Roy var eneste gutten, tror så absolutt ikke han mistrivdes.

Eirin

Alt i alt en superherlig lørdagskveld - og natt! Om du ser bort i fra ei sur på min egen alder som mente jeg sølte ut drinken hennes. Altså, du vet at når den du krangler med begynner å dra inn at man ikke ser atten ut, da har man vunnet. Jeg vant lett, og sprang fra henne og jumpa rett inn i bilen til pappaen til Ingvild som henta oss. Smil så fornøyd.

BackToSchool 2010

Og jeg som trodde jeg kom til å mistrives blant teensa som alltid svirrer rundt i Braatthallen på skolefestene(ja, jeg er fullt klar over at jeg også har vært sånn(bare ikke fullt så ille? er jo lov å håpe)). Storkosa meg jeg. Kan ha noe med at folk på min alder endelig har lært, i alle fall de fleste, å drikke med måte; gikk jo an å danse og føre samtaler med så og si alle fra klassen som møtte opp. I tillegg var musikken konge denne kvelden med eget band fra musikklinja(ser dere allmennfolk, dere trenger oss), og dj'en spilte musikk det faktisk gikk an å danse til og føre samtaler under. Ikke en gang folka mine her hjemme, som bor rett nedenfor hallen, hadde hørt noe. Vellykka kveld med behagelig jentevors, inkl. ett stykk Martin.Haha, la oss posere dere. Vi vet vi er fine.

bloglovinbloglovinbloglovin

El Cuero lørdag 25. sep.

El Cuero er vel det Kristiansund(oslo)sbandet etter 120 Days som har hatt størst suksess i Norge, noe som ikke er uten grunn. Selv om det var overraskende få folk på en deilig konsert med så lave billettpriser(!!!), så ga bandet alt. Nesten for mye lyd der nede i den gamle Kjønnøybrygga. Ble noen turer ut for å hvile trommehinnene. :-))  Men altså; Kristiansundere: hvor var dere hen?!

El Cuero spiller en blanding av rock, klassisk rock og country, og du kan høre den mest kjente låta her:

"Hate will get us nowhere", og sjekke ut myspace-siden her: El Cuero@myspace

Bilder: Marte Steffensen aka dama til Bugge

Bilder: Marte Steffensen aka dama til Bugge

bloglovinbloglovinbloglovin

Ferie!

Hæhæhei, vi er tilbake,
og vi har tenkt oss gjennom taket.
VM er glemt for EM er vårt,
bakrusen er borte for godt.
Vi skur av verden og slår på TV , ute skinner sola her inne hyler Scheie.

Mitt bilde.

Gud, så deilig med ferie. Har endelig fått litt tid til meg selv. Fant meg igjen på sofaen i verdens koseligste hytte med ei etterlengta bok skrevet av en av favorittforfatterne; Ingelin Røssland.

Mye har skjedd på kort tid. Jeg har solgt verdens to fineste rotter(ikke helt gått opp for meg enda), jeg har fått to fine kaniner, jeg har opplevd Kristiansundsbandet El Cuero live og er fasinert, jeg har spist nok en middag hjemme hos Caroline, jeg har hatt fotodate med førstis-Siv, og jeg har vært på Back to School og kosa meg med fine folk.

Om du vil finne på noe med meg, så må du bare ta kontakt. De som er først ute får mest Eirin-tid. Jeg er glad i dere.

(Linker til innleggene kommer i dette innlegget etter hvert som ting skrives ned.)

Surpriseparty til kosebamsen, JR

Tina og Mathilde fiksa verdens koseligste og mest vellykka surpriseparty til Jan Roger i går. Fyren ble atten sist onsdag, og det måtte jo feires!

Åttitallsparty var greia.Bursdagsbarnet, JR, med gaven han fikk fra Mathilde; ei Fred-t-skjorte siden hunden hans heter Fred.
Det er obligatorisk å synge med på Queen - I want to break free. (Om det ikke hadde vært vekkeklokketonen min ville den vært en av mine favoritter.)Bildene er lånt i fra Ingvild og Mathilde.

bloglovinbloglovinbloglovin

Jeg har det så deilig!

Nå er det ikke mange dagene siden jeg storkosa meg i Side, Tyrkia med familien.
Fra mandag  av bare fortsetter herlighetene.
Tredagers Trondheimstur med Ingvild, deler av torsdagen skal jeg forhåpentligvis tilbringe med herlige Emilie, og neste helg blir det Malakoff Rockefestival med både fine Ingvild og supersøte Linda. Jeg har det så deilig!

Trondheim fører vel til masse vindusshopping og sikkert noen smarte innkjøp. Okei, sko MÅ jeg ha. Men kjenner jeg meg selv rett kommer jeg hjem uten sko.

Malakoff vil blant annet inneholde:
overnatting på hytta til en kompis sammen med koselige folk og flotte musikere og band som
 • Big Bang
 • Thomas Dybdahl
 • Skambankt
 • Johan Olav Nilsen og Gjengen
 • The Cumshots
 • Sivert Høyem
 • Timbuktu og Damn!
og sikkert masse andre deilige overraskelser. Nå skulle jeg til å si at jeg er forberedt og åpen til alt, men det kom alt for feil ut. Au.

Tyrkia
- sinnataggen


- onepiecegurlnumbah1


Ellernei. Er nok lisjpia sin dette. Heldigvis. Driver ikke med teletubbieslakt. Ikke kan jeg lage kyssemunn heller.

bloglovin

Ikke lenge igjen nå

Nå er pakkelista skrevet ferdig, og jeg har til og med samla adresser til de som skal få kort i postkassa si. Om du også vil ha, skrik ut og send meg adressa di på eirins92@hotmail.com før klokka åtte i kveld!

Eirin borte sier du?  Jo, nå skal dere høre. Torsdag morgen 05:45 setter jeg kursen mot Årø Lufthavn (isja, Molde), for så å ta charterfly direkte til to fantastiske, innholdsrike, og ikke minst varme, uker i Side, Tyrkia. Har vært der en gang før, så jeg gleder meg som en liten unge!
Når jeg gikk hjem fra jobb i går og det kom en varm vind drømte jeg meg rett til solsenga med en gang. Åh, som jeg gleder meg! Skal bli superdeilig!
Jeg skal jeg spise massemasse is, flyte på en madrass på det azurblå vannet og bli solbrent på overarmene, ligge på solsenga med ei god bok i handa og la tærne grave sandgroper, bygge sandslott med lisjpia, snu meg etter solbrune gutter, spise meg feit på tyrkisk mat(verdens tredje beste(!)), nattbade, og ikke minst spille bordtennis mot tyrkerne!
Også regner jeg jo med å bli dratt med på turer oppe i fjellet for å oppleve den mer fattige sivilbefolkningen(pappa) og besøke en eller flere gamle byer og monumenter(mamma).
Deiligdeligdeilig FERIE. Nå er det MIN tur.

Rhodos i fjorAuf wiedersehen!

ÅJÅJÅJ - A1

Åh, goodtimes


Åh, tenk da dere! Jeg fikk oppleve A1 live i går jeg! Virkelig en barnedrøm som gikk i oppfyllelse.
Det var kjempegøy og storstemning på åpninga av Norges triveligste festival, Tahitifestivalen! Sang med og greier!
Etter åpningslåta så spurte Ben om mange hadde opplevd bandets oppstandelse og hørt plata fra 1999 og selvfølgelig gaula jeg og alle andre/ett fåtall ganske så høyt. Resten av ungene snudde seg, og nå i ettertid er ikke det så rart. For du kan si at gjennomssnittsalderen dems i 1999 var to år... Er det nå jeg skal føle meg for gammel til slike ting?

Jeg har forresten bilder av meg med A1!!!!!!
Dessverre får ikke dere se de på ei stund, må fremkalle filmen først. Tok nemlig en Susanne og dro med engangskamera istedenfor å risikere å ødelegge min fine olymPus. I motsetning til Susanne fikk jeg til og med autografer. Av alle tre. JESS
(Paul mangler tho. Teitingen ble ikke med  på reunionen, men med tanke på at han ikke er så fin, så går det egentlig ganske bra. Eller nei, Paul var den med beste stemmen. Osj, dilemma.)
Nå lyser det fjortis lang vei her, Eirin...


Før konserten dro jeg på min første poltur (!)((ikke fullt så mye fjortis, hæh)), for så å dra hjem og spille Harry Potter-spill og drikke vin med Katarina og Karoline. Kjempekoselig!
 (Skal du ha ei fin, lett sommervin anbefaler jeg rosévinen Fresita. Billig og god!
)


Her er forresten folka, som trøst for at mine bilder ikke kommer på ei lita stund enda. Bilder hentet fra lokalavisa.
- Hvem er din favoritt; Mark, Paul, Ben<3 eller Christian?

bloglovin

JIPPI LYKKE JIPPIJIPPIII!

Fikk melding fra posten allerede i førstetimen i dag. Mitt Olympus E520 brukte bare 2 døgn fra MPX sin hovedavdeling i Sandefjord og opp til meg. Dét er god service det. Billigst på markedet også. Reklamerereklamere.

Rakk først å hente kameraet nå i kveld, og må vente enda lengre før jeg kan begynne å bruke det. Batteriet må lades i fem timer først... Kunne de ikke bare funnet opp batterier som allerede var lada? Det ville vært finfint. Skal finne opp det jeg. Lover.

Jeg skal ikke legge skjul på at jeg elsker emballasje(jada, pappa. du har rett. Han har nemlig sagt at siden jeg var liten har jeg brydd meg mer om emballasjen enn det inni. Han har flere bildebevis...) så lykken var stor når det første som møtte meg var bobleplast i XXXXL size! Bare to riller, men likevel. Fabelaktige greier!


Etter å ha pakka ut kameraet og funnet ut av batterimysteriet, oppdaga jeg mer

BOBLEPLAST
gif creator
(Jadda, Emle, jeg skal ta med litt til deg også:)).)

Men over til hovedattraksjonen igjen. SE så FINT!

Bare pass deg, ellers knipser jeg deg.

Vet i alle fall hva jeg skal lese i kveld:)Minner om spørsmålsrunden.(klikk på)

"Da vøttø"

Var på Atlantenrussens russerevy i går. "Glattlanten". Med blant annet herlige lærerimitasjoner og stereotypier fra både
musikklinja(hasj),
allmenn(spakkel og dumheter),
media("hæh?" )
og idrettslinja(glattinger)
storkoste jeg meg i salen sammen med Inger. Klarer nesten ikke å vente til neste år. Da SKAL jeg være med. Og om jeg ombestemmer meg før den tid, DRA meg bort til påmeldingslista, eller i det minste skriv på navnet mitt. Jeg kommer til å angre om jeg ikke er med.
Også ja. Jeg må jo rose bandet også. Selvfølgelig rent musikklinjeband. Creds til Jan Håkon og Karianne fra 3MU for nydelig sang.

- Sett en av årets russerevyer, i så fall fra hvor?


JEG HAR BESTILT MEG KAMERA :-D Så nå blir det snart bilder til glede for meg, og forhåpentligvis dere.
Er et Olympus E520 som snart kommer i posten.

Også imens dere er på nett, så kan dere jo stikke innom HER og stemme på meg også. Da blir jeg glad!

Jepp. Jeg liker strekene. Har forresten og noen bilder nå. De er tatt av forskjellige, og hentet fra Lina, bursdagsbarn 2.

Skal det være sekstitallet, skal det være. Anette og Rannveig hadde til og med sydd egne kjoler for anledningen!

KONSERT

I kveld braker det løs oppe i Braatthallen her i Kristiansund. Vi, elevene på musikklinja, skal nemlig holde en fantastisk 70-tallskonsert.Det blir reggie, rock, disco, og pop. Du får blant annet høre musikk fra Kiss, Queen, Donna Summer, Black Sabbath, The Who, Diana Ross, Bee Gees, Cat Stevens, Sex Pistols osv. Blir ikke det her bra, så vet ikke jeg hva som skal til.Gleder meg! Og jeg forventer å se deg der!

You are only young once, but you can be immature for a lifetime
+ masse andre fine folk, og flott nittitallsmusikk

bloglovin

Iblant er livet bare så utrolig urettferdig og naturkreftene så farlige

Sett pris på det du har før det er for sent.

 

Hvil i fred Nicoline og Mona<3


http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=598330

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=598290

 

18 - Anne

I dag ble Anne, ei jente jeg har delt utrolig mange gode øyeblikk med, hele 18 år- Myndigpus og greier!
I?m wishing you another year
Of laughter, joy and fun,
Surprises, love and happiness,
And when your birthday?s done,

I hope you feel deep in your heart,
As your birthdays come and go,
How very much you mean to me,
More than you can know.

GRATULERER!
Jeg liker deg<3Historieprøven gikk så som så. Er ikk glad i at noen lærere har helt konkrete spørsmål som krever helt konkrete svar på toppen fem setninger. Hvordan skal en da klare å få karakteren seks når det bare er tre spørsmål? Og om man er så uheldig og ikke kan svaret på akkurat de tre spørsmålene, men kan det meste andre de to kapitlene byr på. Hva gjør man da?

I går

Var jeg i attenårsdag til verdens beste Helene, noe som virkelig var storstas! Har ikke hatt det så gøy på evigheter.

Ni jenter og nittitallsmusikk slår aldri feil.


Jeg dro ut sånn herog satt sånn her i dag - sliten-Gratulerer så utrolig mye med overstått, Helene!


Henrik: Du begynner å bli så feit Johannes. Kan jeg få desserten din?

gif maker


Forestillingene på kulturtorget var av topp kvalitet. Jeg er litt satt ut enda av noen.[proffe norske skuespillere og musikere fra bl.a. Panta Rei og Riksteatret] Ti forestillinger på to dager - dét er travelt det. Men åguriland så lærerikt! Fikk innsyn i så mange bra skuespillerteknikker. Fascinasjon til tusen. Jeg SKAL bli skuespiller.

Fikk også mange nye kompiser og to venninner; hvorav tre var helt syke. Gullkorn på rams døgnet rundt. Har ikke kost meg og slappa av så godt i noens selskap på lenge.

Eirin og Johannes-style


Jaa, den senga i toppanimasjonen. Vi fikk hvert vårt hotellrom forstår du. Med dobbeltseng. Motstod bare ikke fristelsen til å hoppe i den. Kan bekrefte at spretten var knall!
Litt paranoid ble jeg da også; med kikkehull på døra, smekklås som du ikke vet fungerer, og en BIBEL på nattbordet. Noe som ikke ble bedre av at jeg hadde sett "Paranormal Activity" dagen før jeg dro. Toppers timing!

bra uke?

 • Fotokonkurranse - deltakelse, stem på det du liker best du, ingen tvang vetdu, hahahaha
 • VS                     - Deltar i blogg vs blogg
 • Herregud så ivrig jeg er i bloggverdenen.

Om dere har lyst så kan dere jo få gå inn på bloggene jeg synes er best i samme slengen:
 • Sofsen - meningsfylte og underholdende innlegg
 • Linnéa - herlig sarkastisk humor og en dæsj med bilder
 • RetroFairytales - tekst og flotte bilder
 • Supermarie - kreative, morsomme tekster OG bilder - Favoritten


Morgendagen skal bli en herlig dag! Få skoletimer, treningssenter med to søte, byen, besøk på kinarestauranten og kinotur med Linda. Gleder meg!
Satser på at torsdagen og fredagen blir like fine også. Jeg og klassens kosebamse skal nemlig på gratistur til Molde. Hvor vi får ligge på hotell og skal se små og store kulturinnslag fra blant annet rikskonsertene og fortelle hvilke vi liker best.
Kjenner på meg at dette blir bra!

Meg og morgendagens søte date :))
 Fra den gla'tiden vi var medlemmer i et band med det herlige navnet Drazkowski.

Fabelaktig, fortreffende, fantastisk

Fest hos ei god venninne i går. Har ikke hatt det så gøy på evigheter!

 • dansing
 • skyss alle veier
 • big fish little fish[spotify, youtube med trinn og greier]
 • gode folk
 • PUTEKRIG
 • fin musikk
 • "Se der går en sebra", må sees!
 • = Ingredienser til en fantastisk bra kveld!Ågud, den er så bra!

If you wait until you are sure you will never take off the training wheels

Jeg og Ingvild var på trening i dag. Egentrening med utrolig mange apparater. Sjeldent det er så gøy å trene! I tillegg er vi så heldige at det er få som går på akkurat det treningsstudioet, bare en ti førti-femti åringer i uka og lærerne fra ene videregåendeskolen, som later som at de er spreke, på torsdager. Null kø til alle apparatene, bare å velge og vrake!
Selv synes jeg roing var artigst. Bare pass deg Olav Tufte for: "Jeg er i kjempeform, jeg er i kjempeform!"

Jeg og Ingvild skal bli de muskelbombene. Bare vent å se. Eller i alle fall; Ingvild skal bli bedre på coopern, jeg i benkpress punktum
Kan vi fikse det? Klart vi kan! tralalalallala

Ellers, så ligger da snøen enda og rottene er kule, akkurat som før.

Ta vel i mot Ingvild. Min treningskamerat. Ene og alene.

Tidligere har jeg deltatt på tre dansetimer og åtte tennistimer. Alt dette på 17 år. God form sa du? Både ja og nei.
For å si det sånn: Jeg trenger denne treninga!

- Trener du ?

Du sa en halv kopp!

For ei innholdsrik helg dette har vært! Første frihelga siden oktober. Kjempedeilig!

Jeg har fått besøk av ellers så sjeldne gjester. Både Bambi, Feline og selveste skogens kongle, som selvfølgelig står med ræva til kamera.


Vært på noe vi trodde ble en tredamesmannsfest hos Hege. Hvor vi endte opp med rundt en tjue stykker. You never know. Virkelig. Koselig kveld! Og Hege ser bra ut som vanlig.


Jeg var på restaurant og spiste den beste biffen etter BigHornSteakHouse i Oslo for to år siden. Jaggu meg på tide!
Vi feira nemlig at søstersen fikk vitnemålet sitt. GRATULERER nok en gang!


Også har jeg hatt kosekveld med Helene. Superkoslig og alt for lenge siden sist!
Vi prøvde oss på å spille gitar, så film og tok tullebilder(barnslighet gogo!).


Denne helga kan godt gå i reprise om den vil. Det ville vært ganske deilig.

I skrivende stund har jeg nesten ikke følelse i fingra mine. Kan garantere at det ikke er mer enn seks grader her på rommet mitt. Råkaldt. Så nå tror jeg det er lurt å slukke lyset og balle teppe rundt de, før de blir helt røde og følelsesløse.

- Også en liten kviss før jeg stikker: Hvilket grep holder jeg på bildet ovenfor her?
Seeya, don't wanna be ya
bloglovin

Det er når vi slutter å være barnslige vi slutter å være barn

En liten del av musikklinja tok barnsligheten på alvor og bestemte oss for å støtte opp om den. Så i dag, på aktivitetsdagen, pakka vi oss inn i alt vi kunne finne av vinterklær dro ut i en park i nærheten. Først snørugby, musikk mot idrett. Musikk KNUSTE idrett. Gøygøygøy!
Deretter bars det til hoppbakken. Utrolig moro!
Og selvfølgelig en selvfølge på utedager; pølsegrilling.


En av de beste lærerene vi har, Signe, og 3muer Jan Håkon.
                                                                                                                                                                                     Foto: Eirin

Koselige tider

Heiheiheiheiheiheiheiheiheihei.
Travle tider gitt. Rekker så vidt å stå opp før jeg skal legge meg igjen.

I alle fall...

De to siste dagene har jeg

... kjørt gjennom den nye tunnelen til Averøya, sammen med pappa som bare synes slikt er SÅ FASCINERENDE.


...vært på jobb og tatt enda mer usaklige bilder. Tror jeg. For alt jeg vet kan jeg ha klart å snikfotografert ei side fra Koranen.
Bare se her.


... hørt på juleeventyr, sett Reve-enka og Askeladden og de gode hjelperene som avslutning i norsken, med juletrehatten til læreren på hodet, mens de som var så flinke å huske på kalendergave koste seg med pakkene sine

[adressa er http://hazymarn.blogg.no/ om du tror du har sjangs]

... gått rundt juletreet, gjennom klasserom og ganger med musikklinja og sunget julesanger... tatt avskjed med kontaklæreren, som pensjonerer seg, ved å synge sanger, spille kennedy game, spise kake og drikke en gløgg Eirin faktisk likte. :-))

Dette er søta mi. null adresse på deg.

Jeg har hatt det travelt og koselig på samme tid, så nå er det bare å sove tre kvarter ekstra > møte opp på skolen > synge morsomme julesanger og hjem og sove igjen.

God natta! :-]
bloglovin

It's Russian. It's big

Opplevde to og en halv time med: bang, hyl, bang, bang, svosh, hahaha, bang, wæow!, ooooi, bang, neeei, wæow, wæow, svosh, bang, wæow!
Og satt igjen bare gapende da rulleteksten kom.
2012 var utrolig bra som underholdningsfilm. Ikke de beste effektene, men hjelpes som man lever seg inn i filmen etterhvert. Regissørene har virkelig klart det denne gangen. Som Markus sa, det skjedde alltid noe. Spenning fra begynnelse til slutt.
2012 anbefales!

2012
Charlie Frost var konge
20122

På vei fra kinoen flyger plutselig en av gutta forbi, med en annen en i hælene. Gutt en hopper rett inn i store einerbusker og blir liggende, gutt nummer to hopper etter. Alt dette for en mobil. Stakkars Niklas (gutt nummer to), endte med å måtte bli med meg hjem og fikk "bandasjert" og plastra øret sitt. (Linda, og Sindre gutt nummer 1 og, selvfølgelig) Tullingen hadde jo nesten klart å rive ut piercingen sin som er festa i begge øreveggene oppe. Masse blod. Masse masse blod. Isja.

Etter å ha fôra Niklas med paracet og Ibux stappa jeg i alle tre mat og kasta de på dør. Klokka var halv ett og et stykk sivilisert menneske skulle da sove.

24nov09 3

Akkurat slik som  nå.
Godnatt:)

Oisann

De to siste ukene har jeg vært mer surrete enn vanlig. Klarte til og med å sende ei melding hvor det stod "Hurra!" på til ingen andre enn ('*trommevirvel*)  rektor. Flott Eirin.

På mandag var jeg sammen med klassen og hospiteringselevene og så oppsetninga Little Shop of Horrors. Flere fra klassen min var med, og herlighet så flinke de var!
Er dere interessert i musikaler? Se Little Shop of Horrors på nett :) Lover at dere får en knall filmopplevelse dere ikke vil glemme!
Handler om en nerdete blomsterhandler(Seymour) som finner sin sjanse til å få oppleve suksess og kjærlighet med hjelp fra en kjøttetende plante(Audrey ||).
s5001879
Erlend (1MU) som Audrey ||.

Audrey: Seymour's first radio broadcast! I wanted to hear it so bad. I tried to be on time, but...
Mr. Mushnik: Don't tell me. You got tied up. 
Audrey: No. Just handcuffed a little.
mushnik
Maren aka mrs. Mushnik

Før jeg avslutter nå, lurer jeg på en ting. Vi i klasse 2MU klarer nemlig ikke å bli enige om hva som er riktig. Hvilket alternativ ville du valgt, A eller B ?
dorull
Jepp, jeg spør deg hvilken vei du liker at dorullpapiret henger.

Shadows of a thousand years rise again unseen, Voices whisper in the trees, "Tonight is Halloween!"


"I am the who, when you call who's there"

Av en eller annen merkelig grunn er det plutselig ikke så gøy å blogge når høyrehanda ikke får være i nærheten av tastaturet.

Gårsdagens halloweenfest var, som Susanne skrev, veldig innholdsrik! Herlige folk og herlige kostymer. Merkelig nok ble det ikke duell mellom Spiderman og Batman. Og av en eller annen grunn lå jeg i senga mi kvart over elleve. Noen som har ei forklaring?

Pappa ville også feire halloween, så han har gått rundt med heksehatten fra loftet hele helga han :)))
s5001495
Søte pappan min <3

- Bilder fra din halloween noen plass? Link takk. Alltid artig å se andres kostymer.

Fame

Er det lovlig å ha samme bloggtittel to ganger ?

Når jeg tenker meg om så har jeg vært ganske snill og flink i dag. Ikke vært for slitsom, tatt ting litt med ro, rydda og vaska hele rommet mitt [applaus! det er bittelite] feira 52års dagen til onkel og 17års dagen til Ingvild, jeg har til og med vært litt søt, ettersom alle sier jeg er så flink til det.

Hjemme hos onkel og tante mumsa jeg i meg alt for mye hjemmelaga sjokoladepudding, og Ingvilds bursdag ble feira med å se Fame på kino.
Filmen var Fantastisk! Storyen var kanskje ikke den beste, men fyttikatta for noen talenter! Frysninger til tusen.
Filmen har blitt slakta av kritikerne og fått i gjennomsnitt to. Selv mener jeg filmen burde fått en femmer. Også vil jeg nevne at om man selv har bakgrunn i musikk, dans eller drama så er det mye lettere å bli engasjert og forstå hva elevene i filmen går gjennom. Selv går jeg jo musikk og kan relatere til det meste som hender i filmen.

ingvildbursfame 12

Før jeg avslutter vil jeg bare fortelle at jeg har lært meg å like høsten også. Som barn hata jeg den nemlig. Høst var = regn.
I dag er høst = farger, og farger = hugleik. Så da kan vi jo ikke ende opp med noe annet enn at høst er en fin ting:)

ingvildbursfame 21
Håper dere sover like godt som meg. Jeg skal nemlig sove som en engel i nyoppredd seng!<3

Life may not be the party we hoped for, but while we're here we should dance.

Torsdagen ble dagen for det beste vorset jeg har vært på, og førte videre til en knallkoselig kveld oppe i Braatthallen her i byen. Det var nemlig på tide med årets første videregåendefest; Back To School. På vorset hos Markmus var de aller fleste av de aller herligste samlet. Jeg trenger ikke å si mer enn at dette vil jeg gjøre hundre ganger til.
Oppe i Braatthallen ble det som vanlig mange nye bekjentskap, og et femtitalls klemmer. Klemmer hører til på slike fester vet dere. Alkohol innabords  you see.
Den biten vi hadde med livemusikk var også knall i år. Tidligere har vi hatt artister og band som Surferosa, DeLillos og Madcon på besøk. I år var det ikke noen store artiser på scenen, men jeg vil virkelig si at vårt eget musikklinjeband, Fools of Tune, underholdte nesten like bra som Surferosa. Gutta er lovende, har allerede vært med å varma opp for Hallelujagutta og skal senere varme opp for CCcowboys?

Og, ja
Øystein fikk seg nok en hårklipp.
fest 016

Dettte er noen av de herlige folka jeg delte kvelden med.
Det er forresten iste i glasset til Anniken.
fest 024
kopi

Etter tre og en halv time søvn var ikke det beste å ha åttetimers skoledag; hvor de to førstetimene var nynorsk diktanalyse, fortsatte med tysk og gehørprøve, for så å avslutte ti over halv fire med gym inkludert styrketrening. Takk gud for at Igor er en bra gymlærer og tar hensyn.

- Har du vært på videregående fest enda?

Forresten Jørgen, her er sida for deg.

Stolt-enberg

Jens Stoltenberg, altså vår kjære statsminister var og holdt foredrag for alle videregående elever i Kristiansund i dag.
Han snakka seg bort litt, noe som førte til en del gøyale kommentarer fra han selv. Han kom dit som statsminister og ikke APpolitiker, så det var ikke noe valgkamp han drev, men heller en kampanje for å få hjemmesitterne opp av sofaen. Hjelper jo ikke å ha en mening når man ikke prøver å påvirke valgresultatet, gjør det vel?
Jensemann svarte også på en god del spørsmål fra salen, om alt fra pelsindustrien til vei-og rassikring. Veldig bra svar, ikke sånn bullshit lærerne pleier å komme med. Rett og slett to herlige timer med "Samfunn".

Også måtte jeg jo ta bilde sammen med Jensemann. Haha, jeg, Silje og Oda "hosta" oss frem og gaula svineinfluensa for å komme oss gjennom folkemengda. Folk spratt jo unna med en gang. Ikke så rart med all frykten vi har blitt prakka på gjennom mediene. De fleste reagerte vel uten å tenke en gang.

s5009960


Ser du, jeg har kjøpt meg en ny tunika også:D
Til ære for Jens, liksom.
s5009978
s5000002


Over og ut Knut, (Jens)

"D e nå litt risky.."

var favorittsitatet til pappaen til ei venninne av meg de første tyve minuttene av kampen.
Jeg, Eirin, har vært på fotballkamp! Kristiansund BK mot Rosenborg BK2. Ser du Vebjørn. Da har jeg oppdatert meg :]

Første halvtime av hjemmekampen regjerte trønderne. KBK måtte være i forsvar absolutt hele tida, likevel så klarte RBK å få inn to! mål.
Etter pausa snudde kampen helt og Leo Totev scorte sitt andre mål og utligna, og med ett kvarter igjen klarte John Erik Klinge å score på straffe:D
Verdt  å se på tross regnværet. Vi vant jo 3-2 :D

Nye Bergen, bokstavelig talt

kbkrbk2 32

Ivrige supportere :)
kbkrbk2 32 3

kbkrbk2 32 9

Vi snakkes i morgen!
hits