Bursdag

Linda

I dag inviterte jeg vakreste Linda hjem til meg for å feire bursdagen hennes en gang til. Det blir jo ikke skikkelig bursdag før hun har mottatt gaven sin! Med muffins, tjukklefser, snacks, kaffe og gladsanger på spotify, og hverandres selskap, kan jeg trygt si vi storkosa oss begge to.

webcam to gif

Du er superpus

Hej hej hallå! Hurra? Hurra!

Det er i alle fall ingen tvil om at naboen tvers over gata hadde det kjekt på Postgirobygget. Gardiner på halv åtte, gulvteppe som henger over verandakanten og alle vinduer på full lufting. Ja, jeg er litt misunnelig for at jeg ikke kunne komme meg dit, men med tanke på at vi skal kose oss med en avslutningsfest med lærere og elever i helga, OG jeg fikk SEKS på historieeksamenen min, så skal jeg nok takle "tapet" av den aller siste skolefesten min relativt bra. Jeg har jo tross alt bursdag også i dag. Hele nitten år! Stor pi. Sånn heilt plutselig.

Nå skal jeg sole meg. Tjue grader i skyggen på bursdagen sin er ikke verst!

bloglovin

LindaMi♥

Gratulerer med 18-årsdagen fantastiske pusi!

Haaper dagen dın var perfekt! ♥ ♥ ♥
Du betyr mye♥

18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18

Da er jeg og myndig!!! Nøyaktig klokka ti over halv fire i natt ble jeg atten! Det vil si at denne kroppen har holdt seg noenlunde frisk hele livet, hvis man ser bort i fra falsk krupp som barn, en drøss allergier, en blindtarmbetennelse, sying av albue, forstua føtter x 1000, og mange dager med influensa eller feber. Heh.
Neida, jeg har det finfint. Har fantastiske foreldre, de beste søstrene, herlige venner og nydelige kjæledyr. Sett i et større perspektiv så er nok livet mitt helt ordinært, selv om det egentlig er noe helt spesielt. Rart med det der.

Gratulerer med dagen til deg, Eirin! Jo, takk du! 

You were born on the 17th of June 1992 at 3:40 at Night
This means you have been on earth for 17 Years, 11 Months and 30 Days.
That is the same as 18.0003 years
Which is also 216.0033 Months
Which is 6570.0979 Days
Which is 157682 Hours
Which is roughly 9460941 Minuites
Or in other words about 567656507 Seconds

This could also be measured as about 681187808 Heartbeats


Everyone is the age of their heart - Guatemalsk ordtak

Sist onsdag feira jeg 18-årsdagen min sammen med en gjeng supre jenter.

Bland sammen
  • Leker (siste uka som barn, og da må jo slikt være lov)
  • rulleiskake med nonstop
  • tull
  • bilder
  • fin musikk
  • herlige folk
Og du får oppskriften på en fantastisk kveld!
(Vi hørte blant annet på denne:)


TACO

Ingvild

Helene


Anne

Emilie

Linn Bente

Katarina

Inger Sofie og Linda Marie

En hel haug med pakker fra søteste Linda


Lek; ei lang historie blir lest, og hver gang ordet skje blir nevnt er det om å gjort å ta ei skjei. Den som ikke klarer det går ut.
Hysterisk morsomt! I alle fall når folk blir så ivrige som Ingvild! Jeg trenger vel ikke si hvem det er på bildet, gjør jeg vel?


Vinner og andreplass

Rulleiskake med nonstop, sjokolademuffins og vestlandslefse-kos

Hermelek med en veldig vanskelig vri, i alle fall for de som ikke tar den.
bloglovin

Let us celebrate the occasion with wine and sweet words. - Plautus

Gårsdagens og forsåvidt hele nattas feiring av Guro og Lina var super! Av en 25-35 mennesker kjente jeg bare tre fra før. Så det var virkelig en finfin tid for å bli kjent med nye herlige folk. 60talls musikk ut av høyttalerne i nesten alle de ni timene festen varte, folk i hippieantrekk og fine sekstitallskjoler + ett stykk Siri som hadde kledd seg ut som Gina fra Heartbeat/Aidensfield gjorde kvelden så nær perfekt man kan få det.

Ingen bilder uten kamera :(

.
Frank Zappa - Bobby Brown

Hurra for deg som fyller

20:45:Tante Barbie har bursdag i dag:D Var i selskap tidligere. Kjempekoselig. Uansett hvor treige slike selskaper pleier å bli, så er det jo faktisk slekta man er sosial med. Så snille som vi er plukka vi opp farmor på veien også. Hun vil jo i bursdagen til eneste dattra si. Og sa glade som vi er i henne, gjør vi det med glede<3

Forestill deg å sitte alene og bli gammel, uten noen som besøker deg. Det kan ikke være så lett. Dag ut, dag inn i samme tralten. Også så lite som skal til for å glede våre gamle. De fleste av oss har de jo rett i nærheten, eller i alle fall en busstur unna. Så spør deg selv hvor mye det koster deg å rive deg opp fra pcen i en halvtime? Tenk på hvor glade de blir når man først kommer. Øynene og alt lyser, og de bobler av glede av å fortelle deg at i dag har de spist kjøttkaker til middag.

Besøk dine eldre i morgen. Du har både ferie og tid. Det vet jeg.

Tante Barbie og min gamle<3
bursdagtanteevaaug09 12


Gutta med oss måtte jo selvfølgelig se på at Norge knuste Skottland.
bursdagtanteevaaug09 26
kopiGodnatta:D
bloglovin

Da har Ingvild blitt begavet

Unike, herlige lillesøstra mi fyller 12 i løpet av de dagene vi er på Rhodos. I den anledning fikk hun gavene fra oss i familien i dag.

Hun ser nokså frisk ut på bildet, til å ha førti i feber(i følge termometret). Ikke sant?
30juni09 4


Hun fikk blant annet dette utrolig stilige (ordet utrolig går virkelig på repeat for tiden. jeg beklager.) smykkeskrinet av mamsen og papsen.
(klikkpå)
30juni09

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Fra en bursdag til en annen
Den 5. juli feirer jenta med det lengste navnet på fjesboka hele 17år. [velkommen etter, pusi] GRATULERER:D

Linda Marie Anitadatter Stakvik er herlig!

Ble først ordentlig kjent med dette herlige vesenet da vi begynte i samme klasse i fjor høst. Noe jeg ikke kommer til å angre på et sekund.

Noen av de beste stundene deler jeg med deg, Linda.

16 junimedlinda 5

springbreak 016

Glad i deg, vakre skapning ;* [neger]

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
oi! Barnefødsel på Private Practice nå, ser dere om to uker!(lisja har fått antibiotika så vi drar kvart på åtte i morgen).
"Sjer dæ på Rhodos!"

GRATULERER

Søtesøte farmor Bjørg fyller hele 80 år i dag!
Så etter jobb blir det rett hjem for å skifte, dra til farmor å spise kake, dra hjem igjen og fikse i stand min egen bursdagsfeiring. Travelt sa du? "Bli kos d her" :)

Jeg er egentlig litt nervøs, tredje dag i ny jobb og jeg skal møte sjefen min for første gang.. Skumle greier.

Bilde
362
Bursdagen min i fjor. Vi har forandra oss utrolig mye!
hits