Blogg

Last call

Last call for passengers travelling to India, China and South-Africa! This is where it all happens: 

http://eventyreirin.blogspot.com 
photos: Priv. (c)

NB

Det er neshornet i høyremargen på EventyrEirin.blogspot.com som gjelder nå.

Det er her det skjer

Julehverdag

Desember i år klinger av latter inn i de sene nattetimer med gode venner, store krus med kaffe mocca med skrivesaker til, innføringsklasser som viser hva det vil si å ha respekt for læreren, lærevillige sjuendeklassinger, musikkinteresserte femteklassinger, og andreklassinger med ansiktet fullt av gullglitter( de er så søte). Måneden har også vært rik på baking av flere slag - pepperkaker, serinakaker, sjakkruter, karameller (jeg elsker jul!) - , koselig besøk, og flere telefoner med en reisespesialist. Jeg har vært stressa, men samtidig nytt øyeblikkene og virkelig kost meg.

2012 brukte jeg hovedsaklig i militæret. Fantastisk tid. Kategori Garden. Sånn som planene er nå, kommer 2013 til å inneholde like mye nytt som 2012. Kjøpt og betalt er reiser til både India og Kina, og depositum for frivillighetsarbeid i Sør-Afrika er betalt. Jeg kommer også til å bruke de aller fleste ukedagene på barneskolen jeg har forelska meg i. Så utrolig godt arbeidsmiljø!
 

I 2013 kan dere igjen følge med på hva som skjer. Men ikke på denne siden. Fra neste år er det nemlig reisebloggen som gjelder. Link til den vil komme over nyttår. 

Måtte dere alle få en riktig god jul og et godt nytt år!

Nå skal jeg hoppe i dusjen, finne fram finkjolen og gjøre meg klar til ei rolig, trygg, og god julefeiring sammen med familien. Når storesøstersen og pappa kommer hjem fra de enslige eldres julefeiring i regi av Odd Fellow, ribba er ferdig, og sølvguttene har sunget jula inn, kan julekvelden min også starte.
Takk til alle som åpner hjemmene* sine i år.

- Hvordan feirer du jul i år? 

*Julesentralen

Follow on Bloglovin

:)

DRILLTROPP + Steinar Sagen + Jon Almaas = SENKVELD i morgen 22:15! Skru på tven!

Lisjpia: "Oi, det var rosa!"

Til mitt forsvar inneholder malinga like mye blått som rødt(det står det på boksen!). Men jeg må nok innrømme at den hadde en smule mer farge enn jeg hadde tenkt. Løsninga får bli mørke persienner og klesskap. Også kan jeg sikkert koste på meg en falsk orkidé i mørk lilla også. Så ordner det der seg. For det er ikke snakk om å male over med enda en ny farge. Alt er bedre enn slik det var før, uansett. (En mørk lilla vegg, en hvit, en knall rosa og en knall turkis. IKKE se sånn på meg! Jeg var femten. Og veldig glad i farger.)

gif maker

- Når gjorde du sist noe med rommet ditt? Og hvilken farge har du på veggene dine?

Mail

Er del av dere søte der ute som lurer på ting. Om dere ikke vil spørre her på bloggen, så er det bare å sende en mail til eirins92@hotmail.com.

(NB: Mailadressa brukes bare til det som er bloggrelatert.)

Søker struktur!

Jeg, Eirin, fungerer ikke helt enda. Sætherbø styrer fortsatt for mye av hverdagen til at jeg kan kalle meg fullverdig sivil. Nå har jeg kommet i ett mellomstadium hvor jeg ikke vet helt hva jeg skal ta meg til. Jeg får ikke skrevet meg på vikarlista til kommunen før vandelsattesten min fra politiet kommer, derav ingen jobb. Ingen jobb - ingen faste stå-opp-tider. Jeg er så vant til å ha helt faste rutiner på alt, men uten jobb,  og uten spesielt store planer for de neste ukene, går jeg litt i surr; Jeg kan finne på å sitte å ikke skjønne hvorfor jeg har vondt i hodet i halv ti-tiden på kvelden siden jeg ikke har faste spisetider. Og noe så enkelt som å drikke vann, og si mMMMmm, noen ganger i timen, har gått helt i glemmeboka der jeg ligger på gulvet og maskerer lister for harde livet**. 

"Det går seg til," sier en kompis, som var inne i drilltroppen for to år siden. Jeg håper det gjør det ganske snart. For å savne en så stor familie er ganske hardt.


Is-spisetid med en viktig del av familien.

* Har ikke glemt Sjt. Bakken enda!
** Jeg gjør noe altså. Jeg er ganske sosial og driver og pusser opp rommet mitt. Så det er ikke det at jeg driver dank. Om du skulle tro det. Det er bare litt vanskelig å gå fra den varme senga iblant... ; - )

Piker, vin og sang, og en kamel*

Kvelden i dag har vært helt herlig. Klokka er litt over ett og gjestene har nylig forlatt hjemmet mitt. Vi starta kvelden på Dromedars "kaffesmaksprøvekveld", og trakk videre hjem til meg for vinkos etterpå. I ett ganske så vellykka spleiselag endte vi opp med både oster og kjeks, frukt, like mange flasker med yndige hvitviner som det var kvinner, og kanelsnurr(aldri ett godt selskap uten). I bakgrunnen kom svalende og behagelige toner i form av Sting, Christophe Mae, Jason Mraz, BB King med flere. Vi skiltes med klemmer og lovnader om at det ikke skal bli lenge til neste gang.

*Kamel: ny favorittkaffe type DromedarKaffebar . Lages av espresso, vanilje, kokos, steamet melk og kanel. Anbefales!

Livet som sivil har begynt å ta en retning jeg liker. Som jeg fikk så godt innprenta som gardist: Livet er hva du selv gjør det til.

- Hva er det fineste du har gjort denne uka?

Follow on Bloglovin

Dimmebobla

Hei, jeg er eks-gardist. Det er ganske tungt å si bare det. Det er vanskelig for de, som nå er i rundt meg, å forstå hva jeg har vært med på. Jeg har litt problemer med å skjønne alt selv også. Som fenriken vår sa, etter oppmarsjen på Karl Johan på selveste nasjonaldagen, noe sånt som: "Dette kommer til å være noe av det største dere kommer til å være med på i år. Og dere kommer ikke noengang til å forstå det."

Hodet mitt er proppa med gardeopplevelser, og de "sivile" vennene liker at jeg har kommet hjem til regnværsbyen og er ivrige på å henge med meg, men jeg tør ikke helt skremme de bort med gardepreik heller. Så i dag tok jeg den kloke avgjørelsen i å bli med en kommende musikkgardist ut på Peppes. Meget lurt. Han er like gira på å snakke om garde-tilværelsen som jeg er. Takk_gud.

Det skal nok gå etterhvert. Blir nok litt lettere når jeg får ting å henge fingra i. På papiret er jeg sivil nå, men i hodet er jeg fortsatt så veldig militær. Jeg savner dagseddelen min. Jeg savner prat med jentene på soverommet etter rosignal. Jeg savner den militære sjargongen. Her bare ler de av meg når det kommer alt for militære uttrykk poppende ut av brødskuffa. Men det skal nok ordne seg. Både gode venner fra før førstegangstjenesten og nye gode venner fra førstegangstjenesten er bare en hurtigbåttur unna. Så du skal ikke se bort i fra at jeg bruker litt tid oppe i Bartebyen før jul.Tur til verdens beste, som har tulla seg bort på fhs lengre oppe i nord, er allerede bestilt.

Sakte, men sikkert.Follow on Bloglovin

Hvem er du?1. Hvem er du?
2. Hvordan kom du hit?
3. Har du vært her før, i så fall, hvorfor kommer du tilbake?
4. Hva savner du?

- Bruk tre minutter av ferien din og kluss ned noen bokstaver i kommentarfeltet. Da er du søt! ; - )

Håper alle har en herlig ferie! Det har jeg!

bloglovin

10 dager til 17. mai!

I går ble lisjpia mi voksen, og en anelse rikere, og jeg spiste alt for mye kake. Igjen. Var fortsatt mett da jeg stod opp for å ta pysjamasflyet*.

Det var utrolig godt å se igjen slekta i går. Det merkes at det er lenge mellom hver gang når jeg er på leir. Eller, dvs. jeg merker hvor mye jeg savner dem når jeg først kommer hjem. De fleste andre her har familie innen en radius på to timer. Det skulle jeg gjerne hatt også. Kunne vært fint å slippe å leve i en bag.OBS! Det er ti dager til tidenes oppmarsj på Karl Johan. Ti dager til jeg, sammen med en herlig gjeng, skal få kjenne bruset og beundringa fra det norske folk. Ti dager til vi i musikktroppen skal spille vals på KJ** og drill skal gi noen av byens damer en valsopplevelse de aldri kommer til å glemme. Jeg gleder meg som en liten unge! Det her slår nok marsjeringa med KSK***. Beklager, Merete.

*Pysjamasflyet - det flyet som går så tidlig at man mer enn gjerne skulle kunne reist i pysj
**KJ - Karl Johan
***KSK  - Kristiansund Skolekorps

bloglovin

Påskeperm <3

Om ikke lenge nå sitter jeg i bilen på vei mot hytta. Min favorittplass nummer en. Jeg har sol, tonnevis med knallfin snø, ett stykk familie, uttallige filmer, smågodt, en kanin type Sofus og noen spennende krimbøker nedpakka i tidenes kammo-bag, og er beredt på fem dager uten klokke. Hytta er og blir chill-zone nummer én!

God påske!

 

Frk.handicap, hjertejenta og Walkerboy

Perm, pizzadate og Two and a half men = God stemning!

TJUETOLV

Jeg gleder meg til å begi meg ut på nye eventyr med fantastiske mennesker; flere konserter rundt om i kongeriket, mer kos på kube, Norsk Military Tattoo, tur til Canada, og en måned i Skottland for å delta på Edinburgh Military Tattoo. Et år med utfordringer både musikalsk, fysisk og psykisk. Det året her er virkelig synonymt med once in a lifetime, i positiv forstand!

DAGMAR* hjerte

Pappa farter rundt i huset på søken etter flere lommelykter til strømmen forsvinner. Hele huset knaker. Speilet over pianoet svinger fram og tilbake. Juletreet inne danser samba og det ute bedriver spredning av juletrelys til nabotreet. (Blir nok OM på julepynt...) Nede på kaia slår bølgene oppetter broa på supply-båtene, og her hjemme får vindkastene huset til å plystre. Dagmar har kommet til byen.

Det er faktisk deilig at det endelig er litt skikkelig vær rundt meg. I Oslo eksisterer rett og slett ikke værskifte. Det er utrolig kjedelig. De gangene det regner når vi står på oppstillingsplass smiler jeg mens flere andre henger med leppa. Vær hjerte.

*Dagmar kommer på julebesøk / tk
Bilde: Meterologisk Institutt / met.no

Nå fortsetter kvelden for min del i fin sennepsgul julekjole, med talglys tent, flåklypa på tven(så lenge det varer), og med både puslespill og julegodt for hånden. Forresten godt mulig jeg søker tilbake i pysjen også. Klær som alltid skal være i henhold blir det nok nok av det kommende året.

Hjem, kjære hjem

Etterlengtet permhelg fylt med hjemmelaga jordbærsyltetøy, pysj, null oppsatt hår, et soverom uten viftesusing, disneyfilm, full kroppsmassasje og verdens beste Emilie. Så_utrolig_godt!

Uten denne jenta så lever jeg faktisk ikke.


I kveld har jeg bestilt tidenes billigste julegave til meg selv. En pakke det kommer til å bli herlig å komme hjem til på juleperm. Sjekk den lista nedenfor, dere. Brukte gavekortet jeg vant for litt siden.

Din bestilling består av

Tittel Antall Pris pr stk.
Kvikksølv under tunga
Sendes fra oss innen 2-3 virkedager.
1 244,-
Beatles
Sendes fra oss innen 2-3 virkedager.
1 87,-
Stolthet og fordom
På lager. Sendes fra oss innen 1 virkedag.
1 169,-
Reisen hjem
På lager. Sendes fra oss innen 1 virkedag.
1 239,-
DVD Løvenes konge
På lager. Sendes fra oss innen 1 virkedag.
1 179,-
PS: jeg elsker deg!
Sendes fra oss innen 2-3 virkedager.
1 114,-
DVD Hodejegerne
Kommer 15.november
1 49,-
Sum   1081,-
Gavekort brukt   1000,-
Total:  

81,-

- Enn dere fine mennesker, hvordan har dere det? Hva bruker dere dagene på? : - )

bloglovin

Mail me, please

Om du føler for å sende brev til en forvirra garderekrutt:

Garderekrutt Sætherbø
Musikktropp / 3. gardekompani
PB 7 RØA
0701 OSLOOm du sender meg post, så blir den levert på senga. Noe som er ganske så fint i seg selv.

bloglovin

SPØRSMÅLSRUNDE

Det her blir ei travel helg. Ting skal pakkes, pappa skal feires - hele femti dere!  - og jeg skal si hade til fine folk, og ta en kaffe med de to som er like spente som meg. Så i mellomtiden kan jo dere få spørre om alt dere lurer på. Om meg, militæret og alt annet som måtte fylle de fine hodene deres.

Fyr løs flotte folk! Lag fest i kommentarfeltet. Svarer nå på mandag før avreise. : - )

crop image

Eureka!

BRUK STEMMERETTEN

Har du bodd i Norge sammenhengende i mer enn tre år og/eller er du norsk statsborger, og over atten år? Bruk stemmeretten din!

Du har en sjanse til å si din mening fram til åtte i kveld i de aller fleste byene. Og tro meg - du er mer interessert i politikk enn du tror. Du har sikkert vært med i heftige diskusjoner på skolen du også. Da har du nemlig vært med på å diskutert en del politiske saker uten at du engang tenkte over det. Bare sett deg ned med valgkampheftene og gi partiene en sjans, så finner du nok et som passer for deg.

Og du? Det er fullt lov til å stemme på ett parti til kommunevalget og ett annet til fylkesvalget. Det gjør jeg. : - )

GODT
Image and video hosting by TinyPic

Hei Eirin! Hva har du gjort på i det siste?

Jo, takk som spør! Helt siden jeg snek meg ned på musikklinja og hilste på gamle kjente sist onsdag, har jeg hatt halsbetennelse  - en eller annen merkelig straff for å slutte der, sikkert. Så jeg har egentlig ikke gjort så mye jeg. Filmer har surra og gått på tven, og handa har kontinuerlig gått fra sjokoladeskåla og til munnen. Også ble jeg med familien på hytta i helga. Alt for lenge siden sist. Der fikk jeg hilsa på nøtteliten som slapp ned nøttebiter på meg. Og Sofus, kaninen, var i sitt mekka. Den hadde nok ikke hatt noe imot om vi flytta til hytta på årsbasis.

Nå som jeg er på bedringens vei har jeg endelig tatt i et tak på det : sett inn ett eller annet skikkelig negativt adjektiv her :rommet, og begynt å tømt skuffer og skap, rydda vekk alt unødvendig, pakka ned pyntegjenstander og plassert gamle skolesaker på loftet. Nå blir det adjø til den rosa, den mørkelilla, den turkise og den hvite veggen og HALLO fin ny, lys vegg. Blir en fin grunn til å komme hjem når jeg har perm dette. ; - ) (Neida, familien. Jeg kommer til dere også.)

- Hvilke fargetoner går rommet ditt i?

Livet


Foto: Siv - tekst: tha great internet

Det føles rart at så mange drar fra meg denne uka. Rart er det også at jeg selv drar om litt mer enn en måned. Så sånn sett er det deilig å ha noen få dager fri fra jobb slik at jeg får sagt skikkelig på gjensyn. Jeg nekter å si hade.
I dag har jeg vært sammen med Helene og Caroline på tidenes shoppingrunde, og i kveld blir det Captain America på kino med en hel fin musikklinjegjeng. I morgen står ett kafébesøk med Sunniva og date med Magda for tur. Jeg gjør så godt jeg kan for å nyte hvert ett sekund!

bloglovin bloglovin

Gratis IsaDora-maskara

Nå til høsten presenterer IsaDora en ny maskara. Om du vil være en av de 200, som får prøve den før alle andre, gjør som meg, og meld deg på via linken under. isadorasample

Bloggportrett hos Kari

Det har jeg glemt å vise dere. Jeg har vært med på bloggportrettet hos Kari / Lillesmurf. Hver søndag i over ett år har hun presentert en ny blogg, og endelig fikk jeg noen sekunder i rampelyset.

Søndag og nytt bloggportrettet. Denne gangen en relativt fersk blogg for meg, men en kjempe fin blogg. En søt hverdagsblogg.

Nytt bloggportrett. Vi er nå oppe i 72 stykker og jeg håper på flere. Ønsker i hvert fall å nå 100 bloggportrett! Flere som vil være med? Rop i såfall ut i kommentarfeltet eller send meg en mail på kari.rasm@hotmail.com

Denne søndagens bloggportrett er av søte Eirin fra Kristiansund. Hun har en fin hverdagsblogg med fine bilder.

Navn og alder: Eirin, 18
Bosted: Kristiansund aka K-town
Bloggadresse: http://eirinsae.blogg.no

Utdanning: Har jobba som servitør på en kinarestaurant og som altmuligdame i en outlet-butikk. Og nå er jeg på utkikk etter noe nytt. Ser virkelig for meg meg som kassadame på Rema ellerno. Det hadde vært saker. Har hørt at de tjener bra også.
Skole/yrke: Sisteåret musikk nå, og skal i Garden neste år!(!!!!!!)
Motto: Smil og vær glad for hver dag som går, så skal du se hvor mange venner du får! Jeg er ett levende bevis på at det funker!
Sivilstatus: SINGEL ? come out and get me!

Hva handler bloggen din om?
Litt om ditt og litt om datt. Både musikk, livet mitt, bilder jeg selv har tatt, og alt annet som faller meg inn der og da. Det eneste jeg kan si at jeg ikke blogger om er dagens antrekk og hot -or not. Folk liker bloggen likevel :-)

Hvor lenge har du blogget og hvorfor startet du å blogge?
Jeg har holdt på i snart fire år jeg nå. På forskjellige adresser that is. Jeg tror jeg starta rett og slett fordi jeg hadde en utrolig stor eksponeringstrang. Og jeg kan vel egentlig ikke nekte for at den er der enda. Hehe. Men altså, nå blogger jeg også for å dele mine bilder og hverdagen min med venner og bekjente hovedsaklig, samtidig som jeg synes det er utrolig gøy med html og css-koding. Hadde faktisk media som andrevalg da jeg begynte på videregående, og det er ikke uten grunn.

Hvor mange unike lesere har du pr dag?
Ligger rundt 100, og det trives jeg med. Er mange nok til at jeg får fine og seriøse tilbakemeldinger, og få nok til at det ikke blir noe stress å ha blogg.

Hva tror du folk liker ved bloggen din?
At jeg framstår som ærlig, og ikke babler i vei på  dårlig norsk i ufullstendige setninger som alle handler om dagens outfit.

Hva liker du å lese om i andre blogger?
Så lenge de skriver på en litt spesiell måte så kan jeg lese om det meste, men det ligger nok få mote ? og skjønnhetsblogger på bloglovin? lista mi for å si det sånn.

Hvilke blogger MÅ du bare lese?
Supermarie.net, hjartesmil.blogg.no, moradiogjeg.blogg.no

Beskriv deg selv med tre ord? Sta, kreativ og glad

Hva er dine interesser?
Spesielt interessert i musikk og har gått i korps siden tredjeklassen. Ellers så elsker jeg rett og slett å bare omgi meg med venner og le. Å le må nok være favoritthobby nummer to. Fotografering er noe jeg ikke har nok tid til å gjøre så ofte som jeg vil, men det ligger nok på en fin tredjeplass.

Hvordan musikk hører du på? Favorittsang(er)?
Det her er virkelig ett spørsmål det er vanskelig å svare på, men om jeg skal velge en sjanger så blir det nok rock.
Artister jeg hører på endrer seg stadig, og jeg har ingen nummer én artist eller gruppe. Nå for tiden går det mye i Simon and garfunkel, Bruce Springsteen, Queen, Michael Jackson, Katie Melua og andre småartister med onehitwonders. Jeg har også blitt påvirka av tiden på musikklinja og i korps, så jeg kan også finne på å sette på bl.a. Bojarenes inntogsmarsj eller gamle korpsstykker :-) ))

Hvilken bok er din favoritt?
Jeg leser bøker hele tiden. Sist jeg var på biblioteket for to uker siden kom jeg hjem med seksten nye? Så jeg kan heller gi dere en liste med bøker og forfattere dere må sjekke ut:

 • Lars Saabye Christensen ? Beatles
 • Victoria Hislop ? Øya
 • Hilde Hagerup ? Alle bøkene
 • Katarina von Bredow ? Bare ikke deg
 • Dan Brown ? Engler og demoner
 • J.K. Rowling ? Harry Potter-bøkene
 • Ingelin Røssland ? Alle bøkene
 • Sylvain Trudel ? Kvikksølv under tunga
 • Gunnhild Corwin ? Idas dans
 • Hellstenius, Skårdal ? Fittekvote
 • Og herregud, jeg kunne holdt på i evigheter

Hvilke(n) filmer kan du se igjen og igjen?
Jeg har en ting for teite amerikanske collegefilmer, så She?s the man og Mean Girls ligger høyt oppe, men når jeg er syk så er det Disneyfilmer eller klassikeren Pretty Woman som går på repeat.

Hvilke TV-serier klarer du deg ikke uten?
Jeg følger med på Greys jeg. Om jeg skal se på noe annet er ofte Top Gear eller Top Model andrevalget.

Hvilke type godteri MÅ du bare ha i lørdagsposen?
Mallorcablanding, Minde Fudge og skolekritt!

Er du avhengig av noe ? i så fall hva?
BANAN OG MELK ? ikke uten grunn jeg blir kalt apekatt og kalv

Hva slags planer har du for fremtiden?
Neste år nå står Garden for tur, og etter det aner jeg ikke. Drømmen er å bli skuespiller.

Hva  er din verste uvane?
Snakke alt for høyt, og kanskje det at jeg tar ledelsen litt for fort i noen sammenhenger.

Fortell en hemmelighet om deg selv.
Jeg synes hemmeligheter skal forbli hemmeligheter jeg.

Beskriv din drømmehelg!
Den skulle inneholdt masse flotte venner som også går fint sammen seg i mellom, fin musikk, fine filmer, fotografering, pannekaker og fruktcocktail, verdens mykeste seng, bading i sjøen og ei real spabehandling. Åh, luksus!

- Takker Kari for muligheten! : - )

- Hva synes du om bloggen min? Mangler noe? (De tekstene dere etterspør er lettest å skrive når man er i dårlig humør... Så vi bør se det fra den positive siden, jeg er veldig glad for tiden. )

bloglovinbloglovinbloglovin

Kjære alle sammen

Jeg er så sinna, og jeg har så vondt. Hele meg er lamma. Jeg klarer såvidt å slippe noen tårer, og de få som kommer kommer først når det er sentimental musikk på tven fra alle minnemarkeringene rundt om i det flotte landet vårt. Når jeg reagerer så sterkt så tør jeg ikke en gang tenke på hvordan de som er direkte berørt av det har det nå.

Jeg har veldig lyst til å gi dere bilder og småhistorier fra festivalen jeg var på i helga. Men jeg klarer ikke. Alt som surrer oppi hodet mitt er det som skjedde nå på fredag. Det første jeg gjør når jeg går inn på dataen er å lese mer om det som skjedde. Herregud. Jeg klarer ikke engang å skrive hva det var. Det er for uvirkelig.

På både fredag og lørdag på Malakoff ble det holdt ett minutts stillhet til minne for de vi har mistet. Markeringen på fredag var definitvt verst. Da visste ikke jeg ikke engang om de AUF-erne vi kjente var i trygghet engang. Heldigvis ble det bekrefta i løpet av kvelden at de alle var evakuerte og fysisk uskadet. Fy flate for en time.

Jeg kan ikke gjøre annet enn å si at jeg er umåtelig stolt over hvordan landet vårt har taklet denne tragedien. Kronprinsen, Eskil Pedersen, og ikke minst, Jens Stoltenberg og de frivillige fra campingen i Utvika, som reddet rundt 250 AUF-ere, tusen tusen takk for at dere er dere. Dere er fantastiske og har gjort og gjør en enestående jobb.Det er sterkt å lese hva mennesker i andre land mener om oss. De ser opp til oss nordmenn på måten vi har taklet dette på. Der Spiegel, Tysklands største avis, hyller Jens Stoltenberg og kaller ham både sjelesørger og superhelt, Nederlendere skjønner ikke hvordan vi kan reagere på noe som dette med kjærlighet, og ikke med hat, Barack Obama har sagt: "Lille fredfulle Norge viser verden hvordan man bør takle situasjoner som dette. Akkurat nå vil jeg rangere Norge som det største landet i verden, jeg har aldri sett noe lignende."  La oss fortsette på denne måten!

Til alle de som har gått bort: fred være med dere , og dere som sitter igjen: jeg kondolerer . Mine tanker er hos dere. Ingen fortjener å oppleve noe så  vondt.

Det er nå vi må fortsette å stå sammen, vise kjærlighet og styrke samholdet oss nordmenn imellom. Det er også viktig å huske på at dette kommer til å gjøre vondt i lang tid. Spesielt for de som har opplevd dramatikken på nært hold. Derfor må vi huske at de ikke bare trenger oss nå, men også resten av livet.  Det er aldri for tidlig eller for sent å vise omtanke. Den klemmen du gir i morgen kan, og bør, gjentas også igjen om ei uke og om ett halvår, og året etter det igjen and so on. For de sårene de som var der og de som har mistet noen har fått, de kommer til å blekne, men aldri gro.

I morgen skal jeg møte opp på Rådhusplassen klokka 19:00 for å gå i rose-tog. Jeg forventer å se alle som bor i Kristiansund eller omegn, som har anledning, til å møte opp. Sammen er vi sterke.

Jeg kommer aldri til å glemme hvordan det norske folk spontant framførte Ja, vi elsker etter rosetoget i Oslo. Stolt!

Lys og varme

Varme tanker til alle som er berørt av tragedien på Utøya

Hei

Jeg huska ikke hvor vondt det gjorde å helle glohet kaffe over handa. Derfor gjorde jeg det på jobb i dag.

Så tidligere i kveld gikk jeg og strødde frosne erter overalt. Hurra.

Jeg glemte handa litt senere når jeg snudde meg rundt for å skru på tven da. For pappa har vært på expert i dag. Så nå har jeg ræva godt planta på gulvet og tidenes største facebook. ; - )

Trives.

Jeg

Jeg har så utrolig lyst til å skrive noe som fenger dere. Rekke på rekke med bokstaver som dere sluker helt rått. Alle de uttallige avsnittene, uten at dere føler at dere har lest mer enn ei setning. Jeg har så lyst til å gjøre det. men fingrene og  hjernen vil ikke være med. Jeg vet hva jeg vil skrive, følelsene kommer bare ikke ned gjennom tastaturet. I arkivboksen min ligger det omtrent 20 innlegg som jeg har begynt på de siste to ukene. Trist at det ser ut til at de blir liggende der.I restore myself when I'm alone.

I dag har jeg vært helt alene. Hele dagen har jeg brukt på å sitte ute i verandaen og lese ferdig den siste boka i trilogien til Michael Grant. Seks og en halv time i samme stol under den store gula sola, bare med pauser når magen skriker etter mat eller jeg må en viss plass. Det har vært superdeilig rett og slett. Hodet mitt trenger mer ferie, så nå har jeg planer om å slå av pcen og finne fram en film. Og se den alene.- Hva gjør du når du er alene?

HALLA

Mens jeg nå skal spille fløyte for Siv over msn (bass - og fløyteduetter på gang sjø!), kan dere godt få fortelle litt om dere selv.

1. Hvem er du?

2. Hva er du?

3. Hvordan kom du hit?

4. Hvorfor kommer du tilbake?

5. Hva liker du best / dårligst?

6. Er det noe du har lyst til å se mer av her inne?

Takk på forhånd, flotte mennesker!

Industrivareetterspørsel

Sitter med boka, som inneholder alle svar på den fjerde og siste eksamenen min, i hånda. Kjenner vaffellukta fra kjøkkenet, har Simon and Garfunkel på øret og er umåtelig glad for at jeg ikke kom opp i musikkhistorie eller norsk.

Eksamen i nyere historie folkens. Jeg skal naile den her også jeg!

Tidenes feteste eksamens-øve-outfit.
- Har dere hatt mange eksamener da? Eller venter dere på noen?

EDIT: SEKS!!!

Throw me a birthday party

Mamma har i alle fall kjøpt inn nok smågodt...Litt søtt at mamma prøver å gjemme seg på de to første bildene også var det det siste jeg spurte om å få legge ut. Hihi. Mamma .hjerte.

(6 på instruksjon - og ledelseeksamen forresten)

bloglovin

Hipp hurra!

Vitnemålet mitt ser bare finere og finere ut, og som tidligere sagt, og ikke glemt, jeg fikk fem på eksamen, og i dag kom jeg opp i instruksjon og ledelse (korledelse og dirigering). Superfornøyd! Tror jeg og Elisabeth hylte høyest når vi fikk vite hva vi ble trekt opp i. Kunne ikke vært bedre for oss! Nå gjenstår det bare å krysse fingra for at min siste muntlig ikke_blir_norsk. Blir det historie, musikkhistorie eller religion skal jeg ut og feire. : - )

Som grattis for femmern fikk jeg tre nydelige roser og fruktcocktail (den ultimate desserten for ei GMR* som meg) med is av mamma og pappa. Iih!Nå bakes det skoleboller til fredag. Skal feire nittenårsdagen min litt på forskudd med herlige jenter.Ingen tvil om at det mitt forkle i hvertfall.
*GMR: Gomatræv

bloglovin

Heisann-Idyll!

Jeg tror jeg lever. Kind off i alle fall. Fortsatt supersliten, men er nærmere ett smil nå som jeg fikk fem (5!FEM!) på hovedinstrumenteksamenen min. Deilig!
Tenk: Jeg kan spille akkurat det jeg vil. Jeg trenger ikke øve på noter jeg ikke vil ha. Arhh, glede!

Nå er det bare å vente på muntligtrekkingen, som skjer hver dag ni og fire, og se hva jeg kommer opp i, og ikke minst når. Deretter er det no more videregående for min del. (Inntil jeg muligens ender opp som lærer. Men det har vi ikke bestemt oss for enda.)

Her mekka jeg litt musikk i AK* en ikkevakker dag i desember. Jeg er fin, sant?Utenom det har jeg ikke så mye å meddele, annet enn at jeg ser fram til sommerfesten oppe i Braatthallen den 15. juni. Ikke verst at elevrådene har klart å fått Postgirobygget hit på siste skolefesten min. Passer meg midt i blinken å avslutte skoleåret med å gaule** til Tidløs, Luftmadrass, Sløv uten dop og, ikke minst, Idyll !

(Alle mellom 15 og 20 er invitert uansett skole. Inngang: 250 i døra, 200 på en av skolene(AVGS / KVGS).)

*Ak: arrangering og komponering - ja, altså, nei. Dette er slik som musikkfolk forstår.
**gaule: skrike, rope, hyle, synge mindre pent. Gaule er noe vi nordvestlendinger gjør.

- Fått noen fine skoleresultater i det siste du?

Hei, hva skjer?

I morgen har jeg min første skriftlige norskeksamen. Begynnelsen på slutten av skoleåret. Det siste skoleåret mitt på videregående.

Hurra?

Også har jeg funnet ut at jeg har fri fra tirsdag tom fredag neste skoleuke. For jeg var så (u)heldig å være en av to som ikke kom opp i nynorsk skriftlig, så jeg har fri på tirsdag(som er forberedelsesdag for de andre i klassen) og onsdag(når de har eksamen). Torsdag er det himmelspretten, og fredag er elevfri dag, av en eller annen grunn.
Jeg tror det kan bli deilig. Om du ser bort i fra at jeg har sabla mye å gjøre. Ei leseliste på 75 dikt/noveller/verk-etc. som må studeres om jeg kommer opp i norsk muntlig, gud forby!, masse øving på fløyteteknikk til eksamen om nøyaktig to uker, prøvejobbing på en kafé her i byen, og ja, lista er egentlig ganske lang. Fri og fri, fru Blom.
Jeg kan i alle fall sove litt lengre. ;- )

Sånn ellers går ting sin vante gang. Jeg går på skolen, går hjem fra skolen, spiser middag, sover.

Neida. Jeg har faktisk et sosialt liv. Senest i nå i går var jeg og Helene hos Caroline og hadde en skikkelig kosekveld. Med gode filmer, som Enchanted og Life as I know it, og godteri til 200 kroner, og ei mjuk seng jeg fikk sove i, kunne kvelden ikke vært bedre.HAHAH - Bildet dere skal få se nå. JEG DØR!


Her hjemme er mamma hekta på bakesider på nettet, lisjpia øver til sommerens danseshow og pappa styrer rundt og leker handyman.

Ah, du kjære livsfilosofi

Nå tok jeg meg nettopp i å si : "jeg tar den siste kjeksa så den slutter å friste meg jeg." Alltid like smart.

Ja, altså, jeg lever igjen. Det er litt godt å vite at folk som faktisk kjenner meg, men ikke bor vegg i vegg med meg eller en kort biltur unna, faktisk savner at jeg deler ting med dem. Aldri hørt om tekstmeldinger og facebook sikkert...

Nå som jeg er her igjen, hva har dere lyst til å høre om ? Skal jeg bare bable i vei slik som før, eller har dere et tema dere vil vite noe om? Hæhæhæ?: -)!

RUSSETID ER SÅ BRA !!!

RUSSETID ER SÅ BRA !!!

RUSSETID ER SÅ BRA !!!

Vi snakkes...

...til sommeren, når jeg er ferdig med alt som heter NM, tentamener, gardeaudition, russetid, eksamener +++

Takk for at dere er så mange som har fulgt med så langt :) Det har vært koselig.

Hadebra :- )


location: hytta - sep.08

Hello

I dag har jeg vært i badeland med Helene og Caroline, og jeg har det egentlig ganske fint. Håper jeg dere også har. Nyt dagene dere får utdelt.

Det er ingen som er så nydelige som oss i mup-timene(musikkhistorie). :- )

- Har du det bra?

Ei av de fineste

Caroline

Caroline kom som en frisk pust inn i 3MU med sin sjarmerende Sykkylvendialekt på begynnelsen av skoleåret, og har virkelig funnet plassen sin. Det går ikke an å mislike Caroline, hun er ærlig, fin, søt og hyggelig. Likt av alle.

Du er så bra!

"Få på dæ skia å kåm dæ te fjells!"

Årets første skitur med pappa og lisjpia i Osmarka i dag. Tre timer på ski med super glid, puddersnø, sol, appelsin, kakao og Kvikk Lunsj. Superdeilig! Det triste er at det muligens er den siste i år også. Familien min er alt for dårlig til å komme seg ut på ski.Synd det ikke går an å skvise tidsklemma litt.

Tommel opp for mobilbilder. ; - )

- Vært på skitur i år du?

bloglovinbloglovinbloglovinbloglovin

Herregud, som dere formerer dere!

Der har slått dere sammen og laga ett veldig fint tall nå. Dere vet det? Femti liksom. Det er ganske koselig, og ganske skummelt at så mange av dere faktisk er innom her hver gang jeg poster noe.

Men dere skal vite at uansett om dere bare ser på bilder her inne eller faktisk leser også, så liker jeg dere alle sammen. Den bloggeren som sier den ikke blogger for å få tilbakemeldinger kan gå å kjøpe seg ei papirdagbok.

Klem til alle femti, dere er flotte!

Forresten, før dere stikker herifra skal dere svare på noe:

- Hvem er du, hva er du og hvorfor fortsatte du å komme tilbake hit?

Peaceout

bloglovinbloglovinbloglovinbloglovin

.

SLITEN

Hadde Charlie Chaplin levd ennå skulle jeg gifta meg me'n!

I have no further use for America. I wouldn't go back there if Jesus Christ was President.
I had no idea of the character. But the moment I was dressed, the clothes and the make-up made me feel the person he was. I began to know him, and by the time I walked onto the stage he was fully born
A day without laughter is a day wasted.
A man's true character comes out when he's drunk.
Actors search for rejection. If they don't get it they reject themselves.
All I need to make a comedy is a park, a policeman and a pretty girl.Failure is unimportant. It takes courage to make a fool of yourself.
I'd sooner be called a successful crook than a destitute monarch.
Life could be wonderful if people would leave you alone.
Nothing is permanent in this wicked world - not even our troubles.

The saddest thing I can imagine is to get used to luxury.

- Han sier det så fint. Han pakker det ikke inn, og likevel så er det ikke skremmende om dere forstår hva jeg mener.
( Det skal litt til å forstå hva jeg mener, iblant skjønner jeg det ikke selv, så jeg har medlidenhet med dere om dere ikke henger helt med.)

I dag er det jeg som kokkelerer

På menyen i dag:

 • stekte kyllingfileter med rød paprika og bønnespirer som er surret i panna med tilhørende ris og saus.

Vel bekomme!


Dette er forresten mitt og mammas uoffisielle og helt uplanlagte VM-antrekk. Mørke Ulvang-sokker og blå slampebukse. HEIA NORGE!!!


(For dere som ikke følger helt med, evt. later som at VM ikke interesserer dere: Norge ligger fortsatt på topp på medaljestatistikken med 6 gull, 4 sølv og 4 bronsje!)

Nå skal jeg stikke å ta et etterlengta bad! Tror ikke jeg har ligget i badekaret på to år...

SEEYA!

- VM-frelst du ?

 

Stem på meg, og vær aldri mer sulten igjen!

Blogg vs blogg HER

Ukas blogg HER (du stemmer ved å bruke pollen i margen til venstre)

Just sayin'

Øyeblikk

Biblioteksdama i dag tok meg for å være yngre enn femten når jeg skulle låne en film. jeg er atten...........................................(føler alle punktumene mine her understreker saken ytterligere).

For å se det på den lyse siden - jeg kan fortsatt kjøre på barnebillett på bussen.

- Hetteborhængammeldua? Hvor gammel tror folk du er?
Har du prøvd mammas fantastiske kanelsnurrer dere kan finne oppskriften på her?

"Jeg er så glad, jeg synes hele verden er fin"

Utpå ettermiddagen i dag var jeg flink. Jeg har jogga litt tidligere, men i dag tok jeg endelig fatt på det gule treningsprogrammet til forsvaret. Jeg skal bli en verdensmester i tretusenmeter. Lover dere!
Føler jeg har et godt utgangspunkt allerede. For jeg løper bare 15 meter mindre i minuttet enn når jeg løper 2300 meter. Ikke dumt. Tommel opp for jevnt tempo! Til sommeren skal dere se at det bare henger igjen støv i lufta når jeg suser forbi dere på kaia.
Det er i alle fall ikke noe i veien med motivasjonen...

Dagen i dag har vært ganske så fin når jeg tenker meg om. Tre finfine klesskift - pysj > treningsklær > slampeklær - og så har jeg spist både boller og karamellkake. Mmmm. Begynner endelig å kjenne et lite snev av vinterferie!

- Trener du? Hva er din tid på tretusenmeter, skal vi konkurrere? :-)

bloglovin

GymentusiasterI dag skal jeg, Synne og Marcus lede gymmen. Det kommer til å bli så bra! Håper vi i alle fall. Det verste som kan skje er at hele Waka waka-dansen går til en viss plass. For hverken jeg eller Synne kan å danse, som hun sa selv: Jeg er sanger, ikke danser!

KJØREPLAN PÅ TIDENES BESTE GYMTIME

·        Oppvarming:      15/20 min ? fullt kjør hele tiden

-         Jogging           5min

-         Stiv heks         10min

DRIKKEPAUSE

·        Styrketrening:    15 min, 4min på hver aktivitet

-         90* mot veggen

-         Henge i ribbevegg ? løfte på føtter

-         Rygg mot rygg ? gå sammen to og to med medisinball

·        Stafett:                10 min

-         Kjerringløft og trillebår

DRIKKEPAUSE

·        Zumba:               10/15 min ? fullt kjør og masse moro!

-         Introduksjon av trinn

-         Wakawaka-dans med Eirin og Synne

·        Uttøyning


J      Jeg har forresten kanskje noe å fortelle dere i kveld. Kanskje.

å

Tidenes søteste skoleoppgave

I kveld

har jeg irritert med supermasse over tidenes teiteste historielekse. Jeg kan IKKE Å SKRIVE skjønnlitterære tekster. ARGH.

Fant ingen surbilder,  og føler heller ikke for å ta ett, så jeg gir dere heller et av meg og ei av de to fineste rottene jeg hadde, nemlig Pippi.


For å trøste meg selv har jeg lagt bort boka, og befinner meg nå i sofaen med en boks sjokoladeis på fanget. Helt ALENE. God valentinsdag da dere...

Emilie ble 18 første februar

Og jeg stikker bare innom for å si at: JEG DIGGER DEG EMS! I morgen skal det feires natta lang - det skal bli fantastisk!

- Du? Har du lengst ringefinger eller pekefinger?

Ønsk meg lykke til

Jeg skal øve på framføring av særemne i natt og trenger ett spark i ræva, unnskyld mamma, rompa for å i det hele tatt begynne. Jeg er lei.

Mye morsommere å ta -settinadjektivher- bilder av seg selv med webcam. Minn meg på at jeg kjøper meg pc UTEN webcam når den her dør. Det kan umulig være sunt.HAH.

Zumbatrening

20:15
Bassen dunker i ørene som om en gjeng snekkere har gått amok der inne. Musikken som strømmer ut av høyttalerne gir deg følelsen av å være på en sydhavsøy. Hjerterytmen koser seg sammen  med de latinoamerikanske rytmene. På dansegulvet er det trangt. Fullt av svette kropper som prøver å koordinere hender og føtter i takt etter instruktøren og musikken. (Tro meg - det er ikke alltid like lett...) Pulsen blir høyere og høyere og du kjenner det gjør godt i hele kroppen. Det smaker salt av overleppa, og legger, rumpe, hofter og lår har virkelig fått kjørt seg. Du kan puste ut, - eller for min del: jogge hjem - og klappe deg selv på skuldra for å ha gjennomført nok en zumbatime.Får muskla å sjø.

Nei, altså...

Ta ting i eget tempo. Øve når man føler for å øve. Kjenne på stillheten. Kjenne på at skuldrene senker seg ti hakk og pusten går roligere igjen. Spise middag for å spise middag, ikke bare for å få i seg noe for å holde maskineriet i gang til kveldens aktiviteter. Ta lange dusjer. Rydde i badeskuffer det ellers aldri ryddes i. Snakke med familie. Se film med foreldre til langt på natt.
Nei, altså dere. Det er deilig å ta seg fri fra omverdenen iblant. Anbefales.

Nå skal jeg avslutte helga med å se Litt av en mann på NRK. Lattermusklene trenger trim.

- Smaka?

I går så jeg sånn her ut

Jeg er kjempesliten for tiden og har blitt pålagt å skrive inn FRI i kalenderen min for helga som kommer. Jeg får ikke lov til noe, hverken av mamma eller meg selv for den del. Film og turer og sånn er selvfølgelig lov, men ikke noe ut på livet eller storbesøk. Kan bli ei ny erfaring dette. Jeg sitter jo vanligvis ikke i ro i mer enn ti minutt i gangen. Jeg er overalt hele tiden.

Det er muligens ikke så rart at jeg sovna slik når jeg egentlig skulle lese til prøve i går:

Helt vekk.

- Skjer det mye rundt deg denne uka?

Hail, wedded love, mysterious law; true source of human happiness. - Milton

Tatt på fotodate med Siv rett etter skolestart, 2010.


I morgen skal jeg, sammen med fem andre flotte korpsfolk (vi må jo holde sammen!), servere i bryllupet til fløyte-Sunniva. Krysser virkelig fingra for at alt går som det skal. Jeg vil ikke være den som kræsjer bryllupskaka selv om det ville vært ganske så typisk.

- Når var du sist i bryllup?


Minner om pollene på høyre side :-)

Folk har det alltid verre

Det er som om hele kroppen sover. Jeg har ett slør foran øynene. Det er akkurat som å prøve å se ut gjennom vinduet når det regner. Vondt å ta på dem gjør det også. Nede i halsen er det ikke noen drikker eller pastiller som hjelper. Det er akkurat som om jeg har svelgt en kråkebolle. Kroppen verker også, helt ut til fingerspissene. Det ekke no godt. I slike stunder er det fint å leve i samme verden som folk som har funnet opp pizza og is og sånn...


Jeg lurer på hvor lenge jeg lar dette bildet ligge her og slenge.

Folk har det alltid verre, men kan det ikke være min tur å få litt medlidenhet i dag?


(Minner om pollene til høyre :-) )

Heisann!

Sånn helt uten videre dukka det plutselig opp tre fritimer på rad. Og det på en mandag, som som regel er fullspekka. Så jeg kunne ikke gjøre annet enn å utnytte den til det fulle. Satt på hjem med Helene, og sitter nå godt planta i sofaen med Pretty Woman på tven og kanelkringle i hendene. Er ikke livet deilig?


Vil forresten takke dere for at dere orker å følge med på hva jeg driver på med. Litt fascinerende at dere bruker tid på vanlige meg. Også må jeg si velkommen til dere fem nye! :-) Om det er noe noen av dere lurer på kan dere alltids slenge inn spørsmål her.


Vanligvis går jeg på zumba-trening på mandager, men i dag har ryggen slått seg vrang, så jeg tror jeg står over. Bare det å sitte gjør jo vondt.

(Man får forresten muskler av zumba. For dere som ikke har sett meg før: Sånn så jeg ut sist jeg kom fra trening. Etter at tomattendensene hadde stukket av selvfølgelig.)

SUPERSTÆRSK

Kung fu panda

Tai Lung: You can't defeat me! You... you're just a big... fat... panda!
[He throws a weak punch, Po catches his hand by the finger]
Po: I'm not a big fat panda. I'm THE big fat panda.

Po: Ow! I thought you said acupuncture was going to make me feel better.
Mantis: Trust me, it will. It's just not easy to find the right nerve points under all this...
Po: Fat?
Mantis: Fur. I was gonna say fur.
Po: Sure you were.

Hahaha, flirer!

He he he :-)Det her må være tidenes enstriper!

- Vet du om artige tegneserier på nett så må du mer enn gjerne gi meg linken.

bloglovin

Og forresten, samtidig som du er her kan du jo fortelle meg hva du synes om det nye designet mitt. Kom også gjerne med konstruktiv kritikk! :-)

"Why do they call it rush hour when nothing moves?"

Jeg er her altså, rett bak pcskjermen. Jeg har bare ikke tid til å slenge igjen blekk her for tiden. Massemasse skole og massemasse som skjer. Jajaja, jeg skal prøve å inkludere dere. Les her nå: sist helg var det temposeminar, vi skal nemlig delta i korps-nm i Bartebyen i april, i morgen er det sesjon(krysser fingra, hæla i taket og ), helga som kommer skal jeg i attenårsdag til Ingerbestis, så middagsdate i løpet av uka hos fineCaroline helga som kommer etter det skal jeg servere i fløytebuddy Sunniva sitt bryllup, helga etter det tar jeg meg velfortjent fri fra omverdenen, og helga etter det igjen skal Emiliebestis feire bursdagen sin i Amish Paradise på frei.Ser du, rekker jo nesten ikke henge med i svingene når man leser en gang.
Samtidig som det skjer masse gøy, så er det også en hel stabel med arbeid som venter. Både særemne, musikkhistorieprøver, framføring av rle-prosjekt und zu weiter. lista tar aldri slutt. Men sånn i bunn og grunn så veier det gode opp for stresset, og før jeg vet ordet av det er russetida her. Og gud, som jeg gleder meg!

Dette her er forresten Caroline - middagsvertinna. Hjerte.


Bildet ble tatt på første dag i det siste skoleåret vårt. Caroline hadde sin første dag i klassen, og jeg, Emilie og Helene dro henne likesågodt med på bading i Amish Paradise. :-)

Altså

There comes a time in life when you have to let go of all the pointless drama and the people who create it, and surround yourself with people who make you laugh so har that you forget the bad and focus solely on the good. After all, life is to short to be anything but happy.


Jeg og Caroline blomstra på skolen på onsdag. :-)

Fin tights jeg har fått meg, sant?

Eirin: synes om tighsten min mamma?
M: må jeg svare på det?
Eirin: pappa, mamma mobber tighsten min. Er den virkelig så ille?
P: ingen kommentar.

Den perfekte familie

I jula nå skulle vi leke den perfekte familie. Den perfekte familie som sender ut julekort, og ikke bare av barna nei. Hele bølingen skulle med. Mamma, pappa, storesøstersen og lisjpia. Noe som skulle vise seg å bli lett. Vi er jo superfotogene hele gjengen!

Sånn egentlig, så er vi en perfekt familie. Jeg liker oss.

- Ditt favorittbilde? :-P

Siv?
Vi hadde endelig skikkelig gym igjen i går, og det merkes i dag. Styrketrening er magisk, og jeg har bestemt meg for å satse på å komme inn i forsvaret.

Vil også takke dere rare, fine folk for at dere gidder å lese det som står her. Jeg liker dere. Tror jeg :-)

 

60 av 756

skikkelige dager har jeg igjen før jeg er ferdig med videregående. For masse går bort til russetid, ferier, tentamener, eksamener usw. Noe som både er rart, stressende og deilig på samme tid. Jeg kjenner at jeg gruer meg. Både til å bruke siste rest av skolekrefter på ei god stund, og si hade til alle de herlige personene jeg går sammen med på musikklinja. Samtidig så gleder jeg meg jo også noe kolossalt til å komme meg vekk fra de samme rutinene jeg har hatt i TRETTEN år, og til å komme meg ut å oppleve noe helt nytt.

Hvor jeg ender opp etter sommeren vet jeg ikke enda. Jeg skal på sesjon den nittende nå, og om jeg ikke kommer inn der, så blir det teater på folkehøgskole. Hva jeg har mest lyst til klarer jeg ikke bestemme meg for. Jeg vil alt jeg! Jeg kan alt! - Jeg har lært at det er viktig å ha trua på seg selv. Den som lever får se.

Fine musikkfolk jeg ikke vil dra ifra


- Hva skal du neste år?

Slankehysteri

Allerede i løpet av nyttårsdagene er aviser og magasiner full av reportasjer med titler som "Slank på ti dager", "Spis deg slankere" og "Karin gikk ned 30 kilo. Les hvordan her". Hvorfor? Er ikke det sånt man kan tenke på resten av året også? Det er vel resten av året man skal passe på hva man spiser og helst være i fysisk aktivitet i en halvtime hver dag? Hva vi gjør på ei uke kan da ikke ha så mye å si?
Jeg tror virkelig ikke at juleuka har noe å si for hva vi veier.

Nei, altså, det jeg prøver å få fram er at du er fin som du er. Også vil jeg samtidig gi to tomler opp til Kamille som hadde denne forsiden på nyttårsutgaven sin:

Eller, i mitt tilfelle, dine ikke-eksisterende former, og fortsatt fin.

Å hallo du!

Mamma: Eirin, er du inne i en identitetskrise siden du står opp så tidlig? :-)

Jeg stod opp halv ett...

- Sover du lenge?

Nå er det jul, igjen!

Sitter å koser meg med julesanger og spiser opp hele sjokokalenderen min jeg. Det er fint. Oppe på stua driver mamma og pappa å pynter juletreet. Gleder meg som en liten unge til å se hvordan det blir. Jeg liker jul. Jeg liker jul veldig godt.- Hva er din favorittjulesang? Du har ikke lov til å skrive Maria Mena sin.punktum.

Jeg ønsker meg forresten en fin sangstemme til jul slik at jeg kan synge denne:

NÅ TAR JEG JULEFERIE. GOD JUL ALLE SAMMEN. KOS DERE OG NYT FERIEN!

 

Bare en ting:

Er det mange av dere som har en pc hvor dere klarer å se snømannen som er nede i høyre hjørne? Kan hjelpe å trykke f11.

Godnatt :)

Vi snakkes når det blir litt mindre travelt

 • skolefesten på torsdag var knall. noe jeg håper rødrussefesten neste torsdag også blir.
 • danseshowet til lisjpia var virkelig det beste jeg har sett av dansestudioet.
 • i dag var det julekonsert med tempo, og nesten ingen kom å hørte på.
 • jeg elsker kameraet, og kameraet elsker meg. bildebevis ovenfor.
 • jeg vet ikke hva stor bokstav etter punktum er
 • VI SNAKKES

Eirin da

Jeg har ikke godt av å være ferdig med arbeidsoppgaver i AK - arrangering og komponering. Da begynner jeg nemlig med det her:Heiaalleveia, liksom

Er det noen som har fritidsproblemer så er det meg.

Det er ikke sunt dette her.
Det er derimot sviskeyoughurten jeg sitter å spiser før jeg skal å se på danseshowet til lisjpia.

mr Lennon

Hvil i fred

Emilie, Eirin

Julespill x 2

Spillinga på konserten i går gikk bra, og jeg er rett og slett stolt av meg selv som spilte for så mange. Det må da være lov til å si det. Ekstra stas blir det når noen av de mest erfarne lærerne kommer og roser meg på skolen dagen derpå, fordi de selv har spilt stykket og vet hvor vanskelig det er. Slikt varmer.

Hvorfor nervøs for å opptre spør du? Jo, jeg har alltid vært så og si vettaskremt for å opptre foran så mange mennesker, eller, ei lita gruppe mennesker for den saks skyld. Å spille foran folk blir så nært, for det er jo en hobby jeg så langt har via livet mitt til siden andreklassen. Litt prestasjonsangst også, men ett mer sunnere forhold til hva jeg krever av meg selv nå. Og det er fint.

 


 

Mission in snowdriftland: Verdens søte julekalenderspill, som jeg spiller på hvert år. Helt simpelt, men kjempesøtt. Hver dag åpnes en ny bane, og målet er å samle alle 24 snøstjernene. Gladspill.


Spillink i bildet. SMIL.

- Har du nylig opptrådt noen plass, eller et fint lite spill å vise meg?

Julekonsert

Har vært på generalprøve til julekonserten vi skal ha med linja i morgen. Skal spille, og jeg gleder meg faktisk (!) Kirkelandet Kirke 18:00 er plassen å være. Forventer å se dere der.

Tente lys for Regine Stokke og alle andre, som er berørt eller kjemper mot kreft selv, i går. Det håper jeg du også gjorde.

Image and video hosting by TinyPic

Juletiden er den tiden du virkelig skal tenke på andre. For mens mange av oss får det bedre, så føler de som har det fælt at de har det enda fælere. Avstanden opp til de "glades verden" blir lengre. Husk det.

Julekanin

Sophie, foto: megJeg begynner å få julestemning jeg. Det føles godt. Vi har baka årets første ladning med kakemenn. Jeg har spist utallige klementiner. Jeg har fått frostsår i fjeset, selv om jeg går med flere deilige skjerf rundt halsen. Jeg har trødd i kram nysnø som lager en skikkelig god knaselyd med nye, fine vintersko. Jeg har kasta årets første snøball. I voksenkorpset jeg er med i har vi begynt med julemusikken, i skolekoret også for den del. Adventsstakene er tent. Julestjerna henger og lyser fint i det største vinduet på stua. I gata jeg bor i har folk begynt å pynte ute med trelys så buskene lyser i hvitt, gult, rosa og grønt. Jeg er ferdig med årets første julegave som jeg vet kommer til å falle i smak. Jeg begynner å få julestemning jeg. Det føles godt.

- Hva må til for at du skal få julestemning?

bloglovin

Hva er tid for noe?

Lillesøstersen kom hjem med kladden fra sin første tentamen i dag, mens jeg selv har øvd på stykker som skal framføres på min siste korkonsert med musikklinja. Hun har begynt i åttende, og selv har jeg blitt atten. Merkelig det der, hvor fort tiden går, uten at vi selv legger så stort merke til det.

Snart er det bare ett semester igjen på skolen før jeg skal ut og vekk fra denne byen hvor jeg har bodd hele oppveksten min. Det er både godt og vondt. Jeg gleder meg til å oppleve ett annet miljø, få nye bekjentskaper, lære nye ting og utvikle meg selv som menneske. Hvor alt dette skal gjøres er ett annet spørsmål. Et spørsmål jeg ikke har svar på enda. Har da fortsatt litt tid. Heldigvis.


Bildet er tatt ut igjennom vinduet. Det er derfor det er litt på styr. Å gå ut blir nemlig for kaldt. Der er det 13 effektive kuldegrader.

- Vet du hva du skal neste år?

Heh.

Jeg tror jeg er den eneste som klarer å forsove meg til en skoledag som begynner fem på halv ett.

Bildet er linka.

La oss kjøre en runde med spørsmål og svar dere. Fyr løs!

Jeg var forreste på HarryPotter i går og storkoste meg. Sekser.

La oss kjøre en runde med spørsmål og svar dere. Fyr løs!

bloglovin

Spontan sjø

Etter ei tung skoleuke satt jeg og hvilte meg i sofaen. Jeg er virkelig sløv og sliten og skvetter(tørka opp!) når mobilen i lomma mi begynner å dure. Etter en litt kjapp og smålig forvirrende samtale i telefonen, befinner jeg meg i bilen til ei av mine beste venninner, Linda. Vi tok en runde på senteret og endte opp med ett par hoggtenner hver, vampyr gogo, og avslutta med tull og fjas på en av byens kaffebarer - Onkel. Savner Linda.- Gjort på denne fredagen dua?

Sprekis.no

I dag har jeg vært i unormalt mye aktivitet til Eirin å være. Til frokost to timer gym med litt styrketrening inkludert teknikktrening til benkpresstest om tre uker. TIl kvelds ble det ei deilig økt med zumba hvor jeg tok skikkelig i på alt. + at jeg jogga hjem fra trening selvfølgelig. Desserten hører med. Føles nesten ut som at jeg har vært i slåsskamp. Kommer til å være støl som bare juling i morgen. Men det er verdt det. Bodybuildermesterskap, her kommer jeg!


Så sterk!

- Tror du du kunne tatt meg i håndbak?

bloglovin

20:10 20.10.2010

Ønsk deg noe.You people are all crazy

Jeg elsker høsten og vinteren mer enn noen av de andre årstidene. Når jeg får begynne å gå med luer, ullsokker, skjerf og votter, ja da blir jeg lykkelig. Høstdepresjon er noe som ikke eksisterer i mitt liv.

(I dag stod denne utenfor soveromsdøra mi, noe jeg tok som ett hint  til at soverommet mitt trengte opprydning. Ehe.

)

Okergult kombinert med høstfargene ute er nydelig. Så i tillegg til disse herlige sokkene jeg kjøpte på HM til 5 kroner(!!) har jeg ei okergul lue, okergule votter og to skjerf med okergult i. Okerokerokerjoker.
Nå skal jeg ut på livet og leke pirat sammen med en gjeng jenter fra klassen. Først vors, deretter Piratparty på Mocca, en av byens mange barklubber. Den stripete toppen er på, øynene har fått en svart ramme,  så nå mangler bare røde lepper.

Eirin går planken. Skip ohoi!

bloglovin

Fritt Vilt 3

På tirsdag er det min tur!

- Energidrikken Battery er med i Fritt Vilt 3. Kjempebeanbag, ja takk!

 

battery123
- Sett Fritt Vilt 3, tommel opp, eller tommel ned? (HOI. RIM. poetisk jo)

Makeover ?

Inger lekte seg med meg og sminke i går(tirsdag) hun. Og en slik mengde foundation og pudder og andre sminkerariteter fører selvfølgelig til fjortisbilder. Dere må jo få se hva hun har gjort med meg.

- Positiv eller negativ til sånn sminking?

- Synes du jeg ligna på meg selv? Jeg sier nei

Blogg-venner; SE HIT!

En annen variant av dette innlegget har jeg posta før, men nå må jeg poste det igjen.

Jeg har fått mange koselige og fine kommentarer i det siste, noe som er med på å gjøre det gøy å blogge. Jeg blogger for respons, gjør ikke du? Det er bare det at nå går det stokk over stein med dere som legger meg til som venn også. Og det, det trenger jeg ikke. Jeg mener vennskapsforhold på blogg.no skal være gi - og ta forhold. Det er slikt alt fungerer i verden forstår dere. Gi og ta, smil og vær glad. Ikke legg meg til som venn for å øke poplulariteten rundt din egen blogg. Vær så snill.

Dere som virkelig vil følge med på hva jeg finner på, kan jo heller legge meg til på bloglovin' ved å klikke her.

Og bare husk, jeg setter pris på fine kommentarer fra dere! (Det blir også lettere for meg å huske alle bloggadressene deres så jeg kan snoke på dere! )

bloglovin er du søt.

Design

Har fiksa ny bakgrunn og nye farger innpå her nå. Noe konstruktiv kritikk å komme med? Deler bakgrunnen seg i flere bilder(altså gjentar bakgrunnen seg, eller er den hel)?

Hilsen glad på forhånd.


Nå skal jeg bo i pysj, se Istid 3, spise frokost. Generelle ferieting som jeg elsker.

bloglovinbloglovinbloglovin

Overalt hele tiden

Jeg har det så travelt for tiden så bloggen den forsvinner blant alt annet. Så dere får nok ikke høre fra meg på ei stund. I alle fall ei lita ei. Selv om jeg har det travelt, så har jeg det fint. Bare så dere vet det.

Og forresten. Noen som bor i Møre og Romsdal som kunne tenke seg ett par ett år gamle rotter? Kommer mer info om noen har interesse av å kjøpe nydeligste Petra og fine, morsomme Pippi.

Gud, som jeg kommer til å savne de!

 

På onsdag denne uka

var jeg, Emilie og Helene hos fine Caroline og lagde deilig spaghetti og ei fabelaktig sjokoladekake. Superkoselig!

Vi er veldig fine må du forstå.Denne krabaten hadde sneket seg inn blant tuene ved vasken. Jeg hyla selvfølgelig, og Caroline lurte på hva det var og da hun fikk se udyret i vasken hylte hun også. Pipekonsert på kjøkkenet, sei. Jeg har døpt den avdøde, drukna fælingen Magnar. Hils påån.
Caroline og Lea-pusen

I kveld blir det party. GØY

- Skal i helga folkens?

bloglovinbloglovinbloglovin

monalisa2

nå er monalisa-bilder publisert. Er i bartebyen og besøker søstersen for øyeblikket. Har det fiiiiiint.

Jeg er kjempesliten

Den siste uka har inneholdt mye mer enn det egentlig er plass til. Jeg har vært på skolen fra halv ni til ti over halv fire hver dag med forkjølelse, jeg har vært på åtte timer trafikalt grunnkurs (JA, jeg er ATTEN og er seint ute), jeg har vært på kosekveld med korpset og debutert som skolekorpsdirigent på et gamlehjem, jeg har vært i bursdag og besøk, jeg har vært på tretimers voksenkorpsøving(selvutnevnt korpsnerd), jeg har vært på spilleseminar med skolekorpset og dirigert de. Jeg er sliten! Mer enn dette trenger dere ikke vite. Ikke orker jeg skrive mer heller. Dere får se på litt gamle bilder istedenfor:
(ja, størrelsen er forskjellig. nei, jeg gidder ikke gjøre noe med det.)


Fantasi

DERE MÅ KOPIERE LINKEN :)

Deltar med en fantastisk godtepose inne på Malaco Leafs hjemmesider. Om du stemmer fram posen min blir jeg superhappy!

Stemme gjør du HER: http://www.dinpose.com/#/752

Smak:
:  Pære, Eple, Lakris-cupuaca, Bringebær og Kiwi
Beskrivelse: Fantasi er en vidunderlig deilig blanding av dine innerste drømmer.Glemte jeg å si det? Stemme gjør du altså http://www.dinpose.com/#/752

For ei røreAv og til er det fint å bo hjemme enda også. Sånn som i dag. For nå fikk jeg nemlig vafler til kveldsmat.

Hei, kæm e du?

Jeg er mer nysgjerrig enn deg.

Hvem er du? Hvor gammel er du? Hva gjør du? Hva er det beste og verste du vet? Hvilke tre ord beskriver deg best? Hva er favorittfilmen din? Har du ei favorittbok? Hvilken/hvilket artist/band gjør deg mening med sin musikk? Hvorfor/hvordan tulla du deg innpå bloggen min? Leser du fast, eller er du her for første gang? Hva liker du best å lese om her?

La fingrene løpe over tastaturet i superfart og sleng igjen systematiserte tegn i kommentarfeltet. Da blir jeg glad.


Nå skal jeg på butikken og kjøpe ris til middagen min. syk.

bloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovin

Bridge over troubled waterWhen you're weary
Feeling small
When tears are in your eyes
I will dry them all

I'm on your side
When times get rough
And friends just can't be found
Like a bridge over troubled water
I will lay me down
Like a bridge over troubled water
I will lay me down

When you're down and out
When you're on the street
When evening falls so hard
I will comfort you

I'll take your part
When darkness comes
And pain is all around
Like a bridge over troubled water
I will lay me down
Like a bridge over troubled water
I will lay me down

Sail on Silver Girl,
Sail on by
Your time has come to shine
All your dreams are on their way

See how they shine
If you need a friend
I'm sailing right behind
Like a bridge over troubled water
I will ease your mind
Like a bridge over troubled water
I will ease your mind

- Simon and Garfunkelove

Nå har jeg pakka brødskiva, så nå trenger jeg bare ei hårbørste

Ergo, Eirin har funnet frem brødskiv og eple, og trenger nå bare ei vannflaske, så er hun klar for øving!

Med andre ord, Eirin er klar for avslapping og lar herved blogginga over til undertegnede. Er dere klare for litt dirty news om vår alles kjære Eirin?

Tenkte meg det ja, men slem er jeg ikke. (Jo)

Idag har vi prøvd briller. Eller rettere sagt jeg, men jeg trengte Ern sin mening.

Captain CrazyEyeHvad tycks?


Har lite å melde idag, så jeg håper at Eirin får ladet opp barteriene sine slik at jeg slipper å skrive så mye mer.
Så. ja. Ha det godt, godtfolk! Kommer sterkere tilbake.

Mvh, Emilie M. Glas

"You can lead a boy to college, but you cannot make him think." - Elbert Hubbard

Første skoledag kunne ikke vært bedre. Den har rett og slett vært helt fabelaktig. Storkosa meg skikkelig har jeg! Okei, det ble litt smør på flesk. Vi tar det i punkter vi, så innlegget ikke flyter over av glede og godhumør;

 • startkonsert av Hazelband(musikklinjeband fra Halsa)
 • den vanlige infoen
 • utdeling av fadderbarn; herlig ordning sier jeg bare, mye lettere å bli kjent med førstisene. Mine unger het Kenneth og Oda. De ville ikke en gang gå fra oss etter at de hadde fått omvisninga vi var pålagt å gi dem. Så da har vi i alle fall ikke skremt dem! Enda.
 • hilsa på klassens nye jente og dro henne likesågodt med meg og noen til ut på badetur på idylliske Frei etter skolen. Sånn det skal være.
 • ågud, nystekt eplekake nå. Finfin avslutning på dagen!

Sommerfugla i magen

Jeg har masse sommerfugler, og en egentlig ganske så stor vepsesverm, i magen angående det tredje skoleåret mitt som begynner i morgen. Klassen min er nemlig ikke den beste. Du kan si det sånn at det kryr av sterke personligheter i klassen og at rektor bl.a. har vært innom og holdt flere lange alvorssamtaler med hele klassen og elever hver for seg. Vi er litt av en gjeng forstår du. Også drar ei av de aller aller beste fra meg og begynner tredjeåret i Molde :( Hun får det heldigvis masse bedre.

Men esja, det er gammelt nytt. Gleder meg også massemasse til å kunne bruke hver dag på å finne på  nye sprell med Emilie. Også får vi fadderbarn! En to til fire stykk på hver av oss som har meldt oss som faddere. Er så nysgjerrig på hvilke tullinger som kommer inn på linja i år. For du vet; det er noe spesielt med oss musikklinjegangere!
JIHA. Over og ut, Knut!

1MU 0809 Tema: Vær deg selv til det ytterste (ctrl + for større bilde. evt. høyreklikk vis bilde i FlammeRev)


2MU 0910 Tema: Prank mot allmenn (ctrl + for større bilde. evt. høyreklikk vis bilde i FlammeRev)


3MU Russ 2011
X


- Linje/klasse du begynner/begynte i i år?

- Trives du?
hits