BAH

Hei, jeg har vært i krigenSå nå er jeg sjuk. Sjuk for første gang på flere måneder (!). Det er flinke jenta si som tar tran det! Men nå som jeg faktisk er sjuk, skal jeg finne fram vaniljeisen, ha på sjokoladesaus som stivner og hjemmelaga rips -og bringebærsaus på. Deretter skal jeg skru på tven og finne fram Privat Praksis.

Og ja! Angående de svarte øyenvippene jeg har i dag. Jeg vant den IsaDora-maskaraen jeg dere. Snakker mer om den i morgen.

Også dere, jeg vet jeg selv babler om å gi og ta i bloggverdenen, men jeg er rett og slett for travel for tiden til å se på hva dere driver på med. Setter uansett pris på alle kommentarer som kommer inn! : - )

- Hvordan går det med deg?

Every little thing is gonna be alright

Jeg har lyst til å kunne gå ned Langveien, enten for å møte folk eller ta en tur på senteret og prøve nye fine klær. Og når jeg går ned Langveien har jeg lyst til å ha ett smil om munnen. Slik jeg alltid hadde før. Bare smile av den enkle grunn at jeg ikke har noen bekymringer eller noe å være sur for. Jeg har ikke noe å være sur for nå heller. Jeg bare er det. Sliten-følelelsen har virkelig sneket seg under huden. Kan noen gi meg sommerferie, vær så snill?

Ønsk meg lykke til på fløyteeksamen i morgen( ! ), og kryss fingra for at jeg kommer opp i et snilt muntlig-fag også.

Adios, jeg tror jeg går og finner senga mi.(Hvorfor jeg deler dette med dere vet jeg ikke. Æ gjør nå bare det.)

Norskeksamen

12:10

Det er deilig med norskeksamen når mobilalarmene til folk ringer midt under eksamen,
man vet at man spiser brød man ikke tåler, man får kommunisert med sidemannen, når man fryser  og det ikke hjelper å dra Ulvangsokkene helt opp til knærne,når man må legge skjerfet over knærne og ha på seg jakka.
I tillegg så er det deilig med eksamen når man har tatt én paracet før man gikk på skolen pga. ekstremt stiv nakke og hodepine, og tabletten fører til at man ligger og sløver de to første timene.

Tommel opp for norskeksamen! (En positiv ting: vi sitter på et av mediarommene. Det betyr at vi har snurrestoler!)

17:27

Jeg skulle hatt mer tid på eksamen i dag. Rakk ikke å flytte om på avsnittene mine og renlese. Rotestil.

Rett etter eksamen hadde jeg tidenes verste komp.time*. Fikk ikke til noe. Helt tørr i munnen og ukonsentrert. Fikk  ikke til noe når pianisten hjalp meg å underdele engang. AH. Også er det mindre enn to uker til eksamen. Det er her det hadde passet fint å sette inn FML.

Og i kveld kommer både TK** og NRK for å intervjue meg og to andre venninner som har kommet inn i HMKGarde/Signaltroppen, og lederen for korpset presterte å si at vi måtte ha på uniform. Jeg stiller mer enn gjerne opp i gardeuniform, men å ha på korpsets uniform til ære for lokalavisa - ehm nei. Om jeg skulle hatt på meg en uniform skulle det vært skolekorpset sin. Det er tross alt der jeg har lært mest og vært mest(10 år!).

* akkompagnement - google it
**TK - Tidens Krav - lokalavisa

NOE BILDE FÅR DERE IKKE. JEG ER SUR.

Jente, 18, søker medlidenhet

Status: sliten, trøtt og skikkelig sylte forkjøla, har kjempelyst på en fest uten tiendeklassinger.
Ta kontakt og tryll meg frisk. - Eirin.

Jeg har ikke en gang en Rubiks kube å leke med. Om du kommer på sykebesøk, ikke glem en sånn en.

"Ka ? Hæ?!"

"Si de ein gang te. Æ høre ikkje ka du sie!"

Linja over har blitt rett og slett misbrukt helt siden juletider. Av meg, mich, moi alene. Av en eller annen grunn så var det en så alt for fin julenisse som ga meg den perfekte gaven. Vann i mellomøret. I BEGGE ørene. Som om ikke det ene kunne hadde holdt i massevis for min del.
Etter å ha overbevist folk rundt meg om at jeg virkelig hører dårlig ble det fiksa en legetime. Eneste resultatet derfra var : "Du har over gjennomsnittet god hørsel, det kommer bare til å være vanskelig for deg å høre ting når det er litt støy i rundt." Virkelig en finfin diagnose. Som om jeg ikke kunne si det selv etter to måneders legetimeventing! "Vann i ørene er normalt for ungdommer i slutten av puberteten og for gamle mennesker." Jatakk. Plasser meg i bås. "Det kommer til å gå over av seg selv, det er ikke noe jeg kan hjelpe deg med. Smiljefjes." Særlig. Nå har det gått to måneder til. Og det er tett tett tett.

Så om folk rundt meg er lei av at jeg ikke hører en ting, så kan dere trøste dere med at jeg er mye mer lei av å ikke få med meg noe. Det var ikke akkurat sånn at jeg ønska meg vann i øregangene til jul. Joda. Neida. Ville mye heller ha vannseng.

Jeg vet ikke

om jeg skal banne, gråte eller rett og slett le. Skriftligeksamenskandidatene ble trukket i dag. JEG kom opp i TYSK. Vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Hadde vært så mye lettere om det var den simple praktisk-matten eller helt greie musikkteorien med arrangering, rytme - og melodidiktater jeg kom opp i.
Én av tre. Hva er sjansen for å komme opp i tysk da? Jo, 33% sjanse. Ser du. Det er matte som er faget mitt. Søren altså.
BAH.

Dere fåkke se meg på lenge. Jeg skal lese tysk med øynene lukka og boka liggende på fanget mens jeg snorker.
Dagen det skjer er fredag. Neste fredag. Then I'll be back.


I mens kan dere lese gammelt stoff fra arkivet, stille meg spørsmål her, eller trøye dere med ny kunnskap fra fiskipedia.

What to do?


Jeg har lyst på pizza.
hits