BarneTV

La oss se litt tilbake på barndommen vår folkens. Før tiden kometkameratene kom å ødela alle halvhjerta forsøk på å lage en lett og fengende introsang. (kometkameratene er jo bare bråk)

Alle husker vel Tresko? Det er jo ikke så lenge siden.


Her i huset har mummitroll-VHSn blitt kjørt så mange ganger at tapen har blitt ødelagt, og vi har endt opp med en mamma som kan tema-sangen både framlengs, baklengs, på kryss og på tvers. Kanskje til og med speilvendt?


Åååh, Mumfie. REN MAGI! Hvalen, Skremselet og Pinkykjærlighet.(OBS: Mumfies magi funker ikke nå som vi har blitt eldre. Bare kos deg med minnene du. Stol på meg.)


Å herre, Noddy er skummel enda han.


Se så mye mer vennlig den nye versjonen er. Selv om den mangler litt(les:ekstremt mye; stikk tilbake og hør på måten mannen i forrige video synger Noddy på'a.). Sjarm.


Petter Kanin trenger ingen intro. Spill av og sov godt

4 fotspor

Eirin

30.07.2010 kl.01:07

Mumfie <333333333333 Kjærleik.

Mathilde Nicoline

30.07.2010 kl.10:38

Jeg elsker å se på gamle barnetv-klipp!!

Du har så rett i den gamle og den nye versjonen av Noddy. Jeg hater alltid de nye versjonene. De er så sykt digitalisert. Postmann Pat syntes jeg ikke er så verst faktisk. :P

Linda

30.07.2010 kl.23:51

nei veituhhva. noddy har aldri vært skummelt. og mumfie er fortsatt magisk, jeg så pån i jula og likære like mykji no

Linn Bente

01.08.2010 kl.13:13

Enig med du, Linda! Noddy var aldri skummel, og Mumfie er fortsatt magisk. Jeg for min del skrur alltid på nrk3 i ferien og ser på Mummidalen :D
Fikk helt vondt da jeg så Petter kanin, hadde helt glemt han :(

Skriv en ny kommentar

bloglovinbloglovinbloglovin
Related Posts with Thumbnails
hits